כיור מטבח

כיור מטבח

איזה כיור מטבח עדיף את הגרניט שיש לו חספוס או הגרניט בשילוב אקריל שהוא חלק יותר ?

zivaf2

New member
קריסטדור

זה החלק יותר, יש לו אחריות כנגד שריטות, לכן אני מעדיפה אותו.

מזה אחריות כנגד שריטות

יש לי כיור של אקוואטופ הקריסטדור הגרניט בשילוב האקריל שזה במקרם חלק (לא המחוספס)דגם גלקסי. וראיתי אתמול שיש לי באמצע הכיור איזור קטן שהוא לא חלק כאילו איבד מהברק שלו. זה לא מהחומרים שאני משתמשת בהם. אני משתמשת בסהכ במשחת אסטוניש ואמרו לי אתמול שאני יכולה גם ספוג הקסם / הפלא או אקונומיקה. אז מה אני עושה . מתקשרת לחברה שיבואו לראות. מה זה אחריות נגב שריטות. שאם יש שריטות אז הם מחליפים את הכיור. לא כל כך הבננתי. סתם שאלה למה הקריסלייט לא עדיף ? שהוא הגרניט בשילוב אקריל אבל מחוספס

zivaf2

New member
דברי עם שירות הלקוחות

אני לא יודעת אם מחליפים לך את הכיור או מלטשים במידת האפשר, האמת שעד היום לא נתקלתי בבעיות איתם שהצריכו פניה לשירות לקוחות. לגבי הקריסטלייט- הוא גם כיור מצוין, אבל לו אין אחריות כנגד שריטות.

רק עוד שאלה.

אז רגע איזה כיור יש לי קריסטדור או קריסטלייט ? הכיור הוא דגם גלקסי . וזה במרקם חלק צבע אלפינה . אז הם יכולים ללטש את הכיור ? זה לא הורס אותו ? או שאולי עדיף לחכות עוד כמה שנים שיהיו יותר שפשופים ושריטות ואז להזמין אותם לליטוש. יש לי את הכיור הזה בסהכ חצי שנה. כשאת שוטפת כלים את מניחה את הכלים בתוך הכיור ומשפשפת או שמה משהו מתחת לסיר ואז מסבנת. ? אבל אם צריך לשים שמרטוט מתחת לסיר שמסבנים אז מה שווה כל העניין הזה שהכיור נגד שריטות.

ועוד משהו

כשדיברתי בבוקר עם השירות לקוחות שאלתי אותם אם השפשוף הזה יכול להיות ממשחת אסטוניש . אז הם אמרו לי שלא . שהם אפילו ממליצים בתעודת האחריות לנקות את הכיור עם משחת אסטוניש. האם בכל זאת זה אולי מהמשחת אסטוניש ששפשפתי באותה נקודה ?

zivaf2

New member
אלפינה זה קריסטלייט

אין לי את הכיור בעצמי אגב. כיון שיש לך קריסטלייט, אין אחריות כנגד שריטות. מה עוד נאמר לך בשירות הלקוחות? הם מוכנים לטפל בזה? אסטוניש לא גורם לשריטות. שריטות נוצרות משפשוף וחיכוך של כלים, סירים, מזלגות. אולי תעלי תמונה של השפשוף? זה לא משהו שאמור לקרות אחרי חצי שנה. סה"כ לגומא יש שירות מצוין, אני מאמינה שיטפלו בתלונה היטב.

לזיוה.

הכיור שיש לי זה גלקסי פולריס. לא אלפינה. זה החומר החדש שהוא במרקם חלק אבל משום מה נראה לי שדווקא החומר המחוספס יותר עמיד מפני שריטות כי הוא לא חלק ולא מבריק. הוא יותר מאסיבי. ודווקא המרקם החלק נראה לי יותר עדין. האסטוניש שהשתמשתי בו זה משחת אסטוניש ולא קרם אסטוניש. ושפשפתי את המשחת אסטוניש עם נייר סופג רך . אבל שפשפתי נקודתי איפה שהיה שריטה שחורה קטנה . שפשפתי די חזק עם הנייר סופג. ומיד אחכ שטפתי עם מים. השריטה השחורה ירדה אבל באותו איזור ששם שפשפתי את המשחת אסטוניש יש חוסר ברק. כאילו המרקם השתנה. השאלה אם זה יכול להיות כתוצאה מהאסטוניש או שהחוסר ברק היה שם לפני כן ופשוט לא שמתי לב. ואם זה באמת מהשחיקה של הכלים אז איפה האחריות נגד השריטות. מה אי אפשר להניח כלים בכיור. חצי שנה יש לי את הכיור הזה.

zivaf2

New member
אלפינה זה הצבע, לא הדגם

זה מה שאת רשמת. הדגם הוא גלקסי. צבע אלפינה קיים רק בקריסטלייט, אין אותו בקריסטדור. לפי מה שאת מתארת, נראה שזה נגרם מהשפשוף של האסטוניש, אבל זה לא שריטה אלא ירידת ברק. כיון שאסטוניש הוא החומר שמומלץ לניקוי כיורים כאלה, זה לא אמור לקרות ולכן יש להתלונן בשירות לקוחות.

zivaf2

New member
תקשיבי

בשביל זה יש שירות לקוחות. אם יש לך צבע פולריס אז באמת זה קריסטדור. יש אחריות אז תפעילי אותה. לא סתם את קונה כיור יקר ואיכותי, בדיוק למקרים כאלה, שיהיה לך למי לפנות.

אני מקווה שבאמת יש לי אחריות

כי קניתי את הכיור מנגב . יש לי כאן תעודת אחריות ומצורף לזה עוד ספח שאותו הייתי צריכה לשלוח לגומא. (רשום תוך 14 יום). ולא שלחתי. אני אשלח מחר את הספח הזה. השאלה אם לא תהיה להם עכשיו עילה לא לתת אחריות על הכיור. בכל מקרה יש על התעודת אחריות ועל הספח חותמת של תאריך הרכישה. יוני 2011.אבל הם יכולים להגיד עכשיו שבבגלל שלא שלחתי את הספח שמצורף לתעודת אחריות אז האחריות מבוטלת. מה את אומרת. בכל מקרה יש לי הכל תעודת אחריות. חשבונית מס מנגב קרמיקה. שהוא הספק. והתקין לי גם את הכיור איש שיש מורשה.

zivaf2

New member

כל חברה שמכבדת את עצמה נותנת אחריות גם אם לא שלחת את הספח. חוץ מזה שהדיון הזה עקר. זה לא משנה מה אני חושבת, פשוט תנסי. בהצלחה

פיטנגו4

New member
לי יש אקווטופ ללא שום שריטה

בכיור עובד כבר 13 שנים. לבן כשלג אבל לא מרקם חלק אלא קצת מגורען. נדמה לי שנקרא קריסטלייט אלפינה. לא בטוחה.

למעלה