כייף מד"צים!!!

THE sky angel

New member
אבל אבל אמרתי למי שיכולתי!!

אני פשוט לא מכירה את האנשים!! לא הכרתי לפחות.. אתה מכיר את כולם!! אבל עדיין זה היה רעיון שלי.. אז מה אם איחרתי?? לפחות הגעתי!! ותודו שהיה אחלה!! בטיול חנוכה שכחתי ובאתי כבר כשכולם הלכו חיחי.. =)

fresh mishmesh

New member
מור בובה

כל עוד חברך יסתובב עם חולצה כחולה גזורה וחסרת כל זכר לשרוך אדום, הוא מזלזל ולא איכותי... תחנכי אותו!

THE sky angel

New member
אני לא אהיה זו שתחנך אותו.

וגם את לא. הוא לא כלב שלי. ואם הוא בא עם חולצה גזורה זה לא שסתם התחשק לו לעצבן אותך, פשוט לא היה לו אחרות וזה מה שהביאו לו. הגיע הזמן שתתחשבו גם בזה! וחו"מ אפילו אור חפר בכבודו ובעצמו הולך עם חולצה כחולה גזורה, זה הופך אותו לאיכותי פחות? גם לאריק יש חולצות גזורות (שהוא היה אמור להביא לי למדצים!!) והחלטתי לא לקחת כי רציתי של מעלה יוסף. אז מה הוא פחות איכותי??? תעשו לי טובה זה ממש מעצבן. ותפסיקו עם זה כי זה לא לעניין.. אתם משמיצים פה אנשים וזה לא בסדר וזה ממש ילדותי וטיפשי. די עם זה.

fresh mishmesh

New member
דבר ראשון תרגעי

אני ממש לא הולכת לפתוח את זה פה לדיון איתך, בטח לא אם את נכנסת לטונים כאלה. אלה היו הכללי מסגרת של הקורס, ומי שלא עמד בהם, לא נכנס לחדר אוכל, וזאת בעיה שלו לגמרי. ואנחנו בדיוק אלה שמחנכים אנשים. בדיוק כמו שכל מי שהיה בקורס מד"מים והולך להיות מדריך ולחנך חניכים, גם אנחנו הינו מדריכים שחינכו חניכים, לדברים כאלה או אחרים. אור חפר בכבודו ובעצמו הלך עם חולצה גזורה בקורס, וגם אור חפר בכבודו ובעצמו לא נכנס לחדר אוכל. ובעיני? כן, זה הופך אותו לאדם מזלזל, ותתפלאי אולי לשמוע שגם דיברתי על זה עם מר איל חפר "בכבודו ובעצמו". זה שאור הוא הבן שלו לא הופך את הכללים ליותר גמישים כשזה מגיע אליו. מצטערת מור, אבל החבר שלך קיבל בדיוק את אותו יחס שקיבל כל אדם שיצא לקורס מד"מים והגיע לחדר אוכל עם חולצה גזורה. זו ממש לא הגזמה. ברגע שנקבעים כללי מסגרת צריך לעמוד בהם, ובדיוק כמו שאסור היה לעשן, אסור היה ללכת עם חולצות כאלה. "לא היו לו אחרות וזה מה שהביאו לו"? אני בספק שיובל קיבל חולצה גזורה. הוא קיבל חולצה נורמלית וגזר אותה, או במקרה אחר לקח ממישהו אחר שגזר אותה. אף אחד לא "מקבל" חולצה גזורה. דבר שני- אם לא היו לו אחרות, הוא עשה מה שעשה כל אדם אחר שלא היו ברשותו חולצות שמכבדות את התנועה- לקח חולצה אחרת מחבר לקבוצה או למועצה או לא יודעת מה. ודבר אחרון- אני מאוד מצטערת שאת מתעקשת לקחת את זה בצורה כ"כ קשה, אפילו יובל לא עשה מזה כזה סיפור בחדר אוכל והלך להחליף חולצה, וזה שאת כ"כ נעלבת מזה עדיין לא משנה את העובדה שכן- אני חושבת שמי שהולך עם חולצה גזורה, או מי שגוזר חולצות כחולות הוא אדם שמזלזל. וגם אריק לצורך העניין זלזל, אבל יחי ההבדל הקטן- אריק לא בא עם חולצה גזורה לקורס.

THE sky angel

New member
לא נכנסתי לשום טונים...

כנראה שזה בעיני המסתכל וזה איך שאת רוצה לראות את זה.. ווואלה הוא מקבל את אותו יחס אני בטוחה שאת לא באה לאייל חפר (לצורך הדוגמא) ואומרת לו "הבן שלך מזלזל בתנועה הוא בא עם חולצה גזורה לחדר אוכל".. ווואלה תכל'ס אני לא חושבת שללכת עם חולצה גזורה זה זלזול. הוא מקבל את אותו יחס כמו כולם אז אל תבואי אליי ותגידי לי "חבר שלך לא איכותי".. זה חוסר איכות להגיד את זה.. מבחינתך. נחמד לך שאני קוראת לך "לא איכותית"?? וואלה אני בטוחה שלא. אז ככה גם ליובל ואולי הוא לא אמר לך כלום כי וואלה את צודקת זה החוקים וזה מה שהוא הלך והחליף אבל לבוא מכאן ולהגיד שהוא לא איכותי?? תעשי לי טובה... והחולצות הם לא שלו לצורך העניין. הוא לא גזר אותם לפחות.

מ ו ר ע ל

New member
מור תרגעי...

