כיוונון עצמי

DTfromBT

New member
אבל, אבל אבל אבל - גם לעצים מגיעה

אהבה! :) - סתם, אבל מה קשור חיבוקי עצים?! ולמה נגד מודעות עצמית(או, הייתי אומר, פשוט מודעות מוגברת)? אנ יודע! את עצ-או-פובית! :).

neophile

New member
למה זה בהכרח קשור?

מה יש לך נגד חיבוקי עצים? זאת יכולה להיות חוויה מדהימה איזה מן פיה את ???

DTfromBT

New member
\:

"מה יש לך נגד חיבוקי עצים? זאת יכולה להיות חוויה מדהימה" אל תדבר איתי יותר...
, חחח.

PurpleFilth

New member
איזו מן פיה אני?

כמו שכתוב לי בחתימה, אני הסיבה לזה שאנשים פוחדים מפיות. אני פיה מהסוג שיאכל לך את החלומות, יתעתע בך, יגרום לך להתמכר אלי, לאט אבל בטוח, ובסוף גם יגנוב לך את הנשמה. בשר זה רצח, אבל חלומות... הם כל כך מתוקים...

DTfromBT

New member
אה!

מי בלבל את עצמו אם אינקובוס\סוקובוס? מי? מי? מי? :). את מוזמנת, אגב :) חחחח.

PurpleFilth

New member
סוקובוס, אם כבר.

ועדיין לא. השדונים הקטנים והמצחיקים האלה לא מזיזים לי את הפטמה האמצעית.

DTfromBT

New member
נו, מה זה משנה?

כביכול הגרסה הנשית היא עדיין יישות גברית שפשוט מופיעה כאישה... שניהם זה "גבר" - כביכול... בעעע, זה ספאם טהור :).

RainBird

New member
זה לא נכון. הנצרות שהמציאה את המושג סוקובוס מאוד אהבה ללכלך על נשים. אם כבר אז האינקובוס הוא אישה בתחפושת גבר (אבל אין צורך, היו מספיק שדים זכרים).

DTfromBT

New member
תראה...

בהרבה מאוד מיטוסים מופיעים שדים מהקטגוריה של סוקובי\אינקובי - למשל כאן יש קצת מידע: http://altreligion.about.com/library/glossary/bldefsuccubus.htm וחוץ מזה, יש לי מידע שמאפשר לי להגיד שהם הרבה יותר עתיקים מהנצרות, או היהדות :) - עכשיו, אני יכול להוסיף ולהגיד שאנשים בעלי יכולות ספציפיות יכולות לתפקד חלקית ק סוקובי\אינקובי :). לגבי זה ששניהם ממקור גיברי, אך אחד מהם הופך לאישה - אני לא בטוח ב 100% - אז אני אעזוב את זה הרגע :).

RainBird

New member
אפילו בלינק שנתת מחזק את מה שאמרתי- סוקבוס נקבות ואינקובוס זכרים.

DTfromBT

New member
סתם דוגמא

http://parazoology.thepsionguild.net/incubus.html כאן למשל הבנאדם מדבר לא על איזה המצאה או מיתוס, אלא תאחלס על איך לפי נסיונו הדברים באמת... השורה הראשונה? "Incubus and Sucubus are technically the same entity, although some may develop sexual preferences in their feeding habits." עכשיו, אני לא זוכר מאיפה לי שהמקור הוא זכר, אבל, משום מה זה נמצא אצלי בראש, לרוב אני זורק את הזבל... אבל אני לא בטוח, אז לא משנה :).

DTfromBT

New member
עוד אחת

http://www.monster.gemsoft.co.uk/Iniquity/demonology.html "There are some sources who claim that the succubus and the incubus are one and the same creature who can change form at will to prey on mortals. " כלומר, אכן יש מקורות - מי צודק? המממ, שוב, אני לא בטוח ב100% - אבל מסיבה כלשהי לי זכור ששניהם מסוג גבר, בעקרון... אני לא יכול לבסס את זה טוב, אבל אם אני אמצא מקור טוב יותר אני אביא
.

RainBird

New member
אם אתה טוען שהשדים האלו מקורם בלילית, אז לילית הייתה נקבה וכל הילדים שלה יכולים להיות או בנים או בנות. המקור הדמוני של לילית היא ביהדות אם כי היא הייתה אלת לידה ופריון מסופוטמית.

RainBird

New member
זה מה שהסימוכין שלך טוענים. אתה טוען דבר ערטילאי ודי משמים. אני מחכה בסבלנות להוכחה סיפרותית.

DTfromBT

New member
יאאא...

שוב אתה?! - סתם סתם :). תראה, זה מה שאתה אמרתה: "הנצרות שהמציאה את המושג סוקובוס מאוד אהבה ללכלך על נשים. אם כבר אז האינקובוס הוא אישה בתחפושת גבר (אבל אין צורך, היו מספיק שדים זכרים)." אני טוען ש: 1) זה לא נכון שהנצרות המציאה את זה - ואת זה ניתן לראות בקישורים שנתתי. 2)שגם אינקובוס, וגם סוקובוס, הם בעצם במקור זכר - ולזה אין לי שום הוכחות :), אבל מה כן יש לי, זה שזה לא שאני המצאתי את זה מן האוויר, אלא שהייתה דעה כזאת כבר - לא שזה עושה את זה לנכון, פשוט אומר שאני לא ממציא לך פה דברים... זה הכול :).

neophile

New member
אם אתה מאמין למדע

אבל אנחנו יודעים שמבחינה גנטית והתפתחותית אנחנו קודם כל נקבה רוב הסיכויים שהם א-מיניים ושהמין כפי שאנו תופסים אותו כאן שמחייב זכר ונקבה לא בהכרח תקף במקום שהם באים ממנו .

RainBird

New member
אמרת* הנצרות המציאה את המושג אינקובוס סוקובוס. בעברית אין מילה כזאת. יש לילית אבל זה משהו אחר. ל-2 אין סימוכין כלל.

למעלה