כיכר הדמעות-שאלה

נבנבוני

New member
כיכר הדמעות-שאלה

בכיכר הדמעות כאשר אני פונה שמאלה מנתיב מספר 1(כמתואר בציור) האם אני צריך לצאת ביציאה לנתיב א' או נתיב ב'? תודה רבה פשוט היה לי ויכוח עם אבא... אני אמרתי שנתיב א' הוא אומר שנתיב ב'

Krishi

New member
אני אמנם לא חולוני..

אבל יצא לי לנסוע שם כמה פעמים.. דבר ראשון בכניסה לכיכר פונים ימינה ולא שמאלה... השאיפה היא להיכנס לכיכר לא משנה באיזה נתיב אבל לצאת ממנו רק בנתיב הכי ימני (לנתיב הכי ימני של הכביש אליו יוצאים) אז כן, למרות שהציור לא בדיוק ממחיש את איך שהכיכר באמת ניראת אתה צודק

נבנבוני

New member
משהו לא הגיוני לפי מה שאתה אומר

אתה אומר שהשאיפה לצאת בנתיב הכי ימני, וזה אומר שאם אני נכנס לכיכר מהנתיב השמאלי ביותר ופונה שמאלה אני צריך לחתוך 2 נתיהבים ימינה בכדי לצאת ממנה בנתיב הימני וזה נראה לי לא הגיוני, עושה בלאגן ולדעתי גם אסור עלפי החוק

Krishi

New member
כן?

ומה אתה חושב יקרה אם תפנה מהנתיב השמאלי פתאום לכביש שאתה רוצה להגיע אליו? אתה חותך 2 נתיבים שלא בטוח שהמכוניות שבהם פונות גם איתך לאותו כביש, יכול היות שהן ממשיכות קדימה בכיכר. לכן, תמיד עדיף להגיע לנתיב הימני לפני היציאה מהכיכר כדי לא להפתיע את שאר הרכבים ולא לעכב את התנועה

Nofale

New member
צריך לצאת לנתיב שהכי קרוב אליך

ביציאה במקרה זה זה הנתיב הימיני לפעמים אבל זה השמאלי

Johanna1

New member
לנתיב ב'.

כשאתה פונה שמאלה בכיכר הדמעות אתה צריך לפנות מהנתיב השמאלי ולצאת אל הנתיב השמאלי. אם תצא לנתיב א' בעצם תחתוך את מי שנמצא בנתיב לידך..

Krishi

New member
ואיך הוא יצא מהכיכר מהנתיב השמאלי

מבלי לחתוך את מי שבנתיב לידו?

Johanna1

New member
אופס, לא התעמקתי בציור.

אתה צודק, אם אתה פונה מנתיב מס' 1 אתה צריך לצאת לנתיב א'. אבל רוב הזמן עדיף לקחת את נתיב מס' 2 ולצאת אל נתיב ב'.

barstick

New member
אם מדובר על..

כיכר הדמעות בחולון אז למה לא לקחת פשוט את הצד השמאלי ואז בכיף אתה פונה משמאל לשמאל! יענו מסיים בשמאל

StaffordshirE

New member
כן בית שאני

למדתי אצל נועם ניסים

ראיתי אותו ביום של הטסט שלי...

חברה שלי לומדת אצלו, ועוד כמה מהבקעה. מגניב :) איזה טסט עברת?

wil

New member
1../images/Emo26.gifא

וכמובן 2
ב. כך 2 רכבים שנכנסו בו זמנית לכיכר יכולים לנסוע זה ליד זה לאורך כל הדרך ולצאת ביחד בלי להפריע אחד לשני.

Krishi

New member
אבל מי אמר שהם יוצאים ביחד?

זה מצב מסוכן לחתוך ככה בפתאומיות 2 נתיבים ולצאת לרחוב שאתה רוצה...

למעלה