כינויים...

שלי..

בקי זה כינוי שיום אחד חבר של אחי החליט להלביש עליי אחרי שהוא התעצבן שיש לי שם מעצבן בהתלחה עסתי שהוא משנה את השם אבל אחרי שגדלתי החלטתי לאמץ את השם הזה.. והלמן זה השם משפחה שלי.

talula39

New member
לא נראה לי עניתי פעם שעברה..

טוב גם לא מעניין כל כך... טלולה נראה לי בת דודה שלי התחילה לקרוא לי ככה כאילו היא כתבה לי ככה את הכינוי באי סי ו39 זה פשוט גימטריה של טל....ודי המספר מזל המאומץ שלי:)

האילתי 5

New member
#

נולדתי ביום חמישי בשעה חמש,אני החמישי במשפחה,תעודת זהות נגמרת ב55,ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר עם המספר 5,ניראה לי שאני האילתי החמישי בפורום (שהצטרף חמישי) בקיצר חמש זה המספר שלי... ולמה אילתי? וואלה לא יודע...

elivnat

New member
הכינוי שלי ../images/Emo42.gif

הוא elivnat el זה שתי האותיות הראשונות של השם משפחה שלי, וlivnat זה השם הפרטי שלי.. קפיש

The anomaly

New member
שילוב מסוים

המשמעות של Anomaly זה חריגה מהנורמל, ההפך מנורמלי... המונח הזה הוזכר בסרט מטריקס (רילודד)... והוא גם מייצג אותי
כי אם תשאלו אנשים שמכירים אותי... הם יגידו לכם שאני לא בנאדם נורמלי כל כך
("אין הנחתום...")

Paper Lanterns

New member
הכינוי שלי,

האמת שרציתי לעשות כינוי של השם שלי,אבל זה היה תפוס,ואז חיפשתי כל מיני כינוים חמודים וכמעט כולם היו תפוסים. אז כבר התייאשתי ושמתי שם של שיר של הלהקה גרין דיי שאני אוהבת.

elivnat

New member
את מכירה את השיר שלהם ../images/Emo42.gif

for whome the bell toiis או איך שלא כותבים את זה..

elivnat

New member
חחח מה את עושה פה../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif

מיד לביוטופ

הכינוי שלי

כי דש זה ראשי תיבות דביר שאג(השם שלי) וזה מתחרז עם דנדש(חדש, טוב- בערך)

Nanny McPhee

New member
הכינוי שלי. ../images/Emo13.gif

האמת שלא היה לי כינוי לעצמי אז היה נראה לי נחמד הכינוי הזה,זה כינוי של סרט ילדים שראיתי לא מזמן עם אחיין שלי המתוק.

למעלה