כיסויים של לד זפלין

yuli28

New member
וואלה,לא חשבתי על זה..

זה עדיין קאברים אבל

jimorrison

New member
נכון..אבל לא נראה לי שאפשר להשיג

אותם...חוץ מDVD של אגרול..חחח הם הוציאו DVD לפני שהם הוציאו דיסק..זה דיי מצחיק

yuli28

New member
חחח..כה

דיוידי נחמד דווקא. עכשיו יש להם חומר משלהם נראה לי, הם הפסיקו לעשות קאברים.

deePink

New member
בקשר לפ"פ...

שאלתיוחיפשתי... וזה נראה לי שזה מפוברק לחלוטין... חוץ מילד אחד שטען שיש שיר כזה (אבל נראה לי שהוא סתם אמר כי הוא לא ידע... והוא לא רצה להגיד...) ואז ניסיתי נסיון אחרון של מאמץ וראה איזה פלא לפני 30 שניות גיליתי שאכן קיים! ואני לא האמנתי לילד המסכן... או שאולי זאת גירסת קאזה... קבל אותו... Pink Floyd and Led Zepplin-medley הייתכן הדבר? (יש בשיר קולות רקע של הדארק סייד מגניב
)

ומה עם..

שמעתי גרסה של-Whole Lotta Love הנפלא. ביחד עם On The Run. לי נראה שזה מזוייף לחלוטין, למרות שזה נשמע אחלה בחלה (לא יודע מאיפה הבאתי את זה חחח). לי נראה שזה היה איזה די.ג'יי מוכשר שעשה את זה!! אתם מכירים את זה בכלל?? מה אני מדבר יותר מדי?

גם אני שמעתי!

זה מגניב לגמרי :) אני בטוחה כמעט ב-100% שהם לא הופיעו ביחד.. בקאזה תמיד כתוב שטויות ובהחלט יש מצב שאיזה אחד מוכשר חיבר את שני השירים.

jimorrison

New member
כן גם אני שמעתי את זה

אבל עם לד ופינק פלויד היו עושים משהו ביחד אני חושב שכבר היינו יודעים

madymad

New member
יש גם קאבר מצחיק של הפו פייטרס

הם עשו קאבר לסטארווי.. מה זה מצחיק.. זה היה רק הזמר שלהם והמתופף נראה לי והוא לא ידע טוב את המילים הוא כזה באמצע שואל איזה בית עכשיו.. ואחר כך בסולו בגלל שזה היה רק גיטרה אחת אז הוא כזה עשה את הסולו בשירה.. קטע מצחיק..

SaintJohn

New member
אירוסמית' עשו כמה קאברים בהופעות

הם לא הקליטו שום דבר של לד באופן רשמי, אבל ניגנו ושילבו כמה שירים של לד זפלין בהופעות שלהם: Dazed and Confused - שולב רבות בתוך Sweet Emotion בהופעות החל משנות ה-90 ואילך Good Times Bad Times - אירוסמית' ניגנו אותו בהופעה הראשונה שלהם אי-פעם, וגם עוד כמה פעמים באותה תקופה. Communication Breakdown - הוכנס פעם אחת לתוך Sweet Emotion בהופעה בגרמניה ב-1999 Immigrant Song - נוגן בהופעה מיוחדת של אירוסמית' במועדון המארקי בלונדון ב-1990 יחד עם ג'ימי פייג', וכמה פעמים נוספות בבוסטון ב-1995 וב-2001 באוהיו. Heartbreaker - חלק ממנו שולב בתוך Sweet Emotion במהלך החלק המאוחר יותר של סיבוב ההופעות של האלבום Nine Lives In My Time Of Dying - ג'ו פרי ניגן חלק קטן ממנו כחלק מג'ם שלו לפני השיר Monkey On My Back ובפעמים בודדות לפני Lick And A Promise. יש כמובן גם כמה שירים של ה-Yardbirds, אבל אני מניח שאתם לא מחשיבים את זה...

SaintJohn

New member
פראג?!../images/Emo12.gif

אתה מתכוון לפראג בירת צ'כיה שנמצאת ביבשת אירופה? כי אם כן, אז אין סיכוי. הפעם האחרונה שאירוסמית' היו באירופה היתה ב-99, ומאז הם מופיעים רק בארה"ב, קנדה ויפן. הם גם נמצאים מאז אוגוסט האחרון בהפסקה מפעילות מוזיקלית משותפת כלהקה, ויחזרו לעבוד יחד בסתיו הקרוב. הלוואי והם היו בפראג. הייתי קופץ לשם יחד עם עוד כמה חברי פורום אירוסמית' בלי אפילו לחשוב פעמיים

jimorrison

New member
כי חבר של אח שלי התחיל לאהוב

מוזיקה טובה..וגם חבר שלו..אז חבר שלו נוסע הרבה לפרג ואמר לו שהוא היה בהופעה של גנז,אירוסמית' וקווין...וזה נראה לי קצת מסריח אז ידתעי שגנז זה לא יכול להיות ואמרתי לו שגם קווין לא היו בפרג..ואז חשבתי לשאול אותך בקשר לאירסמית'

SaintJohn

New member
לפי מה שהבנתי, אז לקווין דווקא יש

כמה הופעות באירופה, למשל ב-וינה ובאיטליה. שכחתי מה שם הסולן החדש
אז יכול להיות שהם גם מופיעים בפראג בין היתר

למעלה