ערים נוספות בעולם. בוינה יש רחוב שיש בו קירוי כזה. בלונדון יש רציף של תחנת אוטובוים שיש בו קירוי כזה (אם אני לא טועה ברחבה מחוץ לתחנת רכבת ויקטוריה). ועכשיו גם בתל אביב בכיכר בזל, אגב זה יהיה נחמד עם העיריה תאמץ את הקירוי הזה ותרפד את ארבעת הרחובות המקיפים את כיכר בזל.
באתר 7 תחנות שנמצא בפארק הירקון סמוך למתחם ראש ציפור, מערכת ברכות חבצלות מיים וברכות מיים שמתחברים מצד אחד לתחנות הקמח של אתר 7 תחנות ששוחזרו לאחרונה ומצד שני לנחל הירקון, החלק המזרחי, נראה שהעבודות בעיצומן, הברכות הושלמו, מעניין לראות את התוצאה בסוף העבודות.
כשעברתי שם עם האופניים, מעניין לראות איך זה התקדם. כרגע אני דרך הסלולארי, אז אני לא יכול לראות תמונות שמצורפות להודעות. היום אני חוזר הביתה ואראה את התמונות - גם של כיכר באזל
הסמוך לפרוייקט נוסף שקשור לרבין ברמת אביב נמצא בעיצומו (התמונה המבנה נמצא בצד צפון מערב), נודע לי שמהפרוייקט עצמו לפארק הירקון יבנה גשר להולכי רגל שיותאם גם לרוכבי אופניים, במידה וזה יצא לפועל אז יהיה חיבור לרשת השבילים בעיר מתחנת רכבת מרכז לאורך איילון, פארק הירקון ומשם דרך הגשר לאוניברסיטה, על זה אומר אינשאאלה.
הזה.לפני שהתחילו לבנות אותו המקום היה מלא בכל מיני מבנים עתיקים מוזרים. רק האיזור הספציפי שעליו בונים את המבנה היה צוק גדול, וכשהתחילו לעבוד שם חפרו וחשפו מתחת למדרון קיר ענק שנראה כמו סכר ובעצם הקיר הזה הוא השלד של המבנה הגדול שבונים שם היום. אין לי שום הסבר לזה. זה ממש מוזר!
ונראה לי שהמתקן שהיה שם קשור איכשהו לארובה שנמצאת למעלה. זו תחנת כוח למקרה חירום שהייתה טמונה מתחת לאדמה וכנראה שביטלו אותה. לדעתי הדלק שהיה אמור לתפעל אותה במקרה חירום נמצא מעבר לכביש למי שמכיר...