כינויים להומואים...

Xboy123

New member
כינויים להומואים...

רובנו או כולנו נתקלנו בכינויים מוזרים שהדביקו לנו.. "מפליצי קוטג'" "נשנשי כריות" "נושכי כריות" "אוכלים בתחת" "בוחשים בשוקו" מלטפי פודינג" וכל מיני.. ואני כזה.. WTF איך הגיעו לכינויים המוזרים האלה?! מה הכינויים אומרים? אני יודע שהם פוגעים.. אני יודע שגם להסביר אותם ייפגע.. אבל זאת המציאות.. ואני רוצה לפחות לדעת למה קוראים לי ככה!!! אף פעם לא אכלתי בתחת!! רק בצלחת! ואני לא אוכל קוטג', ואני לא שותה שוקו! ובטח לא אוכל פודינג! והדבר היחיד שאני עושה עם הכרית זה לשים תראש בו ולישון
אז למה מכנים אותי ככה? :S (ולא רק אותי) הסברים בבקשע!

white star

New member
../images/Emo54.gif למה אתה מקשיב לזה?

זה כמו לקרוא לסטרייט "מלקק דגדגן" או כל זה סתם חבורה של אינפנטילים שחושבים שהם חכמים תתעלם

S o l l y

New member
אממ

בעיקרון תתעלם אם ננסה להגדיר את זה תבין מאיזה מקומות הכי דפוקים בארץ זה הגיע. נגיד מפליץ קוטג' זה אמור להיות כאילו שיש לך שפיך בתחת = קוטג' = מפליץ קוטג' כל השאר זה דברים עוד יותר דפוקים, שבטח בחיים לא היית חושב עליהם, ואני לא יודע איך אנשים הגיעו לזה בכלל... בכל מקרה סתם קללות וסטיגמות מטומטות, רד מזה

mr X il

New member
אתה רציני ../images/Emo12.gif ?

עיקר הכינויים האלו הם מדברים על זה שאנחנו נחדרים ברקטום על ידי איבר מין של גבר אחר, וה... פחד הזה, מייצג אותנו בעיני האנשים שמשתמשים בכינויים האלה. הם כאילו עושים הפרדה בין "אנחנו" ו"הם", כאילו הם לא יכולים להחדר באנוס. אז בוא נעבור על כמה כינויים... אז בוא נעבור על כמה כינויים ואני בטוח שתתפוס את העיקרון "מפליצי קוטג'" - אם גבר גומר לגבר אחר בפנים, כשהוא יפליץ יצא נוזל לבן סמיך שמזכיר קוטג'. "נושכי כריות" - כחודרים אלינו מאחורה זה בטח כואב אז מה עושים כדי להתגבר על הכאב? נושכים את הכרית. "בוחש בשוקו" - תהרוג אותי כאן, כי זה כינוי שהתחיל בשיר. הפירוש הכי גרוע שאני יכול לתת למונח זה משתמש בעצם קשיח בתנועה מחזורית בתוך מקום חום שהצבע שלו מזכיר שוקו. נשמע משכנע? "מלטפי פודינג" - פעם ראשונה שאני שומע שיש כזה כינוי, אבל אני מנחש ששוב מדובר במשהו עם גוון חום.

Xboy123

New member
מממ..אני מצטער ששאלתי את השאלה,

אבל תודה לכם על ההסברים בכל זאת!

charlie kaufman

New member
../images/Emo6.gif מלטף פודינג זה של הימרי ההילר

אין לזה משמעות ספציפית "אתה יודע שאתה נבלה ואבא שלך מלטף פודינג"

Zenith87

New member
תודה שהסברת "נושך כריות"

עד עכשיו לא ממש הבנתי את פשר המושג

מה אתה

לוקח קשה נשמה? תלמד לצחוק על עצמך קצת ותאמין לי שיהיה לך הרבה יותר קל.אני הומו וכשאני שומע משהו כזה אני נקרע מצחוק. כי זה מצחיק ! אז קח את זה באיזי נשמה ותזרום,בי מותק

mgd3

New member
תגובה

אני יגיד לך למה קוראים להומואים ככה נושך כריות בגלל שדופקים את ההומואים הם שמים את הראש על הכרית ואז נושכים אותה מרוב כאב.

Image of me

New member
לדעתי, נשיכת כריות לא קשורה לכאב.

פשוט כששוכבים על הבטן, יוצא שהפנים צמודות לכרית, וזה דומה ללנשוך את הכרית.

bobo Briboah

New member
יש גם מרמה בדמקה...

שזה אומר-מי שמרמה בדמקה הוא אוכל את החיילים מאחורה...אוכל מאחורה ולא צריך לפרש יותר מזה. ממש תחכום

עפור

New member
לפעמים נראה

לפעמים נראה שאנחנו בעצמנו יוצרים את כינויים האלו. אבל, זה נשמע ומדיף ריח של מצ'וא מתומטם ובלי שכר (סליחה) שמאוד נבהל רק מהמחשבה הזאת שהוא יכול "בטעות" להמשך לגבר. וגם להינות מזה. למרות שאילו כינויים מצחיקים מתומטמים וכל מה שעולה לראש. הומופוביה זה לא פחד, זה רק הדחקה של רגש עמוק יותר. "או שד מאוד חמוד שרוצה חברה" אהו רביד

למעלה