כינוי או שם אמיתי?!

``לא חפצת עלוב`` ?! :-()

רוני חביבי, הרשה לי להרים גבה. אם עד כה חשבתי שתהייה פשוטה העליתָ, עתה הבנתי את היטב.... ואם יש תכונה אחת, שבאמת קשה לי לחיות במחיצתה - זו אותה הידיעה חסרת הספקות של מאן דהו - שהכל צריך להיות על פי דרכו. אהבתי את הציטוט... and frankly my dear, dont give a damn מותר גם לי להשתמש בו?! או שיש לך זכויות יוצרים... ;-)

רוני אני לא מפסיקה לצחוק...

רוני יקירי!!! אם עד קריאת שורות אלו הייתי במין רחמים אישיים כאלו או אחרים. אז אחרי כל מה שרשמת ואיך שהתחלת להתגרות עם עצמך ועם אחרים, תרשה לי בבקשה, אני לא יכולה להפסיק להתגלגל מצחוק פשוט לא יכולה. כמה שפוגע וכואב כנראה לאחרים... תגיד ניסית להצחיק כאן משהוא? כי אותי הצלחת. בזכותך התגברתי על איזה עצב שחדר לליבי. תהיה לי תמיד בריא. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

לגעת במהויוסליחה אם פגעתי בך!

לגעת במהויות היי!!! משום מה אני חוששת שבשיתוף שלי את הציבור ביחס להרגשתי האישית בלבד פגעתי בך בדרך זו או אחרת. אולי אני טועה אך זו הקונוטציה הראשונה שעולה לי מהמשפט שרשמת. אני תארתי את מצב הצחוק שלי כתוצאה מההסתבכויות המילוליות והספירלות שנכתבו פה, אולי בגלל סערת רגשות שבכלל לא שיכת לענין. אני לא באה ואומרת שהחשיפה שלך והתהליך הנפלא שאת עברת ועוברת כאן איתנו הוא מושא לצחוק חס וחלילה. חוץ מזה שתדעי שכנראה בחיים האמיתיים רוני הוא הבנאדם הכי משעשע עלי אדמות.{רוני אני צודקת?...} אני פשוט הייתי משועשעת מהמשפטים המפולפלים שלו שיכלו להשתמע לכל כוון. כל אחד פרש אותם לפי השקפת עולמו ןלפי עולם הפרושים שלו. בנקודה שבה אני עמדתי הבקר מעט מדוכדכת היו דוקא אלה המשפטים שהוציאו אותי ``מהבסה``. אז תשמחי בשבילי. ואיתך הסליחה אם פגעתי בך. הרבה אור ואהבה ללא גבול וללא תנאי. מיכל

rony levy

New member
למיכל ולגברת עם המהויות!

מיכל יקירה! עלז ליבי בתוכי למקרא הידיעה אודות העליצות שננסכה בך לאחר קוראך את הגיגי נפשי והשתלחויות לשוני. האם צחוק מתרונן לך? האם בורקות עינייך כשאת שמחה? מדוע שרתה עלייך קודם לכן תוגה? הלוואי אפוא והייתי ציפור שיר בחצרך... ``לגעת במהויות`` יקרה! נראה לי, כי את קדורנית משהו. וכי למה? מדוע נפלו פנייך? חשרת הסופה באופק? שחקי נא לעתים במילים ובמשמעויות, הניחי דרור ליצרים אחרים בתוכך לבקוע. לא על הדמע והעצב לבדם תיכון נפש האדם. אני מאחל לך מקרב לב ממש את כל הטוב עלי אדמות והמון המון שמחה והתרוממות רוח! היי ברוכה, אשה! ולילה טוב ונפלא! מיכל, דיר באלאק! פעם נוספת אם תבטיחיני ``אהבה ללא תנאי וללא גבולות`` אני (``סרטן`` מדופלם) עשוי לבקשך לפרוע את השטר. ואז, או אז, וסקלונו אנשי העיר באבנים ומתנו מיתה משונה, חלילה וחס. רוצה לאמר: אשה אחת ויחידה (מאזניים) יכולה להבטיחני אהבה ללא גבול וזו, נכון, יהודית, אשת חיקי. והיא מבטיחה לי אהבה כזו כבר שנים הרבה. וזה שהיא לא מקיימת זה כבר סיפור אחר... איפה בכלל נמצאת האשה אשר מסוגלת לאהוב ללא תנאי וללא גבולות? אם ישנה כזו - הביאונה אלי ומייד! מכל מקום, אני חש עד לשד עצמותיי את טוב ליבך, את החום האמיתי של נפשך - ועל כך מיליון תודות והוקרה אמיתית!

רוני ידיד היי!!!

