כינים

הילהל

New member
כינים

לבלונדי-מיה יש כינים היא שונאת לחפוף ושונאת להסתרק לרוב אני מניחה לה, כי יש לה שיער חלק שמסתדר מעצמו אחרי חפיפה אבל עכשיו אי אפשר יש לה שיער ארוך יפיפה אני מאוד נגד כימיקלים חופפת עם המון מרכך ואז מסרקת במסרק כינים יום אחרי יום את כל המשפחה אחרי 3-4 ימים כאלו הכינים אינן אבל מיה נורא סובלת מהעניין היא בוכה ובוכה קשה לסחוב את הכינים לכל האורך הזה, קשה לסרק, קשה עם הבכי גם אני הייתי כזו אמא שלי התייאשה בסוף וקצצה את שיערי לא סלחתי לה שנים ועכשיו אני שם, במקום שלה. והילדה הבוכיה שלי. לא יודעת מה אני רוצה מכן, סתם לפרוק שנאחס לי שככה היה אתמול ונאחס לי שככה יהיה כמה ימים. וזו מתקפה שלישית מאז אוגוסט. באסה ויש תמונה לדוגמא

אוהוהוהוהוהו../images/Emo99.gif

אכן, תופעה מטרידדה ומעצתבנת. ניסיתם אחרי הטיפול וניקוי הראש לשים טיפות רוזמרין למניעה של הידבקות חוזרת? וכן, גם אותי שלחו כל שנה לפני פסח להסתפר קצוץ כי לאמא שלי לא היתה סבלנות להתעסק עם כינים ושיער ארוך.

r122

New member
גם לי יש תראומת ילדות של שיער קצר בגלל כינים

אצלי הגברת הצעירה בת 9 עם שיער מתולתל מאוד ומאוד מלא ולהתחיל לנקות את השיער הזה מכינים זה סיוט מה שעזר זה לחפוף בטיפה של בת אורן [מכירים קצף אבטיה] ולשים שמן רוזמרין מאחורי האוז ן בהצלחה.

הילהל

New member
זה בהחלט סיוט!

בחיי שהכנסת אותי לפרופורציות כמה הרבה שיער! לפחות אצל מיה הוא דליל וודאי קצר יותר כל הכבוד שאת לא מקצצת

r122

New member
כמו שאמרתי

תראומת ילדות אני זוכרת אותי ואת אחותי עם מיכנסי פיגמה על הראש מדמיינות שיש לנו שיער ארוך

פינלה - קונים בסופר פארם

תערובת שמנים אתריים שאת שמה על השיער, מסרקת במסרק צפוף ואז שמה עוד קצת וסוגרת עם צמה. לשים כל יום הכינים יורדות עם המסרק כמו עם מרכך וגם הריח חונק אותן וממית וחדשות לא מצטרפות ניתן לשים כל יום

ועוד עיצה קטנה שמיושמת אצלנו

כדי שיהיה יותר קל לסרק עם המסרק הצפוף ממליצה מאוד לגזור קצוות. מאוד מקל על הסירוק

לאייה

New member
איזו סוכריה מתוקה

יש עכשיו תכשיר חדש שברח לי השם שלו אבל הוא ממש מוצלח [ואני לא מקבלת אחוזים...] הוא לא מכיל כימיקלים שחודרים לעור אלא מרגיש כמו שמן עדין שאת מורחת על ראש יבש ואחרי כמה דקות אפשר להכנס למקלחת ולחפוף רגיל. הוא מייבש את הכינה עד מוות וזה מפתיע עד כמה שזה יעיל. הקאטץ זה שהוא לא הורג את הבייצים אז צריך לעשות את זה שוב אחרי כמה ימים או לסרק במסרק צפוף ולהסיר את הביצים.

צימעס

New member
לבעלת השיער הארוך שלי, אני מסרקת עם שמן

אני מכינה בעצמי שמן רוזמרין על בסיס שמן זית, ועם שמן הסירוק נעשה הרבה הרבה יותר פשוט. הולכים כמה ימים עם "מראה רטוב". אבק נדבק לשמן, אבל כל זה מחיר פעוט תמורת האפשרות לסרק בכזו קלות. רוצה מתכון? חצי צנצנת שמן, דוחסת ענפי רוזמרין עד שהשמן ממלא את כל הצנצנת, שמה בשמש (הבטיחו שבשישי תהיה!). במקור זה 8 ימים, אבל אני משתמשת מהיום הראשון, כי הכינים לא מודיעות לי 8 ימים מראש על בואן.

הילהל

New member
קשה לי עם המחשבה על ראש משומן

אולי כי לי יש שיער שמן ואני מתחרפנת אם עובר יותר מיום בלי חפיפה. למה בעצם לא להוריד את השמן אחרי הסירוק?

נתחיל מהסוף, היא מדהימה. וגם אותי קיצצו במשך

שנות ילדותי עד כיתה ד' מאז לא נתתי לה לקחת אותי למספרה בלי הסכמתי. ולעניין כינים והתנגדות - אצלנו זה נעשה בדרך קבע לפני השינה או כשהילדה נרדמה חזק ואז היא לא מרגישה כלום ואני כן פולה ומטפלת אם צריך. (אנחנו אחרי התקפה- כבר הספקתי לספור את המספר שלהן).

כינים זה לא סיבה לקצץ.

לגברת שלי יש שיער כמעט עד הברכיים, ושרדנו שתי מתקפות כינים ללא שום חומר. רק סרוק יום-יומי אחרי חפיפה עם הרבה מרכך של פנתן.

קטן עלייכן כינים - עם כאלו ילדות מתוקות!

איזה יפות שתיהן
עליהן ולענין - רק התמדה ונחישות לסרק באופן עקבי כמה ימים אחרי הטיפול יום יום עם מרכך להושיב אותה מול הטלויזיה עם תכנית או קלטת שהיא אוהבת לסכם מראש על זמן קצוב לשים הרבה מרכך כדי שלא יכאב עוזר להוריד את הביצים: כשטובלים את המסרק הצפוף בין סירוק לסירוק בתערובת של מים חמים שמן זית וחומץ. ולא לשכוח שיש דברים הרבה יותר חשובים בחיים...

הכי טוב בת אורן

לחפוף את השיער לפחות 4 פעמים בשבוע ואין כינים. הכינים דוחים את הריח. למי שלא מכירה - זה סבון נוזלי בבקבוק ירוק,ריח משגע שנשאר על הגוף שעות. אומנם זה סבון לגוף,אבל אפשר לחפוף איתו,משאיר את השיער כמו משי. אפשר להשיג אותו בכל מקום. לא צריך את כל הכימיקלים

למעלה