ניצן לא התכוונתי לכל רע והיא אמרה את הדברים בקלות אם תקראי את ההודעת תגובה הראשונה שלך תראי שבעיני כל אחד זה נראה כאילו את ממש מעוצבנת ונכנסת לטונים אז רגע תקחי אוויר אף אחד לא התכוון לשום דבר ואני מבטיח לך שאני אישית הייתי בא לאייל חפר ואומר לי את זה באותה נימה כמו שניצן אמרה לך את זה נימה קלה ועם קצת צחוק אפילו... ועכישו די

fresh mishmesh

New member
מור יקירתי

את מוזמנת למחוק בערך את כל השורה שרשמת על איל חפר, כי אני הלכתי לדבר איתו בכיף מד"צים על זה שאור הלך עם חולצות גזורות... תתפלאי. את מוזמנת גם לשאול את איל אם את לא מאמינה, או שתשאלי את אור, כי אני הבטחתי לאור עוד בקורס שאני אלך לדבר עם אבא שלו על הקטע הזה, כי הוא אמר לי שהוא לקח את החולצות מהארון שלו. את לא חושבת שללכת עם חולצה כחולה גזורה זה זלזול? יופי לך. אני כן. תכבדי דעות של אחרים, ותכבדי אותן לא רק בגלל העובדה שבתור בנאדם סובלני את צריכה להתנהג ככה, אלא גם בגלל העובדה שכללי המסגרת נקבעו ע"י אנשים בדרגה קצת יותר גבוהה ממך וממני. ואת יודעת מה מור? ממש לא אכפת לי שתקראי לי "לא איכותית", כל עוד יש לך סיבה אמיתית, ולא כדי להחזיר לי.

Tha ©reep

New member
גם אני באתי לביקור קצר אבל לא...

באתי כי לא היה לי כוח או נעים להכנס שם באמצע...

just stav

New member
הממ..

הייתי? וואלה? צר לי אך לא.. שכחתי לגמרי. סורי, זאת לא אני אלא הסניליות שבתוכי...

היה טוב לראות סוף סוף את כולם

ראיתי כמה אנשים שמעולם לא פגשתי:) וגם הרבה הגיעו! רק חבל שבקושי דיברנו וכלום (גם לא הספקתי לצלם אתכם) היה קצת בלאגן וגם המון רעש מה"מוזיקה" שהתנגנה לה אי שם.. אנשים עם שיזוף חולצה כחולה זה מצחיק!

יווווווווו היה ענק!

כ"כ נהנתי, אפילו שסיימתי י"ב זאת הייתה הפעם הראשונה שיצאתי לכיף מד"צים כי לא יצאתי לאף קורס חוץ למד"צים... היה אדיר! להתפאנן בכנרת ובלונה גל ובנוסף לכל גם להציק לצ'ופי, מה יכול להיות יותר טוב מזה?!?!?!? האמת יש, גם לראות את כל הי"בניקים המשוגעים, כאפרות עליכם, שלא ראיתי אותם פולללללל זמן! יאללה מקלחת ולישון!

חחחח אנחנו כבר יודעים זאת!

רועי דרש שאני החליף את השם, אבל זה לא יקרה בעשור הקרוב!

אנשים שוב פספסתי...סורי!!!!!!!!!!!!

הייתי בדרך למפגש,אבל אחת הגרעינריות שלנו באה לבקר (היא פרשה) ולא ראיתי אותה המווון זמן. היה משהו בסט...אגב שי עשיתם ת'בנננה???????? נגה,בהזדמנות אני אסביר לך למה התיאוריה שלך לגבי לא נכונה... חחחחח אין לך מושג כמה חברה שלי מהמושב צחקה שהיא שמעה על התיאוריה. *משפט הכי לא קשור...בואו נשלח לו דואר טלפוני!!!!!! ק' 14 = בריכהההההההההההה!

s h e e p i t

New member
חחח...

עד שהבנתי למה בריכה... חחחח... לפחות היה לכם קר אנחנו היינו בלי מזגן... גם כן באיזה בניין תקעו אותנו... אבל אחרי שהעבירו אותכם העבירו גם אותנו ... לא נורא היה מצחיק...

זה היה נורא משעשע שבאתם!!!

אבל חפיף היה ממש כיף אני אישתי נהנתי ללמוד על שויון תוך כדי שחיית פרפר.את הק' של קירות עשינו עם מצופים!!!!! אבל אחרי שעברנו לא הרגשנו בבית אממ בריכה זה היה ממש מוזר. איייכס היה לי פלאש באק לשירותים!!!

היה כיף -- היה מד"צים (מדריכים!!)

חזרתי הביתה עם כ"כ הרבה סיפורים! (אז כמעט הלך לי הקול ולא יכולתי לצעוק "אני חמור גדול בידיעת הארץ"- אז מה?! זה לא אומר שהמשימות שלי צריכות להיות נבזיות יותר!!) הטקס היה משהו משהו כה"כ לגרעין של יזרעאל על ההופעה המוזרה ועם זאת מצחיקה שלהם:) הסרטים- על המפעל של השנה לזכר יוסי יפה ועל הסמינרים היו פשוט מדהימים (ראו את ה"לא גדר ולא חומה אלא קרטונים" שעשינו במד"מים!) כינרת זה כיף חבל שההסעות היה קצת בלאגן.. שכל מועצה צריכה לראות מתי יקראו לה (וגם קשה ככה להפרד מהאנשים)

למעלה