רוני נשמה גדולה שלי!!! תודה עבור העידוד שנתת לי. לגבי נתינת אהבה ללא תנאי אני רוצה להסביר לך שזו לא אהבה גשמית כך שאין איזה שהוא שטר לפרוע. מה לעשות בן מזל סרטן שלי אני מבינה אותך. את האהבה שאני מנסה לשדר אינה אהבה שאני מיצרת אני פשוט צינור המנסה להעביר את האהבה ללא תנאי של בורא עולם אהבה קוסמית. אם תצליח להתחבר אליה בלי תווכי אז אשרייך. תמיד תזכור שאני רק צינור לידע וצינור לאנרגיה העצומה ששמה אהבה והיא נמצאת עבור כולם בכל חלל הקוסמוס. לילה טוב או בוקר טוב. לך תן נשיקה לאשתך!!! באהבה אמיתית אין סופית. מיכל

מדור הכרויות??

דפדפתי לי בין הפורומים, ובכל אחד סיפורי אהבה בין השורות... מעניין... והנה כאן... פנינים של ממש! חברים יקרים! אם זה לא ``סיפור אהבה`` אז מהי אהבה?! * האם בורקות עינייך כשאת שמחה? * יהודית, אשת חיקי מבטיחה לי אהבה כבר שנים הרבה. וזה שהיא לא מקיימת זה כבר סיפור אחר... (אז אתה פוזל הצידה חביבי?!) * אני חש עד לשד עצמותיי את טוב ליבך, את החום האמיתי של נפשך... ואני חשבתי לי לתומי שהגעתי לפורום של מודעות פנימית... ;-)

חחחחחחחח, כל הכבוד לך!

אכן, זה הרושם כאן לאחרונה. אין הרבה מודעות פנימית כאן מידות ומשקלות , זה כן אבל עניינים שבנפש? רק רעל נוטף.. שומר נפשו ירחק! וחושבתני שביקוריי פה גם הם הסתיימו ואחזור לביתי לפורום הווידויים, גם את מוזמנת, עוברת אורח יקרה. ועל זה נאמר: אורח לרגע, רואה כל פגע!

חן חן לך אלמנה יקרה,

למה תסיימי ביקורייך כאן? דווקא תחת המסווה של ``מודעות פנימית`` מתרחשות כאן דראמות... ודראמות הינן ה``עניינים שבנפש`` - לא?! ;-) נראה לי שבפורום וידויים ההרמוניה שלטת... ולא נמצא דראמות כאלו... יש מי שמגיב בסערה... יש מי שמגיב בהתעלמות... יש מי שמשדר על גל אחד... יש מי שעונה על גל אחר... יש מי שמרוכז בחיזורים... יש מי שמרוכז בלהיות מחוזר... יש מי שמתייחס לעצם העניין... ויש מי שמתייחס לעצם של הכלב... ואללה מעניין... חבל שכמה דמויות בשלות-בוגרות שקלטתי כאן, חסרות. חבל שאחת כמוך למשל, לא תהייה כאן, להשיב מנה אחת אפיים....

rony levy

New member
לתומך אנא הסתלק!

עובר בטל, עלם מטופש! פטור אותנו מעונשך, סור נא למטבח למרק את הכלים, רעייתך כבר עצבנית מתמיד, הילדים צווחים, הנה אבא הנירגן מגיע, חמודים. מה לעשות, אלו הם חייך, עובר אורח - לעולם חסרים מודעות פנימית אמיתית. הייה שלום, יושב קרנות!

מה קרה לחומד המתרונן?

וואוו, איזה קליעה!!! חבר`ה, מסתבר שהזיהוי שלי היה כחוט השערה (שערות שערות חבר`ה..:)) כנראה שכל כך קלעתי ... עד כי לא שם ליבו המאוהב, שאת האהבה הזו זיהתה עוברת אורח ולא עובר אורח... כל כך אמתית הייתה הנגיעה באהבה עד כי לא שם לב ליבו החומד שהוא חושף את עצמו יותר בעצם התגובה... (להזכירך - ``אל תחמוד אשת ריעך``... :)) נוגע לא נוגע בשערך??? ולמאוהב - נ.ב מלהט התשוקה, שכחת, מן הסתם, שזהו פורום ציבורי ולא במה פרטית לגחמותיך.

rony levy

New member
עוברת אורח חטטנית ומתוסכלת

גבירתי הנאווה בבנות הקשקשת! בבקשה, סורי לך מעל פני. מי שמך פסיכולוגית של רגע? מה לך להציק אנשים מבוגרים ממך? מי מאוהב? מה מאוהב? למה מאוהב? מה את מחרטטת בקומקום? מה שהספקתי אני לשכוח את טרם למדת. אנא, חטטי בנבכי נפשך ההומיה, אל תטיפי לי מוסר, פזרי קלות את שערך, הסתלקי מן התוגה, עוד נכונו לך אהבות ושמחות. נכון, מצפוני אמנם מעיק עלי, לא אוכל ולא אשתה 40 יום, יען כי הפכתי נקבה קלת דעת לזכר רגיל. שומו שמיים! נראה בהחלט שמודעותך הפנימית זועקת תדיר נקמה, נקמה, נקמה; להרוס, לעקוץ, להטיף, להכפיש, ללעוג. למה לא? זה קל, זה בחינם. עוברת אורח, עאלק. פני נא למדור השידוכים בעיתונות הכתובה ותפסיקי לריב עם אמא. אני בטוח שהיא צודקת!

