כייף מד"צים!!!

מ ו ר ע ל

New member
כייף מד"צים!!!

אני נסעתי רק לכייף פגשתי בעיקר את באי הקורסים אבל גם רבים אחרים היה פשוט מעולה חוץ מהדיסקו שממש איכזב אבל מילא... היה פשוט נהדר וממש נהנתי עוד שבוע סבל ושיבוצים...!

s h e e p i t

New member
אתם אנשים מפחידים...

אבל אני עדיין אוהבת אותכם...

THE sky angel

New member
חחחח בן בן!!

סורי, עודף מרץ מצטבר ואין דרך להוציא אותו... מקווה שאתה עדיין אוהב אותי =] בכולופן היה משו בנזונה!! המצאנו מורלים חדשים למעלה יוסף וחגגנו יומולדת לאיזה מורל שלנו ו.. היינו במים ונשרפנו ולעזאזל, הצלחנו לעשות נשיעה של שעה- שעה וחצי לנסיעה של 3 וחצי שעות!! איך!? תשאלו את המועצה שלנו.. מזל שיש לנו אנשים איכותיים שלוקחים אחריות לידיים.. כי היינו בלי גרעינרים ופשוט הורידו אותנו באיזה צומת (צומת כברי) ואמרו לנו שזהו אז התקשרנו לרכז והוא אמר לנו איפה לחכות והכל.. בכולופן היה לי הכי כיף בעולם מעולם לא נהניתי ככה!! וחברי הפורום- אתם הייתם פשוט חיות!! לא מוכנים לשבת בשקט על התחת במיוחד חרובי - אתה חייב לקחת כדורי הרגעה!! :) ו.. יפעתי וצ'רטקוף אתם גגדולות!! מתגעגעת כבר!! בן בן- אמרתי לך למעלה =) כבשי אני מקווה שאת יותר טוב עכשיו !! =] גילי לא שמעתי מה אמרת במסיבה, סורי =\ אבל אני זוכרת אותך עוד מטיול חנוכה אם אני לא טועה שבבאת עם ויינר? לא? ושנשפך לי המרק..!! ניצי שלא תעיזי לצעוק על חברי שוב שהוא לא איכותי!! וככל השאר- איזה כיף לראות את כולכם ולהכיר!! ולמי שלא יודע.. אחרי הטקס קבענו לעשות מפגשון אז זה עבר מפה לאוזן (וואלה רעיון שלי לשניה התפתח לענקי כולם היו שם פשוט זה היה אדיר!!) היו שם- אני, ניצן, שבסעה, רותם, נופר, סלעית, חרובי, שקס, רועי, גיא בא לביקור קצר, יער (היית שקט משום מה..!!), אריק ברנס, מורני, יפעת, צ'רטקוף, וואהו היו הרבה.. סתו נדמה לי הייתה, וזו מלב שרון שכחתי את שמה סורי.. שנהרס לה המחשב..!! וזהו חברייס!! אז.. =) חול'עלייכם!! היה כזה כיף להכיר את כולכם!! באמת!! =} יום נעים שיהיה!!!

s h e e p i t

New member
אה הודעתם שאמורים להפגש ?!

חחחח... במקרה ראיתי אותכם כי הייתי בדרך לפגוש את סלעית בשרותים...

bobby6killer

New member
שכחת משהו

שקסי,את פאקינג ילדה קטנה! שאני וברנס ניסינו להשתיק אותך הרגשתי כיאילו אני בפעולה עם החניכים שלי,ואני אדאג שאת תצטערי על זה!!!

THE sky angel

New member
להשתיק אותי???

אני לא זוכרת.. רק שברנס אמר לי יאללה יאללה להתחיל לדבר כי שתקתי!! אני גם ביישנית בנוסף לכל =)) באמת!

שקסי

New member
אני ילדה קטנה כמו שאמרת....

לא צריך להרביץ לי...ולא לעשות לי כלום כי אני עושה כלום עם כוונה... וחוץ מיזה אני אוהבת אתך!

