כייף לי אחרי המון זמן...

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
כייף לי אחרי המון זמן...

מי שמכיר אותי יודע שאני בנאדם דיכאוני בדר"כ, בכל אופן השבוע חגגו לי יומהולדת, למרות שיש לי רק עוד שבוע וחצי בערך, ואני גם לא כל כך שמח למשמע גילי ההולך וגדל אני העדפתי את התקופה שהיתה לי רק סיפרה אחת בגיל. בזמן שכולם שתו ואכלו, יצאתי לי החוצה לשאוף קצת אויר, כשנכנס אויר המוח שלי מסתובב מהר מדי בדרך כלל זה לא דבר טוב, אבל באותו היום זה היה מעולה. אני כבר בן 25 אני אישית מרגיש עדיין ילד אבל מה לעשות מה שקובע בסוף זה המספר העשרוני הזה שכתבתי שורה מעל, בגיל 9 בערך כתבתי כמה סיפורי אימה קצרים, ביניהם היה סיפור שקראתי לו "רכבת השדים" על ילד שעולה על הרכבת, תוך כדי ההנאה מרוחות הרפאים שקופצות עליו הוא מרגיש יד שחוטפת לו את הכובע, המגע מעביר בו זרם לכל אורך עמוד השידרה, הוא מחליט לקפוץ מהרכבת ולבדוק מה זה היה, הוא מגיע למערה ורואה שם כמה יצורים ירוקים, בכל אופן מדע בדיוני משעשע במיוחד לילד בן 9, רצתי ישר לאבא שלי להראות לו את הסיפור שכתבתי, הוא הטיח את המחברת שבה היה כתוב הסיפור, בעיפרון כמובן, ואמר לי שאסור לבזבז זמן על חלומות דבילים וצריך להיות מעשיים, יותר לא העזתי לכתוב, בניתי לי סיפורים בראש אבל אף פעם לא הוצאתי אותם על הנייר. מגיל 19 כל פעם שהיה לי משהו בוער לכתוב הייתי בורח לאלכוהול או לסמים (חלק מכם מכירים את ההתמכרויות שלי), כשעברתי לגור רחוק מההורים התחלתי לכתוב שוב אבל הייתי צריך המון חומרים בשביל להוציא את זה, וזה אף פעם לא היה סיפור שממש הלהיב אותי תוך כדי הכתיבה, כנראה שעדיין פחדתי להוציא את מה שבאמת היה לי בפנים. מה שעלה לי בראש באותו ערב שחגגו לי את היום שבו פרצתי לעולם והתחלתי למצוץ מההורים שלי כסף, כדבורה המסתערת על פרח (אני אוהב דימויים זה בילט אין), היה שאני צריך לחזור לחיים, צריך להזיז את עצמי. יום למחרת פתחתי את המחשב, העליתי בדאבל קליק חששני את תוכנת הווארד והתחלתי לכתוב, מדע בדיוני כמובן, הסיפור שאני כותב כל כך מלהיב אותי שכשסיימתי את החלק של היום גיליתי שאני כל כך מחובר לדמות עד כדי כך שאני מתחיל ממש לשנוא את הדמויות שהוא שונא, מצד אחד זה הפחיד אותי, אני לא רגיל לזה מגיל 9 לא נכנסתי למשהו שאני כותב בצורה כזו, מצד שני זו ההרגשה הכי טובה שהייתה לי אי פעם, ביום אחד כתבתי כבר 2000 מילים שזה די הרבה אחרי תקופה ארוכה שלא התעסקתי עם זה, ביום אחד התווספו לי המון פתקים קטנים שהדבקתי על הקיר עם רעיונות לסיפורים הבאים (אני אף פעם לא מתחיל סיפור עד שאני מסיים את הנוכחי). ובגלל זה הכותרת, פשוט כייף לי, פעם ראשונה שהצלחתי להדוף את מה שההורים שלי חושבים. אני לא יודע למה אני מספר את זה אני מניח שפשוט הייתי צריך להוציא את זה החוצה, אני מודה לכם שאתם פה להקשיב

hatul

New member
../images/Emo140.gif אשמח לקרוא את מה שכתבת

אני גם כותב מגיל צעיר, ויש לי כמה סיפורים שעדיין לא סיימתי
אני מכיר את זה שהכותב נשאב לתוך הסיפור. בסיפורים הראשונים ניסיתי להשפיע על הדמויות, ולקח לי זמן לשחרר, לא לנסות לכפות... וכך אחד הסיפורים הכי רגישים שלי נולד. [לך תבנה מדינה] לפי מה שכתבת על עצמך, על בריחה, על התחברות לדמות... טוב שחזרת לכתוב
לקח לך הרבה זמן להשתחרר מאבא שלך, ולהפסיק לברוח. ברכותי

ELP

New member
אהבתי את הסיפור

הוא כתוב בצורה ממש טובה, תמשיך ככה אתה כותב ממש טוב. כרגע אני לא יכול לתת לקרוא את מה שכתבתי עוד לא סיימתי את הטיוטה הראשונה ואחרי שאני אסיים אני צריך עוד לעבור על תיקונים, אני משער שזה ייקח לי כמה חודשים, נראה לי שבספר הזה יהיו בערך 100 עמודים, כך אני מקווה לפחות למרות שזה יכול להתפתח מעבר לכך. בכל אופן אני מבטיח וגם אשמח לתת לך לקרוא את הסיפור כשאני אסיים אתו

1Shir

New member
אייל, כל הכבוד לך! ../images/Emo140.gif

כל הכבוד שאתה מממש את עצמך, שאתה מוציא החוצה את הכישרון שקיים בך, שאתה לא נותן לאף אחד לעצור בעדך מלהיות עצמך, כי להיות מה שאתה - זה הכי טוב בעולם! (אפילו אם ההורים חושבים אחרת
)

Liroy26

New member
אני חושב שזה נפלא איילי!

באמת ובתמים! הורים באשר הם תמיד מלאי כוונות טובות הקשורות באיך הם יכולים לעזור לנו לשפר את חיינו על מנת שיהיו טובים יותר. הבעיה שלפעמים מרוב שהם רוצים לעזור הם בעצם מסרסרים בנו כל אפשרות להתפתחות אישית. טוב שלא נכנעת לראית העולם של אביך ושנתת דרור למה שרצית ותמיד אהבת לעשות. ברגע שהסיפור שלך יהיה מוכן או אפילו עכשיו אני אשמח אם תעלה אותו בפורום. שלך תמיד,

למעלה