כייף לי

שירלי5

New member
כייף לי ../images/Emo3.gif

היי לכולם! אני ממש שמחה שהכרתי אתכם ממש במקרה . גלשתי באינטרנט והחלטתי ללכת לפי תחושות .אתם נשמעים כאילו אתם מכירים אחד את השני אישית ,זה נכון? או שזה מהמידע בפורום. אני די בסדר מתאוששת הבחור אפילו לא הואיל בטובו להתקשר על מנת להתנצל ומשום מה אני כן מחכה שהוא יעשה את זה . אני מקווה שממש רע לו עם הבחורה ההיא .סתם אני לא כל כך רוצה שהוא יהיה מאושר לא מגיע לו . אתמול דיברתי עם הרב שלי והוא ביקש ממני לקנות בונבוניירה ולחלק לאנשים כי זה יום מצויין אם הייתי מתחתנת איתו והוא היה עושה את זה ? אכן חילקתי אתמול לאנשים סביבי שוקולדים . לי אישית חוץ מאכזבה מרה אין לי תחושה של יום מצויין . אני מניחה שכולם עסוקים כרגע אז נתראה יותר מאוחר ביי בינתיים

שירלי מתוקה ברוך בואך

אנחנו מכירות רק מהפורום לא ממש אישית לפעמים כותבים מסר אישי וגם פה מתקשקשות אבל נכון שיש תחושה של משפחתיות וזה מה שאני הכי אוהבת פה ביי מתוקה ויום טוב

@@

New member
את יודעת....

שאת כל "האיחולים" שאת מאחלת לו גם אני איחלתי לאקס שלי, באל זה אסור. אל תאחלי לאף אחד רע, מה שקרה כבר עבר, תאחלי לו בלבך שיהיה לו טוב, כי גם את רוצה שיהיה לך טוב. הכל עניין של זמן, כל אחד ותקופת ההחלמה שלו, אזרי סבלנות ואספי כוחות, הטוב עוד יגיע. אוהבת

mariana

New member
קראתי אתהסיפור שהיה לך עם האקס

אני רואה שהיא שולטת עליו היטב, בחור כזה לא יחזיק הרבה זמן מעמד עם חברה שלו מילה של מרין! את את שלך עשית נתת לו את הכבוד המגיע לו, את תראי שהוא עוד יצטער. הוא וחברה שלו יוצאים כולה שבועיים כבר תפסה בעלות
אין לך בכלל מה לדאוג ואפילו לא לצפות לשיחה מימנו כנראה היא סגרה לו את הקו

למעלה