כינרת...

country joe

New member
כינרת...

אממ אנחנו כמה חברה שרוצים ליסוע לכינרת לעשות קמפינג. שנה שעברה היינו בחוף דוגית, ואני מחפש חוף אחר הפעם. יש לכם הצעות לחופים נחמדים? תודה רבה...

obz4

New member
כנס

מהחופים שאני יכול להגיד לך באמת דוגית הכי סבבה...מקום נחמד איפה שעושים תמיד את פסטיבל בראשית,החוף שם סבבה(אבנים לא דוקרות ברגל) ואין ממש ערסים...אז עדיף ללכת לשם שוב. אם אתם ממש מתעקשים על חוף אחר,תיסעו עוד איזה 5 דקות דרומה יש את חוף לבנון...שהוא גם דיי בסדר באים אליו מכל הארץ אבל בדרך כלל גם מלא בערסים...צמוד ללבנון יש את כורסי וחלוקים.כורסי חוף קטן ומשעמם וחלוקים בערך כמו לבנון רק עם קצת פחות אנשים.

YEHOB

New member
חוף לבנון הכי טוב

הייתי בפווול חופים בכינרת ואין חוף יותר טוב מזה. יש שם דשא טוב הרבה צל ואם אין רכב ניכנסים בחינם בגלל החוק החדש. החיסרון היחיד שלרוב מפוצץ שם בערסים.

obz4

New member
../images/Emo45.gif מבחינת דשא וצל

באמת יש בו הרבה דשא וצל עליו...מבחינת תשלום לנו זה אף פעם לא היה בעיה כי אנחנו תמיד מתפלחים אם זה בתשלום. אבל זה גם ככה ממש חפיף, לא בעיה עכשיו ממש להיכנס לחופים בלי לשלם אם לא באים עם אוטו. הערסים זה חיסרון בולט בחוף הזה בגלל זה אנחנו מעדיפים את דוגית בדרך כלל וגם לדעתי החוף עצמו שם יותר טוב כי בלבנון האבנים במים דוקרות.

roee15

New member
אני האמת שדיי לא אוהב את דוגית

ואני חושב שחלוקים מצויין. אני הייתי בוחר בו.

למעלה