כינים

נעהלֶה

New member
כינים../images/Emo7.gif

גיליתי אתמול שלעדי יש כינים והמון. קניתי לה את השפמו+מרכך ומסרק של מורז, חפפנו וסירקנו, הוצאנו גן חיות שלם. אבל, עדיין יש עוד כינים וביצים. האם השמפו הזה יעיל בכלל? תוך כמה זמן נפטרים מה@#$%^ הזה? אשמח לקבל עוד כמה עצות לחיסול מיידי. תודה.

לילתון

New member
כשיש עוד כינים

אז כל יום עוברים עם מסרק סמיך ו-10 ימים אחרי הטיפול הראשון, עושים טיפול שני, כי עד אז הביצים בוקעות, והתכשיר הורג את הכינים החדשות שבקעו. התכשירים בד"כ לא הורגים את הביצים.

shian

New member
מה שעבד אצלנו

זה קצת מגעיל אבל זה לא רעיל וזה עובד: להמיס מרגרינה, לעסות טוב לתוך השיער, לסגור עם ניילון נצמד, לחכות לפחות שעה, לחפוף ולסרק במסרק צפוף. הקטע הכי מסובך כאן זה החפיפה כי קשה להוריד את המרגרינה וזה דורש מספר חפיפות אבל זה גם הורג את ה"נחמות" וגם ממיס את הדבק בעזרתו הן נצמדות לשיער. בעניין כינים אין קיצורי דרך - צריך לסרק סירוק צפוף כל יום כי תמיד יהיו ילדים "מדביקים" בגן.

אמא נחה

New member
מוציאה ידנית את המניאקיות...

אבל לי זה קל כי זה בן.... פשוט יושבת איתו במקום מואר ועוברת על כל הראש....

rc11

New member
הבנתי שהשמפואים למינהם לא עוזרים

הכינים פיתחו עמידות. לסרק המון ולמרוח שמן רוזמרין מיוחד שנמכר בסופר פארם. יש כאלה שאומרים לחלוט רוזמרין ולשים על הראש ועוד ועוד. רוזמרין נחשב מצויין לטיפול והוא טבעי.

לילתון

New member
רוזמרין

זה למניעה. אחרי שהראש נקי, שמים כל בוקר שמן רוזמרין מאחורי האזניים ועל העורף (מקום ריכוז הכינים בד"כ) והן לא באות לראש עם רוזמרין. אני עושה את זה עם הבן שלי, וזה עובד! בגן שלו היו ילדים עם כינים, והוא לא נדבק!!!

michal@gal

Active member
מנהל
אי אפשר לחסל באופן מיידי

את יכולה לקנות את השמפו שמשמיד את הכינים, ואז הוא הורג את הכינים החיות אבל לא את הביצים. עושים טיפול בחפיפה 3 פעמים (כל 5 ימים) וזה נעלם. אפשרות שנייה - במשך 10 ימים, כל ערב לשים המון מרכך על הראש ולסרק עם מסרק סמיך. ככה את מוציאה את הכינים ברגע שהן בוקעות מהביצה ולא מספיקות להטיל ביצים חדשות. תוך 10 ימים כל הביצים בוקעות ונפתרת מהצרה.

libe3

New member
פתרון יעיל לכינים

שמפו פריודרם משהו כזה יעיל מאוד לטיפול בכינים. ואגב כל יום רצוי לחפוף עם סרקל של ד"ר פישר, ואם מקפידים על חפיפה יומיומית אין מצב לכינים. בפרט בסרקל וחסל, מומלץ מאוד.

S r 35

New member
סירוק במסרק צפוף

כמו שכתבו לך כאן הטיפול הוא באמת בתכשיר משמיד כינים - יש כאלה המון בחנויות, עם טיפול נוסף אחרי 10 ימים. אבל מעבר לכל סוגי השמפו, כדי למנוע באמת את המכה הזאת פשוט צריך לסרק. אני מסרקת את הבן שלי, כל יום אחרי חפיפה, במסרק צפוף ולא מוותרת לו ואז גם אם נדבקות כמה ביצים הן מורחקות מיד. אמנם הוא מחה קצת בהתחלה אבל אחרי שהראתי לו פעם איך נראית כינה ודיברנו על כמה לא נעים כשמגרד, הוא משתף פעולה ואפילו בודק את המסרק בעצמו כדי להכריז שיש לו ראש נקי ויפה.

yafit05

New member
בוקר טוב

ממליצה לך להרתיח רוזמרין עם מים ולהשתמש בתמצית על השיערות. אצלי זה עבד יפה

למעלה