דבר ראשון תרגעי
אני ממש לא הולכת לפתוח את זה פה לדיון איתך, בטח לא אם את נכנסת לטונים כאלה. אלה היו הכללי מסגרת של הקורס, ומי שלא עמד בהם, לא נכנס לחדר אוכל, וזאת בעיה שלו לגמרי. ואנחנו בדיוק אלה שמחנכים אנשים. בדיוק כמו שכל מי שהיה בקורס מד"מים והולך להיות מדריך ולחנך חניכים, גם אנחנו הינו מדריכים שחינכו חניכים, לדברים כאלה או אחרים. אור חפר בכבודו ובעצמו הלך עם חולצה גזורה בקורס, וגם אור חפר בכבודו ובעצמו לא נכנס לחדר אוכל. ובעיני? כן, זה הופך אותו לאדם מזלזל, ותתפלאי אולי לשמוע שגם דיברתי על זה עם מר איל חפר "בכבודו ובעצמו". זה שאור הוא הבן שלו לא הופך את הכללים ליותר גמישים כשזה מגיע אליו. מצטערת מור, אבל החבר שלך קיבל בדיוק את אותו יחס שקיבל כל אדם שיצא לקורס מד"מים והגיע לחדר אוכל עם חולצה גזורה. זו ממש לא הגזמה. ברגע שנקבעים כללי מסגרת צריך לעמוד בהם, ובדיוק כמו שאסור היה לעשן, אסור היה ללכת עם חולצות כאלה. "לא היו לו אחרות וזה מה שהביאו לו"? אני בספק שיובל קיבל חולצה גזורה. הוא קיבל חולצה נורמלית וגזר אותה, או במקרה אחר לקח ממישהו אחר שגזר אותה. אף אחד לא "מקבל" חולצה גזורה. דבר שני- אם לא היו לו אחרות, הוא עשה מה שעשה כל אדם אחר שלא היו ברשותו חולצות שמכבדות את התנועה- לקח חולצה אחרת מחבר לקבוצה או למועצה או לא יודעת מה. ודבר אחרון- אני מאוד מצטערת שאת מתעקשת לקחת את זה בצורה כ"כ קשה, אפילו יובל לא עשה מזה כזה סיפור בחדר אוכל והלך להחליף חולצה, וזה שאת כ"כ נעלבת מזה עדיין לא משנה את העובדה שכן- אני חושבת שמי שהולך עם חולצה גזורה, או מי שגוזר חולצות כחולות הוא אדם שמזלזל. וגם אריק לצורך העניין זלזל, אבל יחי ההבדל הקטן- אריק לא בא עם חולצה גזורה לקורס.