כיסאות סטודנט

SHARON 103

New member
כיסאות סטודנט

למישהו יש מושג איך מסתדרים איתם? אני רוצה להבין... מי שמגיע מוקדם יותר הוא תופס לעצמו מקום טוב יותר באולם/חדר שהוא נמצא? לי כתוב שאני נמצא בחדר מסויים.... אז אולי זה לא אולם ולכן יש מצב שיש לי שולחנות רגילים? מה אתם אומרים לגבי זה? תודה

idanhav

New member
ככה תעשה

תבוא עם קרשים ומסמרים, ותבנה לך שולחנון על הכיסא סטודנט גאונות

idanhav

New member
לך

תבוא שעה מראש, תעשה קורס מזורז בנגרות, ותהנדס את עצמך לעולם הפסיכומטרי אם למדת יחסים טוב תדע גם איך לבנות את זה בצורה איכותית

REL1234

New member
אסור

אוסרים על הבאת קורות דיקטים וכיו''ב למבחן הבוחן יעף את זה מבכיתה שמעתי על מישהו שהביא כרית וגם את זה העיפו

idanhav

New member
במקרה כזה

עוברים לאופציה ב' מביאים קרש דני דין משמע לוח שקוף שאינו נראה לעין בלתי מזוינת מקווה שלא נגיע לאופציה ד' כי היא כל התשובות נכונות

Netanel17

New member
עצה:

בעצם שתי עצות: יש לך שתי אפשרויות או שאתה מגיע מוקדם ומשגע לבוחנים את השכל שיתנו לך לשבת ליד כיסא נגדי (כלומר אם אתה ימיני תישב על כיסא ימיני ולידך גם כיסא שמאלי) זו אופציה ממש טובה (מנסיון), ככה אתה מקבל משטח כפול הדרך השנייה זה או שתבין את זה במהלך בהחינה או שתפנים את זה קודם שאין מקום מה שלא תנסה לעשות לא תצליח להכניס גם למחברת הבחינה וגם לטופס התשובות לאותו דף. הכי טוב לעשות זה לשיים את טופס התשובות על הברכיים ולהעביר אותו כל פעם שאתה רוצה לסמן תשובה. בהצלחה

SHARON 103

New member
תגובה

תודה על התשובה .. אבל לא הבנתי משהו קטן, מה זה אומר כיסא ימיני ומה זה אומר כיסא שמאלי? כלומר מאיזה צד יוצא החלק המתקפל שעליו? למה אתה מתכוון כשאתה אומר כיסא שהוא ימיני? תודה....

a1b2c3333

New member
הכוונה...

שיש כסאות שמותאמים לשמאליים=החלק המתקפל שבכיסא בצד שמאל, וכיסאות שמותאמים לימניים=החלק המתקפל בצד ימין.

Netanel17

New member
הנה הדגמה:

כסא 1 זה הכיסא הימיני וכסא 2 זה הכיסא השמאלי. אתה שם אותם אחד ליד השני ומקבל משטח עבודה כפול.

למעלה