THE sky angel

New member
חחח חשבתי שדיברת עליי!! =))

אני יודעת אני יודעת... *לא כל העולם סובב סביבי.. אף אחד לא אוהב אותי!* =\ יום נעים שיהיה!!

tuty fruty

New member
היי זה לא יפה !

גם אני הייתי ואפילו באתי ראשונה! אבל הלכתי מוקדם כי ממש רציתי לרקוד וכולם איחרו ממש אז לא היה לי סבלנות אבל היה נחמד להכיר..

bobby6killer

New member
כן,היה נחמד לראות תפרצופים

מאחורי השמות. שאלה:מזה הטרנד הזה לקרוא לעצמך:יוסי מגזר או דפנה מערבה תיכונה. זה אמור להיות כינוי,לא שאלו מה שמכם ומאיפה אתם!

אני התחלתי להכיר את כל האנשים בחנוכ

ה |אותאחרונהשוב!!!|... חחח היה מעולה! כשהכרתי את גילוש.. ולירום! =)) ואז הלכתי עם גילי ופתאום אנחנו עוצרות ליד מישהו "ג'ינג'י" והיא אומרת לו שאני עדי והוא בדיוק אכל.. אז הוא סיים לאכול והציג את עצמו כ"שי קדם" חחחח והכרתי שם גם את היללוש! ו-ואוו עוד אנשים.. המפגש פורום האגדי שהיה לנו!! - ניצן, גל, סלעית, לירום, גילי, סתוי, ואני.. (בטח ששחכתי מישהו..) ואז אחרי כמה זמן התחלתי להכיר עוד אנשים אצל גילי.. ובטיולים אותך הכרתי, כשבאתי אל גילי ורון היה!!! ואז גמאתה באת.. ושכנעתי אותך להכנס שוב לפורום אחחח איזה שנה מעולה זאת הייתה!! ואפשר לחשוב - אני כבר יותר משנה כותבת פה! ואני רק עולה לי'.. התחלתי לדעתי קצת לפני בקעבות.. איזה שבוע לפני אם אני לא טועה.. מגניב
ובקשר לשמות - תשאל את האנשים שכותבים ככה לדוגמא - "גילי מעמק חפר" שלנו =) סתם גילי! זה הכל מאהבה!!

THE sky angel

New member
חחח אופס זה בטח כי אותך אני כבר מכי

מכירה !! =) סורי!! אבל בשביל המסיבה המעאפנה הזו נטשת?! היה גרוע חצילים מזה!?! פיכס הייתה מסיבה מעצבנת.. אוף כל כך בניתי עליה להוציא את המרץ שלי.. =\ לא נורא היה כיף והוצאתי את המרץ בדרך אחרת.. (בן יכול להעיד על זה =) חיחי מתה עלייך!!)

tuty fruty

New member
ת'אמת שהיא אכן הייתה ממש מסיבה

גרועה... שנה שעברה היא נמשכה עד 5 בבוקר ובלי עצירות באמצע של שירים אבל היו קטעים במסיבה שהיו די טובים שבהם די נהנתי..

THE sky angel

New member
חחחח שיט!! ידעתי שאני לא צריכה לרשו

לרשום שמות!! עשיתי את זה לפי בערך הסדר ישיבה שזכרתי ובטח את נעלמת או משו אז לא ראיתי אותך בתמונה במוח שלי =\ סורי!! אבל את כלה יש לציין =)

kedeman

New member
מעניין איך הרעיון שלך צבר תאוצה

אולי כי מישהו (שבמקרה מנהל את הפורום עד שעדי ויינר תחליף אותו) לקח יוזמה והפיץ את זה לכל האנשים שהוא ראה!!!!! והשתדלתי להודיע לכולם אבל שכחתי את זה כשראיתי חלק מהאנשים ומאוחר יותר נזכרתי אז הלכתי לחפש את כולם ורותם קראתי לך איזה עשר פעמים כדי לומר לך שיש מפגש ואז אמרת רגע והלכת!!!!

למעלה