כיווני שינה

Ro Na

New member
כיווני שינה

אני וחבר שלי עברנו לגור ביחד וברצוני לסדר את המיטה בצורה הטובה ביותר. כפי שאת רואה מהשרטוט ניתן למקם את המיטה בשתי צורות בלבד. מספר הקואה שלי הוא 1 ושל בן זוגי 8, כך ששני הכיווני מיטבים עימי אך לא עמו. תלינו וילון בחלון ושמתי מושבת מינרלים גדולה על השידה בצד שלי (הקרוב לארון). מה לדעתך הצורה הטובה ביותר למקם את המיטה? שאלה נוספת היא שהבית לא תומך מבחינת כיוונים בחבר שלי, לא דלת הכניסה לבית או לחדר, לא כיוון הכיריים ולא כיוון המיטה, לא ניתן למצוא אף מקום בבית שניתן להתאים אותו שיתמוך בו, מה את ממליצה לעשות? תודה ויום מקסים

דנה A

New member
מיקום המיטה, חדר השינה וכיוונים...

ערב טוב Ro Na וברוכה הבאה לפורום אני מבינה מאופן שאלתך שאת מתמצאת באסכולת המצפן של הפנג שואי, אסכולה שהיתה פופלרית מאוד. נתחיל בחדר השינה שלכם - האפשרות שניתנת למיקום המיטה היא הנחת המיטה על הקיר הדרומי - כך את מופנית לכיוון ה nien yin שלך וסופגת 70 אחוז מהצ'י המבורך על פי כיוונייך. ובן זוגך יפנה לכיוון ה HO HAI ויקבל 40 אחוז מצ'י המבורך עפי' כיווניו. לחזקו באופן אישי בבית את יכולה לחזק את הנקודה הספציפית שלו - עפי' תאריך הלידה שלו - זאת אומרת - עפי' תאריך לידתו = חיית השנה שלו - מוצאים את מיקום זה בבית - ואותו מחזקים עי' סימבול למשל. האם הוא יליד שנת 1974? אם כן הוא יליד שנת השור = והמיקום הוא NE1 ז"א בין המעלות 23-37 בבית. לגבי מושבת המינרלים - האם מדובר במושבת קוורץ? בצורות הגנרטורים? אם כן לא מומלץ להניחה בחדר השינה, ולא בקרבת המיטה. באם מדובר במושבת גנרטורים הם יכולים לשמש כחיצי רעל, ובעיקר בסמוך למיטתך מיקום זה אינו מומלץ. לגבי הכיוונים התומכים בבן זוגך - אני מעדיפה את אסכולת הכוכבים המעופפים, ולמעשה כיום ביעוץ מקצועי עובדים עם מפת הכוכבים ולא עם אסכולת המצפן. מפת הכוכבים המעופפים הנה המפה האנרגטית של הבית - כך מתקבלת המפה הספציפית לבית הנבדק עפי' תאריך בנייתו והמעלה המדוייקת עפי' הבית. כך כשבודקים את מיקום וכיוון הכיריים (דיירקשן ולוקיישן) נבדקים אלו אזורים בעלי איזו אנרגיה - יוצרים איזה קשר עם הכיריים = ז"א האם הכיריים ממוקמות (=לוקיישן) באזור אשר תומך בהן ברמת האינראקציה של מעגל ההזנה ועי' כך תומכות בשפע ובבריאות? האם האזור אליהן הן פונות (=דיירקשן) מזינות ותומכות בבריאות? איזה סוג אנרגיה מאפיינת את דלת הכניסה? חיובי? שלילי? תומך? מחזק? ערב טוב דנה

Ro Na

New member
מיקום המיטה על הקיר הדרומי לא אפשרי

מאחר ושם ממוקם ארון, שני הכיוונים היחידים האפשריים הם על הקיר הצפוני או המזרחי... הכוונה למושבה הייתה לגוש מלח, האם הנחה של הגוש כן מומלצת ליד המיטה? ויש לי שאלה נוספת, הכיריים נמצאים מחוץ לקו הבית, האם זה משמעותי לדעתך? באיזו דרך מבחינה אנרגטית ניתן לשפר מצב זה? תודה ויום מקסים

רינתפ

New member
האם הארון הוא ארון קיר?

במידה ולא והוא ארון רגיל אפשר להעביר אותו לקיר הצפוני וכך לתת לחבר שלך כיוון שינה שהכי פחות יזיק לו. שווה לעשות שינוי כזה בשביל כיוון שינה טוב. אם הארון הוא ארון קיר ואין אפשרות להזיז אותו אז עדיף שתמקמו את המיטה לכיוון צפון.

