כיסוי לאופנוע

2fast4u

New member
כיסוי לאופנוע ../images/Emo46.gif

מחפשת פתרון!!! כל פעם שאני מכסה את האופנוע כל הכלבים של השכונה באים ומשתינים לי על הכיסוי. האם יש משהו שיכול להרתיע אותם כי הכיסוי פשוט צובר ריח של שתן ממש לא נעים וקשה להוציא את זה ברחיצה פשוטה. אשמח לקבל עצות.

boldjos

New member
כן בוודאי!

שתי שיטות : 1 זולה : פזר פלפל שחור בנדיבות על הכיסוי ! אני לא צוחק הכלבים לא יריחו ולא ישתינו 2 היקר יותר: כנס לחנות החיות הקרובה למקום מגוריך וקנה תרסיס דוחה ריח ! משתמשים בו בעיקר לכלבים שעושים את צרחיהם בבית והבעלים חסרי אונים.

עדי®

New member
כלבים לא אוהבים פילפל שחור..

גם לי יש בשלושה ימים האחרונים את אותה בעיה- איזה כלב בן זונה משתין לי על הכיסוי/צמיג אחורי (או שאולי זה הבעלים שלו?..) פיזרתי פילפל סביב האופנוע+על הכיסוי(כעצת ג´וס) - דבר שלא מצא חן בעיניי המשתין - שכאות מחאה השתין על האופנוע שוב. אני רץ לקנות את התרסיס (שמעתי שהכלבים נסים על נפשם בבעתה, תוך יללות, כתוצאה מהסנפה קטנטנה של התרסיס.. ) דיווחים בהמשך. עדי

Phangan

New member
גדל באהבה וחום רוטוילר

קשור אותו בלילה ליד האופנוע ועכשיו ניראה איזה כלב ישתין לך על הכיסוי....
Phangan

kle

New member
הבעיה עם כלבים

זה שהם מסמנים טריטוריה עם השתן וכל אחד יורד בתורו לסיבוב בשכונה עם בעליו איפה שהוא מריח שתן.. הוא ישר שולף ת´זרבובית ומשחרר לכיוון לכן זו תגובת שרשרת, ברגע שהראשון השתין, יש להעלים ראיות על המקרה מהר ככל האפשר אגב, חומר נוסף הוא אוקונומיקה ניתן פשוט להשפריץ אוקונומיקה בכל האיזור בנאדם לא יריח זאת לאחר מספר שעות, אבל כלבים לא יתקרבו במשך זמן רב פשוט תוסיפי את זה לפלפל.. שלא ניסיתי בעצמי, אבל אם כבר עושים סלט, אולי גם כמה עגבניות ומלפפונים, ותבזקי מעט שמן זית ולימון פשוט כלבים הם אוכלי בשר צמחוניות זה לא הקטע שלהם

Great Blue

New member
אני סובל מזה גם אבל

עשיתי ניסוי וגם אחרי לילה שהאופנוע לא מכוסה ואחרי נסיעה אני מגיע ויש שתן על הצמיג האחורי, תמיד על האחורי. אולי זאת קונספירציה של כלבים למצלר? אני אנסה את הקטע של הפלפל\חומץ\אקונומיקה. דרך אגב גם ניסיתי מארבים אבל זה כנראה מוקדם מידי בשבילי... אני רק מקווה שזה איזה כלב דני גבוהה שמתישהו יפול ויקבל כוויה בבולבול (לשון נקיה) מהאגזוז הימיני.

MikeE

New member
תזהר עם האוקונומיקה

לפי דעתי זה לא יהיה בריא לאופנוע (צבע/גומי/מתכת) אפילו לא על הצמיג, הכלור לא יעשה טוב לגומי.

JonnyBoy

New member
הכי פשוט: תקשרי אותו לעץ...

אבל מה, לא כמו כולם, לגזע, אלא לענפים העליונים! כך את מרוויחה שני דברים, הרי ידוע (לכל חתול מתחיל) שכלבים לא מטפסים על עצים, מה גם שהחתולים עצמם עושים את שלהם בחול מול הכניסה לבית (לאווירה ניחוחה) אז גם פה אין בעיה. רק דבר אחד, כשאת נוסעת לחו"ל (או לחולון, אי אפשר לדעת מתי תחזרי) יש להקפיד להוריד האופנוע מהעץ, שלא יצמח גבוה מדי, חראם...

guysha

New member
לא כדאי... ../images/Emo8.gif

הציפורים.. כן הבני יונה האלה... יחרבנו לה על האופנוע...

למעלה