כיסופים...

כיסופים...../images/Emo23.gif

הים געש העלים נשרו והרוח שרקה חרש-חרש זמן סתיו.. כשאתה הלכת הזמן לא עמד מלכת הכל המשיך כלא היה כשעקבותייך נעלמו הס כשקט שלפני הסערה חושבת עליך ללא הפסקה לא מצליחה להוציא אותך מראשי אתה הכל בשבילי אתה החיוך ואתה השמחה אתה נשימה ואתה הרגשה אבל אתה בכלל לא יודע ... אני רוצה להגיד לך משהו יש לי מטען שלם לפרוק מטען שיושב על לבי זמן רב ורק כשאני שם מולך .. אני מרגישה אחרת נאלמת לא יכולה להוציא מילה.. ומאז שנסעת ואותי כאן השארת עיניך כבויות אהבתך רחוקה מה קורה אצלך בפנים? הריחוק מתעתע בי שוב כאב חבוי עמוק מסתתר וכלום לא נותר- כלום מלבד אותה המחשבה שכאבי כבר אינו עוד כאבך והכל חוזר אליי, הכל מלבדך כל כך מתגעגעת למגעך..

.......

אני שונאת את הלילות האלו לאחרונה יש לי יותר מדי לילות כאלו, הם תמיד נראים לי שקטים יותר הם תמיד נראים לי עצובים יותר מהאחרים, כאילו אין בהם ירח וכוכבים, כאילו אין בהם דממה רגועה של שלווה הלילות האלו, לילות של ריקנות לילות של כאב ואכזבה, בלילות האלו אתה מסוגל לראות את כל הדברים שאיבדת ואין בכוחך לתת להם לחזור, אתה חושב על כל האנשים שאי פעם אהבת איך נתת להם ללכת ... איך נתת להם מחייך לעבור, אתה מתחיל לחשוב על כל המעשים שעשית ועל התוצאות שלא הגיעו בינתיים, ועד שהשחר כבר עולה
אתה מספיק לבכות דמעה או שתיים, קול ההגיון שבך צורח: "קחי את עצמך בידיים אל תאבדי שליטה", יש תמיד תקווה סבלנות היא מילת המפתח חכי אל תאבדי שליטה הכל יסתדר את עוד תראי...

yafit75

New member
דרדסית, בוקר טוב,,, מה קורה לך היום

כפרה,,, התחלת שבוע,,, למה דיכאון? ראש השנה עבר,, לפנינו יום כיפור,,, צריך לשמוח... בימים אלה,,, למעלה,, קובעים את השנה שלנו... אז תתנהגי יפה!! ותהיי מחוייכת! שיהיה לך שבוע טוב...

למעלה