כינים

הילהל

New member
הסבון האהוב מילדותי?

מזכיר לי נשכחות סבתא שלי תמיד קילחה אותי איתו, זה עושה לי זכרונות של מקלחת של סבתא (בגיל כזה שאמא כבר שולחת אותך לבד) אחרי בילוי טוב בים ואז ללכת לישון במיטה הגדולה של סבא-סבתא עם ריח בת אורן עוטף אותי רק בשביל הזיכרון הזה שווה לנסות

mevav1

New member
עד היום אני משתמשת בו בעיקר בתור קצף באמבטיה

ולעתים אם אין סבון גם מסבנת בזה...גם את ילדיי הגדולים סיבנתי עם זה ומילאתי להם אמבטית קצף עם הטוב טוב הזה

michal@gal

Active member
מנהל
לא מספיק 3-4 ימים

צריך שבועיים, פעם ביומיים. תנסי להושיב אותה לסירוק מול תוכנית טלויזיה אהובה. יהיה לה פחות משעמם אז יש סיכוי שפחות תתלונן.

Ani15

New member
הדברה אורגנית

(אבל מגעילה במיוחד) למרוח טונה של שמן על השיער, ממש מלא (עדיף מרגרינה אבל אז זה עוד יותר מגעיל, אז אפשר גם שמן זית), ממש להטביע את השיער לעטוף את הראש בשקית ניילון (או כובע או כל דבר שימנע את הלכלוך שזה עושה) ולחכות עד כמה שאפשר (עדיף שעתיים) ואז לחפוף כמה פעמים עד שכל השמן יורד עם הווילדע חייעס. מן הסתם עדיף לסרק אחרי זה אבל זה פחות חשוב כי הכינים כבר מתות. הטריק - הכינים הם חיה נושמת, השמן פשוט חונק אותם, ועל הדרך גם מוריד חלק מהביצים (ממיס את הדבק שלהן) הבאג - לא הורג את הביצים וצריך לחזור על הטיפול כל שלושה (או חמישה? מישהי זוכרת מה מחזור החיים שלהם?) ימים, לפחות פעמיים שלוש.

שפיצית2

New member
מיה צודקת.

תעשי ניסיון בעצמך. תחפפי כל יום ותגרפי את הקרקפת במסרק סמיך. אני בטוחה שתחושי בעצמך את הסיוט. כינים זה גיל וזה חולף. כדאי למצוא את הדרך איך לפעול כהגנה ומניעה ולחסוך מהילד את אובססית ה`סיוט`:-S. בתקופת הכינים חפפתי לבת (שהיתה עם צמה עד אחרי הטוסיק) בשמפו ומרכך סרקל מרוזמרין.זה שלב ראשון. שמן רוזמרין ידוע בסגולות ההגנה שלו מכינים.יש שמשתמשים רק בו.(אגב,לנו-הוא גם מעולה לטיפול בציפורנים של הידיים) שלב שני,כפיניש והגנה מוחלטת ושלמה.אחרי שהייתי מסרקת אותה בבוקר.הייתי מרססת לה קצת עם ספריי `דוחה כינים`.

שפיצית2

New member
המשך

דאגתי שיהיה ספריי דוחה כינים גם אצל אמא שלי,אם הבת ישנה שם ומשם יצאה לביס/לגן. הריח שלו לא משהו.זה לא בושם, אבל גם לא מסריח. ועם שיער עד הטוסיק עדיף לי שהוא ישאר נקי ולא יגיעו לביתי דיירי משנה. אני יכולה לומר בפה מלא שהספריי הזה הציל אותי בתקופה ההיא. מסרק סמיך עבר רק שראיתי אותה בפרוש מגרדת, בגיל יותר גדול.שהאמנתי שאנחנו כבר אחרי.

למעלה