עוברת אורך שלום לך :cool:

עוברת אורך שלום לך!!! ראשית סליחה אם לא הספקתי להתייחס אלייך. אז קודם כל ברוך בואך אל הפורום. אמנם הדרמות שנוצרו לא היו נעימות על כולנו אבל שיהיה. אם זה מה שעושה לך כייף למה לא. אני באופן אישי לא כל כך מאושרת שלדרמות וההתכתשויות זורמת הרוח. כנראה אין מה לעשות ואנשים יבחרו את דרכם בעצמם. למשל יופיאל הציג את עמדתו ואת דעותיו והם שווים התיחסות. בכל אופן תנסי לשתף אותנו אולי בדברים משמחים ומשעשעים, זה יכול להיות חביב השבוע. לגבי השמוש במילות אהבה שאני משתמשת אתן לך הסבר קצר: אני לא מנסה לשדר רגשות כאלו או אחרים. אני במהותי רק צינור חלול שמנסה להעביר לכל אחד ואחד ממכם אנרגיה של חום אור ואהבה. אז אם מילותי משום מה התפרשו בצורה אחרת יש לבדוק את זה באותם כלים שגבשנו כאן בפורום מודעות פנימית. שיהיה לך שבוע טוב. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול אהבת אמת. מיכל

הכעס מקומו לא איתנו :cool:

רוני ידיד!!! הרשה לי לומר לך כמה מילים מאפסות. אני לא מתכוונת לפגוע בך ולא לבקר אותך. אני רק רוצה להאיר את עינך לנקודת המבט שלי בלבד. לדעתי שקעת במין סוג של רגש שקל לנו מאד לקרוא לו כעס. אם סקלת הרגשות שלנו מורכבת מרגשות חיוביים ורגשות שליליים הרי כעס לדעתי שייך לסוג השלילי. נדמה לי שמשהו מהגולשים הציע כאן לקרוא את אגרת הרמבן. לדעתי זה מעולה כי היא תוכל לזכך אותך ואותנו אפשר לקרוא אותה פעם בשבוע ואפשר לקרוא אתה יום יום. היא מדברת על מהות הכעס וכמה שזה מזיק לבריאות. כמו כן הפתרון שהוא מציע על מנת לסלק את הכעס זה פשוט להכנס לענווה, להשפיל מבטך ולהרים לבבך. ברגע שנגמד את עצמנו למצב הכי נמוך או אז יעלמו מלחמות האגו. את האגרת כתב עבור בנו כנסיון לעזור לו להסתדר בחייו. אני באופן אישי חושבת שמכוון שגופנו עשוי אחוז אחד של חומר והשאר נשמה כדאי לתת לה להתבטא ולא דווקא לחלק הכי קטן. מדוע שהוא ישלוט? אני באופן אישי שמתי לב שכל הויכוחים בזוגיות נובעים ממלחמות אגו. למה דוקא בין בני זוג, כי הם יחסית מרבים להפגש. בחברה בדרך כלל המפגשים רגעיים ואז אי אפשר לעמוד על קנקנו של האדם הניצב ממולך בצורה מדויקת. בטח לא מהחלפות מילים בודדות מעל הדפים הללו. חוץ מזה אם זהית איזה שהוא צורך או חסך עמוק במילותיו של האחר תנסה אולי לרומם אותו ולא להגיב בכעס, אני חושבת באופן אישי שזה יותר בריא. שיהיה לך שבוע טוב. הרבה אור אחווה ואהבה ללא תנאי וללא גבול אהבה אמיתית.מיכל

אל נא תיפול רוחך...

לא פגעת בי! אין ספק שיכולתי להפגע... זאת ודאי מבינה את בעצמך, כמנהלת פורום, שחרגה מתפקידה והפכה למשתתפת מן השורה.... אני בוחרת שלא להפגע! כי המקום הזה הופך למושב ליצים. שוב ושוב נדחקות התייחסויות רציניות לעניין המודעות הפנימית החוצה ובמקומן הולכות ותופסות במה התייחסויות של ליצים ומיני מיסטיקנים. ושלא תביני שלא כהלכה: חיבה וליצנות תמימה - תבורך. ליצנות מתובלת בציניות?! לא אצלי בבית, לא תודה. ציניות זה רעל. מיסטיקה קלאסית - כבודה במקומה מונח! חובבנות יומרנית.. זה כבר משהו אחר. אז חושבתני ששומר נפשו ירחק. מוטב, לעת עתה, להדיר רגליים ממושב ליצים שכזה.

למה להדיר רגליים?

לגעת במהויות יקרה, את לוקחת את המקום הזה ברצינות יתרה! אני מוצאת את המקום הזה ממש משעשע... משהו כמו לונה פארק... :)

למעלה