דנה A

New member
קירות וכיוונים

בדקי האם יש אפשרות להעברת הארון לקיר הסמוך, האם ניתן לעשות זאת? גוש מלח שונה ממושבת קוורצים, הוא אינו יוצר חיצי רעל, על פניו לא בעייתי. לא בעייתי נושא הכיריים, כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת, נושא הכיריים נבדק עפי' פרמטרים אחרים, גם בקו הבית ומחוצה לו יש את הרישות האנרגטי הקיים של המבנה, ועל פי אופי אזור זה - נבדקת חיוביות/שליליות הכיריים (והתנור..) מה היית רוצה לשפר? ממה את מוטרדת כל כך? יום נפלא
דנה

Ro Na

New member
הארון הוא ארון קיר...

ולכן לא ניתן להעבירו לקיר הסמוך. האפשרות היחידה היא להעביר את המיטה לכיוון צפון. האם משאלתי נשמעתי מוטרדת? אולי איני מודעת לכך. הייתי רוצה לשפר בשלב זה בעיקר את הקריירה של שנינו, אני כרגע לא עובדת ואני גם לא כל כך יודעת במה לחפש. בן זוגי לומד ואני מקווה שזאת תהיה השנה האחרונה ללימודיו. כך שתחום זה הוא התחום בו לשנינו יש בו תקיעות. תודה וערב טוב

דנה A

New member
ארון הוא ארון הוא ארון...

אז יש לבחור את הבחירה האופטימלית.. הבחירה בין הצפון למזרח, או שגם למערב..? חשבת על כך? אמנם למערב החדר לא יהיה מסודר עפי' אסכולת הצורה - ואז יהיה צורך גם לסגור את שתי הדלתות, ולהמנע מפתיחתן יחדיו. יתכן וגם ההרגשה לישון במערב תרגיש "לא טיבעית" כי היא הפוכה למצב הרגיל. הייתי פחות הולכת על המיקום המערבי.. (אם את הולכת על המערב, מומלץ רק בפברואר, כי השנה ישנו שם כוכב שנתי 5.. פחות סימפטי..) לימודים אינם תקיעות, הם שלב של התפתחות וצמיחה, חיפוש ולמידת האפשרויות הקיימות סביבך. את מחפשת את דרכך כעת, זה יכול להיות שלב מאוד מעניין, נסי לשמור על ראש פתוח ולחפש כיוון שיתן לך תחושת סיפוק וימלא אותך, לבחור במודע בדרך שעל פניו יותר מפותלת, אך תוביל אותך לסיפוק מקצועי. מהו התחום שלך? (אם אפשר לשאול, כמובן) יום מקסים
דנה

Ro Na

New member
כיוון מערב

אכן לא מרגיש טבעי, נראה לי שזאת אינה הבחירה האופטימאלית. הבחירה היחידה היא בין מזרח לצפון... לימודים אמנם אינה תקיעות, אלא אם כן יש חזרה (פעם שלישית), על מספר קורסים שמונעים את סיום הלימודים. וזמן הלימודים נמשך הרבה מעבר לתכנון. התחום שלי הוא תעופה, ואני מרגישה שדי מיציתי את התחום, למרות שאני מאוד אוהבת אותו, הייתי רוצה לנסות משהו שונה, משהו שיש בו יותר גישה לאנשים, יותר יצירתי. יש לי אפשרות להתחיל לעבוד בתחום שדי עונה על כל זה, אבל אכן הדרך על פניו נראת מפותלת מאוד. להתחיל התלמדות מהתחתית במשכורת קטנה, ולהמשיך במסלול התלמדות שימשך חודשיים, וגם לאחריו אין ביטחון שאכן אתקבל לעבודה. תודה על כל הסבלנות.

דנה A

New member
אין ספק שהדרך היא לא פשוטה

צריך לבחור מתוך התלבטות, מתוך בדיקת האפשרויות, ולא לשכוח שהחלק הריגשי הוא העיקרי.. גם אם לעיתים קל יותר להניח אותו בצד, בזמן השיקולים. להתחיל מחדש, להתחיל מקטן, זה באמת יותר קשה, גם ריגשית כי יש חוסר ודאות ותחושת חוסר שליטה. אך אם מדובר בנושא שקרוב לנו, שאנחנו אוהבים, נהנים ממנו - הסיפוק הוא עצום. המון בהצלחה בדרך את מוזמנת לשתף
דנה

למעלה