כיסופים

meran3

New member
כיסופים

בבקשה ממכם יהודים יקרים עיזרו לי להגיע לרבנו הקדוש בשבועות להינצל על ידי הצדיק שלא אובד חס ושלום ושתהיה לי תקווה להינצל מעולם התוהו בזכות רבינו הקדוש רבי נחמן בן פייגא כי סבבו המניעות והצרות והיסורים והטרודים והטרדות המרובות, כל מגמתי וחפצי וחשקי להיות באומן והנני משתוקק ומתגעגע וחפץ מאד מאד עד אין שיעור ממש אחרי רבינו והנני מתגעגע על זה יומם ולילה אינני יכול לנוח. רחמו עלי והתפללו עבורי שאזכה להגיע לרבנו בשבועות לצאת מעולם התוהו כמו שהבטיח רבנו הקדוש. אתי הש"ית יודע את האמת אין לי שום סמיכה ןתקוה ח"ו רק ע"י הצדיקים האמיתיים ע"י רבינו הקוה"נ זיע"א כי אני מרוחק נורא מלוכלך בחטאים ועוונות ופשעים וחסר דעה חסר עצה עלוב נפש אומלל גרוע שבגרועים ופחות שבפחותים בעולם תרחמו עלי לקרב אותי לצדיק יסוד עולם עיר וקדיש מן שמיא נחית וציס"ע ננמ"ח ועל ידם לשי"ת ותתפללו עבורי שאהיה ירא שמים ועובד ה' באמת ולזכות ללמוד ולהתפלל ושעה התבודדות כל יום ולקיים את עצותיו הקדושות של הנהר המטהר מכל הכתמים שיאחד את כל העם הקדוש שלנו אם אזכה להגיע אקרא תיקון הכללי על התורמים שרבינו אמר שזה העיקר זהר בן חנה מרים-0547397614 _________________ בברסלב בוער אש הבער אותה בליבי בימינו אלה שעובר על כל אחד ואחד מה שעובר בגוף ונפש, צריך להיות עיקר הלימוד בספרי מוהרנ"ת ז"ל

צדיק אתה אחי...אני כבר מתפלל...

אני, אף כי לא יצא לי עדיין ליהיות שם באומן אצל רבנו אחי דע כי צרות לבבי הירחיבו, נאחזו שמורות עיני נפעמתי ולא אדבר!!! וגם אני אחי כמוך וכמונו עוד רבים ורבים בעמנו...אנחנו חיים את סופה של הגלות המר הזה...את המסול של הבילבול, והכעס, והשקיעה בתאוות העולם. אני ממש מחזיק תפילה בשבילך שתגיע לרבנו ויושיע אותך. אני עדיין לא יכול להגיע אליו, מפאת מגבלה מסויימת שאתגבר עליה במהרה בע"ה...ואוכל גם כן לפשוט יד על ציון רבנו הקדוש ויושיע אותי מזה. ובינתיים אני מתקשר איתו בכל לילה ממעמקי ליבי...ודע אחי כי המקום עליו אתה עומד... אדמת קודש הוא!!! והבן זה מאד. ואהבתי אחי את עניין הקריאה בספרי רבנו לשם היחלצות מידי הטומאה...והס"מ!!! כי אף אני בעצמי מציע את ספרי רבנו כרפואה לכל תחלואי הדור הנ"ל...ורצוי שנזכור כולנו מעלת הדפסת ספרי רבנו והפצתם לזיכוי הרבים כי ידוע גודל מעלת זה! ודע אחי כי אדם שעדיין לא גבר על ייצרו, יעסוק בזיכוי הרבים ובכך ינצל מצרה זו!!! אוהב אותך אחי חזק חזק ונתחזק...

דוסית2

New member
סליחה על ההתערבות..

ב"ה אתה כ"כ סובל. נפשך מיוסרת,זועקת למנוחה ולשקט.רוחך שפלה מדי. העיקר זו תפילה. אך,ההשתדלות שלך לדעתי זה ללכת ליעוץ נפשי מסוג כלשהו. והרבה שלוחים למקום

meran3

New member
תשובה לדוסית2

אחותי אני כולי תפילה עלייך שהשם יתברך יפתח לך את העינים לגלות רצונו בעולם ושתלמדי את גודל מעלת קברי הצדיקים, היום כשעובר על כל אחד מה שעובר עליו ואנשים כוספים ומתגעגעים לאבא שבשמים זה לא אומר שהם משוגעים וצריכים יעוץ נפשי את מבינה, היום מתחילה ההתעוררות שכתובה בתורתנו הקדושה "והשלחתי רעב בארץ", אז לטובתך כדאי לך להתחיל לקרוא את הספרים ימי מוהרנת, באש ובמים והמסע לארץ הקודש, ותתחלי להתחבר גם לנשמה שבך, ושתזכי לספר לאבא שבשמים מה עובר עליך כל יום ומה את מרגישה וכמה את אוהבת אותו, ולגלות פחיתותך בעולם ולולא המלך לא היית בכלל אז גם להרבות בתודה ושירה . ב ה צ ל ח ה

אחי תחשוב

באמת נראה לך הדבר הזה נורמלי?! אתה לא חושב שאצלך זה כמעט עבודה זרה של רבנו.? אתה בטוח שרבנו שכל כך אהב את ארץ ישראל שהיתה משאת נפשו וכל חייו רצה רק להגיע אליה היה רוצה שתעזוב את הארץ הקדושה? למה לך לעזוב? יש לך פה את הכותל המערבי המקום שבו התפילות שכל העולם ממנו עולות השמימה. ואם אתה באמת מאמין בכח הצדיקים יש לך את מערת המכפלה , את קבר רחל . מי יותר טוב מאבא ואמא שלך? יש את קבר יוסף הצדיק! קברי התנאים ובתוכם רשב"י הקדוש! קברי המקובלים בצפת! קברי אדמורי"ם ורבנים! אז למה אתה צריך ככה להשתגע כדי לסוע לאומן תשאר פה בארץ הקודש בארץ שרבנו כל כך אהב. לענ"ד כשרבנו אמר שיבואו אליו הוא התכוון לאנשים שבגלות כי אכן אצל רבנו וגם עכשיו בציון זה כמעט כמו ארץ ישראל , אבל אתה בארץ ישראל הארץ הקדושה שרבנו כל כך אהב ועשה הכל כדי להגיע אליה ואתה חושב לסוע? תחשוב פעמיים ותקרא עוד בכתבי רבנו ותלמידו על ארץ ישראל. חזק ואמץ אחי ! ובכל אשר תעשה תצליח!

meran3

New member
תשובה

מחילה ממך אחי היקר אבל נראה לך שאתה יותר חכם מרבי אברהם בר נחמן בעל ביאור הליקוטים, ועוד מגדולי ברסלב בזמנינו ואם אתה מאמין ברבינו תיסע אליו כל פעם שיצא לך כי מי יאמר טהרתי מחטאתי ומי ידע מה ילד יום ככתוב היום לעשותה ומחר לקבל שכרה עם דגש על היום לעשותה, וחלילה לך להשוות את רבינו הקדוש לעבודה זרה, אחי תקרא אתה בימי מוהרנ"ת ובעלים לתרופה ותבין כי כמה שהחולה גדול יותר ככה צריך לחפש את הרופא הכי גדול שיש, שתזכה לתשובה שלמה והתקרבות להצדיק האמת במהרה בימינו אמן.

למעלה