כינויי חיבה.....

כינויי חיבה.....

איך קוראים לכם החברים? משפחה? אקסים? איך מעוותים לכם את השם? אז ככה זה אצלי: ריני רינצ'וק רין טין טין (היה פעם כלב כזה בטלויזה) ספרו ושתפו!

sigal38

New member
סיגלי

או גיגי,סיגי,סיגו'ש שונאת סיגליתתתתתתתתתת

גלי 1970

New member
אני תמיד מבקשת שיקראו לי בשמי

הייתה לי חברה שקראה לי ורדי,ורדוש.אבל אני מתעקשת לא לשנות במיוחד לא ורדה,בעעעע גם אין הרבה מה לשנות אצלי,ורד זה שם קצר ויפה

אני לא חושבת

שיש הרבה שמות שיכולים להתחרות עם "טל" ביכולת של האנשים לעוות אותו.. אין לזה סוף נדיר שקוראים לי טל ויש מליון הטיות לטל.. טלטל, טלטול, טילטול, טלטולה, טולטול, טלוש, טוש, טושטוש, טושה, טולה, טלולה, טלו, טלטוש, טלטושה.... ועוד ועוד ועוד ויש כמה שקוראים לי בשם המשפחה שלי באופן קבוע.. חוץ מחבר אחד שתמיד קורא לי טל,(ורק הרגע שמתי לב לזה) אני כמעט ולא שומעת את השם שלי כמו שהוא צריך להאמר... אבל זה לא מפריע לי..אני רגילה

arieshor

New member
לגולשת אנונימית

כינוי שלי באינטרנט אריה שור היה עורך חדשות או מקריא את החדשות ברדיו לפני כמה ימים היבנתי שיש שדרן ברדיו ששם שלו אריה שור יש כאלה יש אנשים ששם משפחה שלהם זה שור

נימשון

New member
יש המון

ורובם אישיים לי אז אשאיר אותם ככה. אחד נפוץ במיוחד הוא נמש והוא חביב עלי במיוחד

אבא שלי קורא לי לפעמים..

"יונית'ל".בלי ה-ה'. וחברים קוראים לי יונה,יוניון,בי'ץ (זה רק חברה אחת קוראת לי ככה).

מיכלי...

לאקס שלי היו כל מיני כינויים שהיה נותן לי, ממש דבילייים...המרכזי היה "פוצי" ככה הוא היה קורא לי... אבל עכשיו יש לי חבר חדש ובנתיים הוא קורא לי "מון שרי"...חחחחחחחחח (למרות שאם כבר אז זה צריך להיות "מה שרי" כי אני בחורה....חחחחחחחחח)

תודה על המחמאה

קודם כל,אני מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם עם הבחור הזה. מי ייתן ותצאי ממעגל הרווקות המעצבן!! אני חושבת שאני לא יודעת כבר מה אני חושבת. משתדלת לא להתייאש,כן להמשיך לצאת אבל זה קשה מאוד. האמון שלי קצת נעלם שאני אכיר מישהו דרך הנט ובכלל. אני מקווה שיהיה בסדר.

דרשי,כפרה,איך זה הגיע אליך,ביצי אש

שכמוך,אין לי מושג. אבל זה לא המקום הנכון,נא לשרשר למקום הנכון בבקשה???

../images/Emo6.gifאז תארי לעצמך את ההפתעה שלי

לראות את ההודעה שלי עומדת מול ביציו העולות באש של מר דרסי יקירינו. ממש פרוידיאני. ואם כבר בביצים עסקינן,מישהו מכיר את הביצים של בנדיקט שמגישים בדיקסי? מעדן!!!

למעלה