כיסא רנולוקס

yaelavni

New member
כיסא רנולוקס

אתמול רכשתי בשילב כיסא רנולוקס ונאמר לי על ידי המוכרת שהכיסא מתאים מגיל 0 מכיוון שיש לו מתאם וכריות הקטנה מתאימות. האם אכן מבחינה בטיחותית כדאי להושיב תינוק בן 3 חודשים בכיסא כזה (כמובן נגד כיוון הנסיעה), או עדיף להסעו בסל קל עד גיל שנה?

mayal7

New member
המלצה חמה ליעל ובקשה לתגובה ממוטי

תקראי בקישור הבא על רנולוקס ותרוצי להחליף את הכסא לכסא אחר!!! http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1340-239-4788490,00.html והינה גם התוכן. מוטי- איך אתם מוכרים כסאות כאלו אצלכם??????? ככ סומכים עליכם!!!! כל תשובה שלא תכלול לאקונית את זה שהם עומדים בתו התקן הארופאי תתקבל בברכה! נושא : Nania, Safety Baby ו-Team Tex הם כולם שמות של חברה אחת תאריך : 16/08/03 23:52 מחבר/ת : אבי ורון בתגובה ל: שאלה על כסא בטיחות נוסף - לאבי ורון כמובן - סנדלית ================================================ שהוקמה כעשור על חורבותיה של עצמה, רק שאז קראו לה Renolux והיא קרסה מפני שמרבית כיסאות הבטיחות שלה, לא עמדו במבחן המציאות בארה"ב, וסדרות היצור, רובן ככולן, הוחזרו ע"י הצרכנים והחברה פשטה את הרגל. בשנה האחרונה נעשה ניסיון לחזור לשוק האמריקאי תחת שם חדש Car Seat Specialty כי השם Renolux מהדהד רע מאוד בתודעה האמריקאית. בשלב הראשון נמכרים רק בוסטרים בארה"ב, ועד כמה שראיתי לא אושרו עדיין למכירה כיסאות בטיחות רגילים מהחברה "החדשה", ולפי המשנה שלי, עד שכיסא לא נמכר בכמויות בארה"ב או לפחות עובר מבחני ריסוק השוואתיים, הוא מבחינתי עומד בתקן של ארץ המקור (במקרה זה צרפת) "בלבד", והמציאות הוכיחה בדרך הכואבת להרבה יצרנים והורים שתקן לא מהווה ערובה לבטיחות, כל שנה מוחזרים עשרות אלפי כיסאות בטיחות שכשלו. הפרט הפיקנטי בכל הסיפור הזה, וכנראה הסיבה שכיסאות אלו הגיעו לשוק הישראלי כל כך מהר (ופה (בשילב) אפשר להשיג עוד את הרונולקס המקוריים ) הוא שיש שני ישראלים בהנהלת החברה. שלומי טל, הותיק, שזוכר היטב את הסיפור בארה"ב. ודורון טל (דור המשך ?!) שהוא הנציג של החברה בארה"ב. ולמוטי- איך אתה מסביר מכירת כסאות כאלה אצלכם??????????

yaelavni

New member
כסא רנולוקס - מוטי בבקשה תגיב

אם הכסאות של החברה הזו אינם עומדים בתקנים, איך זה שחברה רצינית כמו שילב מרשה לעצמה למכור אותם? בחנות מאוד המליצו לי על הכיסא, אם כך מה עושים, על מי אפשר לסמוך?, למוטי : מה תוכל להציע לי, מה יש לך לומר להגנת שילב והכיסא ?

mayal7

New member
ליעל

אני מהמרת את ההימור הבא: קודם כל המליצו לך על מקסי קוזי פריורי- הדגם הכי יקר שלהם. את בקשת משהו יותר זול, ואחרי שפסלת גם את "ציקו"- המליצו לך על הרנולוקס. אני צודקת??? ממליצה לך להחזיר במהירות את הכסא. על בטיחות של הילד לא מתפשרים. במיוחד כשמדובר בעוד 100-200 ש"ח שמתפרסים על 4 שנות שימוש בכסא. לקבל זיכוי ולקנות כסא "אוונפלו" מדגם וויקטורי שעולה 600-650 ש"ח והוא בטיחותי יותר מהדגם הכי יקר בשילב

כיסא רנולוקס

שלום רב, בעלי חברת רנולוקס התפצלו מלפני מס' שנים, ופתחו חברה חדשה בשם TEEM TEX. לחברה זו אין כל קשר לחברת רנולוקס אשר ממנה רוכשת חברת שילב את הכיסאות העומדים בתקנים האירופאים המחמירים. יום נעים, מוטי גרמיזה

mayal7

New member
מוטי-תשובתך אינה מדוייקת!

אנא, קרא שוב את תוכן הודעתי. טים-טקס, נניה וכד'- הם כולם אותם שמות. ושילב- עדיין מוכרת כסאות של רנולוקס שסולקו !!! מארה"ב. חוסר אחריות והתנערות ממנה.

mayal7

New member
גם לרנולוקס ה"ישן" היה תו תקן ארופא

והוא סולק מארה"ב. בוודאי ידוע לך שתו תקן לכסא בטיחות הוא הכרחי אבל לא מספיק. רנולוקס ואחרים לא עמדו במבחני ריסוק מחמירים בארה"ב והורדו מהמדפים. גם מקסי-קוזי היקר ביותר מקבל ציון ממוצע בלבד במבחני ריסוק מחמירים. אתם, שאינכם מייבאים כסאות מתוצרת ארה"ב מציגים את תו התקן הארופאי כערובה לבטיחות. ולא כך הוא.

mayal7

New member
וגם "זניט" של צ'יקו-קיבל ציון רע

ציון "לא מומלץ" במבחני ריסוק שנערכו בגרמניה. אותו ציון קיבל "סייפטי בייבי" של נניה שהוא זול בהרבה. וכמו שכבר צירפתי קודם נניה, טים טקס הם בדיוק רנולוקס, בשינוי שם.

כיסאות בטיחות בשילב

נושא הבטיחות בשילב הנו בדרגה ראשונה וכל כסאות הבטיחות ללא יוצא מן הכלל עומדים בכל התקנים. מאחר ותשובתנו בכתב אינה מספקת אותך נשמח לעמוד לרשותך בטלפון ולתת מענה לכל שאלותייך. אנא העבירי את מס' הטלפון שלך למייל : [email protected] יום נעים, מוטי גרמיזה

נ ע ה1

New member
מאיפה כל הנתונים?

מאיפה לקחת את הציונים של הכסאות? איך אני יכולה לדעת האם ה"אוונפלו" דיסקברי שלי בטיחותי או לא ?

למעלה