כינוס מוצלח

שבי 83

New member
את מקצועית במשהו אנילה?

ההבדל בין להעלות הצעות ובין לעזור בפועל הוא ההבדל בין מה שנעשה בחלק מהעולם הדתי ובין מה שאני רואה בחלק מהעולם החילוני שאני שייך אליו כעת. הרבה בעולם החילוני נוטים ליעץ לאחרים מה לעשות אבל בפועל לא מטים שכם בעוד שאחד הדברים היפים בעולם הדתי הוא העזרה ההדדית השקטה, ללא עצות אלא התרכזות בעשיה. אני חושב שאם את מתעניינת בנושא תוכלי לשמש אמא מאמצת לילד חרדי שצריך עזרה. לפי ההודעות הבנתי שאת בוגרת והוא יוכל לראות בך מעין אמא שתעזור לו בקליטה. אני חושב שחיים צדק שאת יכולה להתנדב אם תרצי וזה מה שאני הבנתי מהשאלה של בני אחרי כל ההצעות שלך למתנדבי הלל.

אנילה1

New member
תודה שבי.

אני כמובן לא אמא של אף יוצא, רק אמא מאמצת
אני משכילה בהרבה תחומים. תמכתי בהרבה אנשים ונשים לעשות מעברים משמעותיים בחייהם, אני לא פסיכולוגית אבל יודעת להקשיב ולחזק ואפילו לקחת ביד אם צריך, ולהביא את האדם למקום שהוא רוצה כי הוא חושש לעשות זאת בעצמו. ולא על מנת לקבל פרס כמובן. אהבתי את השינוי שחל בהם, הבלבול שהותר, ואת השמחה שחזרה לחייהם. אני מעריכה את העובדה שאתה מזהה את הפונציאל שבי. אשוחח עם בעלי ואשקול את הצעה בכובד ראש שוב תודה.

אבזץ

New member
איזה יופי.

הנה התגובה של החבר'ה המבוגרים והבוגרים יותר. אותך חיפשתי. ואם אלו התובנות שיצאת איתם, אני מחזיר את כל מילותי הנזכרות בהודעתי לעיל. יותר מזה קשה לומר. אמרת את הכל. סיכמת את חיינו היטב היטב. יישר כח. כנראה שאני ביקורתי מדי, כלפי, כלפי דומיי ובכלל. כן, תמיד ידעתי זאת

אנילה1

New member
מה דעתכם שכל יוצא בשאלה

יקבל סל קליטה כמו עולה חדש? כי היציאה בשאלה היא כמו עליה לישראל השפויה.

למעלה