כייף להיות בבית!

דסדס

New member
כייף להיות בבית!

רק חבל שיש פה הרבה ניקים שאני לא מכירה..... אין לי כוח להגיב להודעות כ"כ..... אז רק תגובה כללית שאני עדיין מתגעגעת ואוהבת את כולכם! תרימו טלפונים בשבתות! זה יהיה נחמד! הייתי בטיש השבוע.... נוכחות לא מספיקה אבל מי שהיה היה נחמד!!! בטיש הבא שיהיה לי זמן לבוא (כניראה בסביבות 1 באפריל או קצת אחרי) אני מצפה לראות את כולםםםםםםםם!!! אוהבת... דסדס

דסדס

New member
סיפרתי לאמא שלי!

איזה כיף להיות אחרי זה! היא קיבלה את זה טוב..... דחיתי את זה המון זמן זו הרגשה מוזרה להיות אחרי..... שלחתי את אמא שלי שהיא תספר לאבא שלי.... וואווו זה מוזר! בלי צורך להסתיר כלום!!!!! אוהבת אותכם.. דסדס

בכזו שעה ?

או שרק עכשיו את כתבת את זה כאן ? בצמתים בחיים, כזה שעובר עלייך עכשיו, אפשר ממש להרגיש ת'הקלה בחוש. ומרגישים קצת כמו תינוק שנולד, חופשי ומשוחרר. יווו איזה כיף זה רק שאביך יקבל זאת טוב והסיפור יהיה מושלם

דסדס

New member
גם וגם...

סיפרתי לה אחרי 12..... שזה לא מזמן..... ורק עכשיו כתבתי.... נכון... אני ממש נהנת להרגיש את ההקלה! ומאוד מקווה שאבא יקבל את זה טוב! תודה איש! אתה מוזמן לצ'אט! דסדס

דסדס

New member
גם אבא יודע!

איזה כיף! זה הדבר שיותר פחדתי ממנו! אמא סיפרה לאבא אתמול והוא קיבל את זה טוב!!!!!!!! חייבת לעוף לצבא! בייי דסדס

למעלה