כיסוי תחת...

אני גם לא לוקחת אקמול ../images/Emo13.gif

אני לא אומרת לא להשתמש במגבונים בכלל. הפרסומת הזו ספציפית כאילו אומרת 'אוי, כמה חבל שאי אפשר לשטוף את הטוסיק של התינוק בצורה יסודית כל פעם' - וזה פשוט לא נכון. רוב האנשים התרגלו למגבונים ולא חושבים על זה יותר מדי, אבל זה לא מופרך להשתמש בכיור או בכל מיני אופציות אחרות. וזה הרבה יותר קל ממה שזה נשמע. לגבי החומרים - אני לא מומחית גדולה בכימיה. כל מה שיש לי הוא את החוויות שלי וההגיון שלי. ולי לא מרגיש נכון לשים חומרים ניקוי חזקים (ואני רואה שהם חזקים, כי הם מנקים יותר מדי ביעילות את שאר הבית שלי) על העור. לא שלי ולא של הילד. עם ובלי קשר לרשימת הרכיבים, או למה שמצוייר על האריזה. וכשבאה אותה פרסומת ואומרת 'אם אתם לא שוטפים - אנחנו האופציה הכי טובה', אני אומרת - אולי כדאי לחשוב על הכיור הזה שוב. דגש על 'אולי'. אני לא באה לשכנע אף אחד, רק מתארת איך החיים נראים אצלנו בבית.

hag70

New member
תאמיני או לא

גם אני לא לוקח אקמול
ולא ראיתי את הפרסומת ואין לי מושג על מה מדובר. דיברתי באופן כללי על חומרים שנמצאים במוצרים לשימוש ביתי.

גם אני עד גיל חצי שנה שטפתי בכיור או

עם צמ"ג ומים או מגבת קטנה מרובעת כזו טבולה במים וסחוטה

gils33

New member
את האמת

אני עצלן מידי בשביל זה והמגבונים עובדים יופי עם שלושתם וחוץ מזה שגדל להם התחת עם הגיל,לא קרה להם כלום.

liza26

New member
קונים מה שבמבצע

פרשוואנס, ד"ר פישר , האגיס לא רואה הבדלים גדולים ביניהם הילדה לא ממש רגישה (חוץ מלטיטולי פמפרז) אותו כנ"ל לגבי משחות - רק עדינול ולא בכל החתלה

יוסף בא

New member
פחות משנה המגבון

מהמעט נסיון שלי (שני ילדים) יותר משנה החלפה מהירה בצואה ושמירה על האזור יבש כולל יבוש אחרי שטיפה או ניקוי ולפני שסמים את החיתול לגדול שלי שהיה רגיש ביותר עבדנו עם פן לשיער (כמובן לודא שלא מטגנים לו את הישבן או בלי חימום) והכול תלוי במה קיבלת יש ילדים שבאמת לא משנה ויש לדוגמה הגדול שלי נוראי מה שלא עשינו היה לו פריחה נוראית פעם בשבועיים במקרה הטוב וטיפ למעון תישלח משהוא זול

ml14071975

New member
קודם כל מזל טוב

אני השתמשתי ומשתמשת ל-3 בנותיי אך ורק באוונט מגבונים יעילים גם לכתמים שונים מוציא מצויין וגם בקבוקים מצויינים

למעלה