כינוסי נשים, מה זה ?

כינוסי נשים, מה זה ?

בדפדוף בעכבר העיר אתמול נתקלתי בכותרת "נשים" שכללה כמה כינוסי הגות וכמה כינוסים חברתיים. היות וקל"ף הוזכרה שם במס´ מקומות, הבנתי שהמשיחה עוד לא באה ומדובר בנשים ש"מעיזות" להתכנס עם נשים - בקהילה הלסבית. מה קורה לנו הנשים, שעומד בינינו לבין תחושת הלגיטימיות של התכנסות נשית ? כתבתי על זה גם למנחת אחד הכינוסים שהוזכרו שם (בחורה מצחיקה באופן הסטרי, אגב) בפורום גאווה בוואלה. חומר למחשבה. אולי כדאי ליזום קטגוריית נשים בעכבר לכו-לן (לסביות, סטרייטיות, פמיניסטיות משופמות ונשים בכלל) ?

sista

New member
איזה עוד כינוסי נשים יש?

מלבד נעמת ואמונה? אני יודעת גם על "אישה לאישה" בחיפה ו"קול האישה" בירושלים. חבל שאין עוד, אולי זה בגלל שנשים לא רואות בהיותן נשים מכנה משותף ואינטרס משותף. והלוואי שכולנו היינו לסביות והיה לנו ארגון כמו קל"ף.

.inbal

New member
זה לא כל כך קשה לייסד

כל מה שצריך זה כמה משתתפות, חדר ומישהי שתתנדב להעביר את הערב הראשון. ואגב, יש גם כינוסי נשים של ש"ס ודומיהם. אצלי ליד הבית יש במוצ"ש כינוס עם הרבנית קוק הצדקת מטבריה, למי שמעוניינת...

hunky@dory

New member
את גרה בקרבת בני ברק???

גם לי בכל מקרה מודעות הענק של ´ערב נשים ענק´ מוכרות ויזואלית מאד עקב היותי גרה בעיר סמוכה לבני ברק

.inbal

New member
כן, ברמת גן קורב לבני ברק

חשבתי ללכת בשביל החוויה, אבל אני בספק אם ייתנו לי להכנס בלי חצאית וגם יש לי דו"ח מעבדה להגיש מחר...

פורום פמיניזם בתפוז - הדור הבא

והנה גם לנו יש כינוס נשים ביום שבת הבא. מי יודע - אולי נמשיך להתפתח ולגדול ויום אחד גם אנחנו נופיע במדור הנשים בעכבר העיר, כקהילה פמיניסטית גאה

למעלה