כינויים!

E y e s

New member
כינויים!

יכול להיות ששאלו כבר בפורום (אם כן שירי, אני מרשה למחוק) יש לכם ולאחים שלכם כינויים שרק אתם קוראים אחד לשני? לי ולאח שלי יש כינויים אחד לשני, זה די מצחיק :) אפילו ההורים לא קוראים לנו ככה, זה משהו ביננו..

ומה הכינויים../images/Emo35.gif

אגב, שאלה יפה
אין לנו כינויים, חוץ מכינויי גנאי כשאנחנו רבים
ותגידי... בדקת מה שביקשתי

E y e s

New member
לא מגלה ../images/Emo9.gif

ומה את מכניסה שאלות לא קשורות להודעה? :)

eris1515

New member
חחחחחחחחחח

לאפ'חד אין כינוי בשבילי לי יש כינוי בשביל אח שלי חחחחחחחחחחחח-אני לא רוצה יותר מדי להגיד שמות וזה... אני רק יגיד שהוספתי לו עז בסוף
למשל- למישהי קוראים בת אל תקראו לה בתעז למישהו קוראים דניאל תקראו לו דניעז דברים כאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jKiTTiE

New member
יש לי רק לאח שלי

וכבר כל המשפחה קוראת לו ככה חחח וזה התחיל ממני חעחע =] קוראים לו הראל ואני קוראת לו הראליק חחח

blck angel1

New member
אני!

עידנה =עידן. נועמה=נעם אני. השם של אחותי מדהים בלי כינוי

blck angel1

New member
אני!

עידנה =עידן. נועמה=נעם אני. השם של אחותי מדהים בלי כינוי

MichelleLev

New member
יש לי

אבל אני לא ממש מסתדרת עם האחים שלי אז.. הממ לאחותי אני קוראת תרזה למה היא אימא תרזה כזו... "אימא בואי אני אשטוף כלים שלא יהיה לך קשה... הדס (קראו לי מישל, נה?) קפלי כביסה!" ופעם אחותי(השניה... שלה אני קוראת פוסי :p) היתה קוראת לי "כוש". הו, אני כושית XDD לאח שלי.. אין שמות.

noooga

New member
אממ...

לאבא שלי יש כל מיני כינויים בשבילי.. אבל זה לא לכאן. לגבי האחים.. אממ.. לא, אין ממש.

אצלנו יש כינויים

לאחותי אני קוראת בכמה כינויי חיבה שחלקם מעצבנים אותה אבל רובם לא, וכיום הם יותר שפויים מהכינויים שהענקתי לה כשהיינו קטנות. לאח שלי יש כינוי חיבה שמלווה אותו מגיל צעיר, שהוא לא ממש סימפטי אבל היות שהכינוי כבר הפך לבדיחה פרטית של המשפחה שלנו, הוא לא מתלונן. לי אין כינויים (עד כמה שידוע לי).

למעלה