כיסוי ניילון למזרון

Pluplu

New member
כיסוי ניילון למזרון

היי, אני לא בטוחה אם אני בפורום הנכון אך אנסה את מזלי... אני מחפשת לקנות שקית ניילון ענקית בשביל לאחסן מזרון זוגי... איפה אפשר להשיג דבר כזה?

noa555555

New member
רק שימי לב, זה יכול להעלות עובש , אז כדאי

לעשות איזה טיפול נגד עובש לפני האכסון, לאוורר את זה מדי פעם, ולהתייעץ עם חנויות לממכר מזרונים. אולי יש להם גם שקית כזו לתת לך. אולי פשוט ללכת על הניילון של החדר האטום ולעטוף? אולי לשאול בהום סנטר ודומיו? אפילו בטלפון? לחברות הובלה יש ציודים כאלה בדרך כלל, גם איתם כדאי להתייעץ. תזהרי , כי מזרון משומש ממש יכול לההרס כך. בהצלחה. ותתייעצי באיזה פורום לטיפוח הבית, יהיו להם טיפים טובים נראה לי.

Pluplu

New member
אז איך מאחסנים?

יש לי מזרון שאנחנו לא משתמשים בו ואני רוצה לשמור עליו למקרה שמישהו צריך להשאר לישון. בלי כיסוי הוא מתמלא אבק..

noa555555

New member
אולי לעטוף בסדינים ישנים, עם מספר חיזוקי

ניילון נצמד פה ושם אבל לא נראה לי בצורה אטומה אם השתמשתם בו כבר. מספיק שנותרה בו מעט רטיבות והלך המזרון אם תאטמי אותו. הכי טוב להתייעץ עם מישהו מקצועי מתחום האריזה או המזרונים.

לדעתי הכי טוב עם סדינים../images/Emo9.gif

משני הצדדים ... תלוי גם היכן ממקמים את המזרון המאוחסן. כדי שלא יעלה עובש. בהצלחה אריאלה

kdr

New member
נסי בחנות מזרנים

הם בטח זורקים איזה ניילון פעם בשבוע.

dify

New member
לא בטוח שזה יעזור גם לך

אבל בדיוק לפני שבועיים התלבטתי בשאלה דומה (אני מאחסנת בחצר כמה מיזרנים בשביל אירוח חברים בגינה, ועכשיו עם הגשם הייתי חייבת ניילון גדול שיגן עליהם...) אז יש להשיג ניילון בזול בטמבוריות... אני אישית קניתי ניילון ענק ב9 שח למטר (ברוחב של משהו כמו 3 מטר...) בחנו תשנקראת שפע טוב (זה ברחוב נפחא בבני ברק, ממש קרוב לצומת גהה/צומת השומר) אגב ממליצה באופן כללי על החנות הזו- זולה מאד ותמיד שמחים לעזור ולהסביר שם. הבעלות חילונית= אפשר להיכנס עם מכנס/חולצה קצרה. בחורף שעבר המזרונים היו מכוסים במפת ניילון לימי הולדת שקניתי בשוק ב3 ש"ח והם נשארו במצב חדש, השנה, בגלל שיש לי יותר מזרונים קניתי את הניילון החדש שעושה רושם שעושה את עבודתו כראוי :) אבל אם את לא שומרת את המזרן בחוץ, אז האמת היא שהייתי מכסה את המזרן רק בסדין (אולי אפילו בשניים...), וכשתרצי להחזיר לשימוש- תחליפי לסדין חדש. לא?

למעלה