טוב אז יש למשינה שיר שקוראים לו 'דוקטור קליני'. וכשעשיתי את הניק הזה לפני שנתיים כמעט, חיפשתי ניק שקשור למשינה כי זו הייתה תקופה שהייתי הולכת למיליון הופעות שלהם וזה...בקיצור חשבתי על זה, נחמד סבבה, וככה הוא נשאר:]
ה-מקורי- זו לא מילה המתייחסת למקוריות-כאילו לאדם מקורי. אלא היה איזה חדר אחד בצאט שהייתי בו והיו שם המון אנשים בכינוי -"דתי"- אז יחדתי את עצמי כביכול ב-מקורי-כאילו-הראשון שכינה את עצמו דתי..זהו.
אבל לא נייבש.. למה tamarhp? בכיתה ט' פתחתי אתר - גלריית ציורי הארי פוטר שלי (הציורים שלי, לא הארי פוטר שלי). קראתי לו Tamar's Harry Potter Gallery או בקיצור Tamar's HP Gallery והכתובת היתה www.TamarHP.up.co.il וכך tamarhp הפך להיות הכינוי שלי בכל מקום...
בישיבה קראו לאילתים מאפיה בגלל שאם למשל היו מרביצים למישהו אילתי כולם היו קופצים עליהם בגלל שהוא אילתי. אז קראו לנו המאפיה האילתית. אז אני פשוט הגעתי למסקנה שאנחנו שולטים בישיבה (תחילת כיתה י, לא לשכוח...) אז קראתי לעצמי ככה
הממ... יום אחד חברה שלי ישבה והסתכלה עליי. ואז היא החליטה שנורא מתאים לי השם שורשית ומאז כולם קראו לי ככה... כשעשיתי את הניק שורשית היה תפוס אז השארתי שורשי... עד היום כולם קוראים לי שורשית ואפ'חד לא זוכר למה...
חחחח.... מזכיר לי משהו... ביסודי נתנו לנו שמות של חיות לתרגם וחברה שלי תרגמה ButterFly=חמאה מעופפת... צחקנו עליה שנים אחרי זה.. ואפילו הוצאנו לזה חולצה...