כיסופים

linorly

New member
כיסופים האוגדה?!?!../images/Emo108.gif

האוגדה זה לא ליד כיסופים. אתה צריך אולי חטיבה מרכזית.. בכל מקרה, מחר יש אוטובוסים מהאצטדיון באשקלון מ10 בבוקר בערך..

Osirus

New member
האוגדה

לצערי גם אני צריך להגיע לשם. יש את קו 36 שיוצא בערך כל שעתיים וחצי לגוש קטיף מאשקלון, וגם עובר דרך האוגדה (נמצאת בערך 15דק' אחרי מחסום כיסופים). ד"א, תתכונן לקרב אם אתה מתכוון לנסות לעלות על הקו הזה.

linorly

New member
כבר אין 36../images/Emo108.gif

באמצע שבוע שעבר הפסיקו אותו... אגד ביטלה את הקו (לא קראתם בעתיון?) יש הסעות מהאצטדיון באשקלון

linorly

New member
בנוגע לקרב על האוטובוס../images/Emo108.gif

זה הדבר הכי טוב בלהיות בחורה... יום ראשון שעבר.. כל הגבעתי והגולנצ'יקים דוחפים והולכים מכות..עד שאחד צועק "רגע, יש לי פה בחורה"... ואז מפנים לי את הדרך לעלות לאוטובוס..חחחח

ק ד ו ש

New member
לינור, שאלה

לאשקלון... איך אני מגיע לתחנה המרכזית בדרך הכי יעילה?? (מת"א) עדיף רכבת ואז אוטובוס לתחנה מרכזית?? או ישר אוטובוס?? ואני צריך להגיע לצומת סעד. איפה זה בדיוק?? כמה זמן מאשקלון? ואם את יודעת איזה קוים מגיעים לשם

linorly

New member
קח קו 300 מת"א הכי מהיר../images/Emo108.gif

לצומת סעד אתה צריך את 36..אבל ביטלו אותו שבוע שעבר, כדאי שגם אתה תעלה על הקווים שיחוצאים מהאצטדיון באשקלון, הם גם עוצרים בצומת סעד..זה בדרך לגוש קטיף..

Girlie

New member
נצל"ש

איך אני מגיעה לבסיס זיקים מאשקלון? עולים על אוטובוס רגיל, או שיש הסעה מאורגנת של חיילים?

linorly

New member
הסעה מאורגנת של חיילים../images/Emo108.gif

גם מהאצטדיון באשקלון.

למעלה