כיוון

שלום21

New member
כיוון

שלום לכולם אני חדש בפורום המכובד שלכם ואני זקוק לעצה: הניסיון שלי באמנות לחימה לא עשיר במיוחד: התאמנתי שנה וחצי בטאי צי.הפסקתי את אימוניי מכיוון שהוא לא ענה על צרכיי.הרגשתי שאני נטען ונטען ולא מפרק את האנרגיה. היום אני מרגיש צורך להיחשף לשיטה אחרת שתהיה יותר דינמית ,שתכיל בתוכה אימון מתיחות ושיחרור של כח מתפרץ.יש לי ניסיון בריקוד ותנועה והייתי רוצה להתנסות בשיטה שלא תיהיה קשה וסטטית מדי. מודה לכם ושבת שלום.

הייתי ממליץ להסתכל לכיוון של

שיטות גונג פו דרומיות/מודרניות. הכיוון - גמל שלמה דרומי (בת"א מלמד אוהד סמט, בפ"ת ספיר טל), ווינג-צ'ון (בת"א מלמד איגור, בחיפה נעם קוט ויש בעוד מקומות בארץ), או וו-ווי גונג-פו, שיטה לא קלאסית שנוסדה על ידי תלמיד של ברוס לי. מבחינת זרימה, אייקידו זורמת מאוד, אבל אין שם בדיוק שחרור של כח מתפרץ (למיטב הבנתי). עוד דבר מעניין לבדוק הוא איגרוף קלאסי - יש שם הרבה תנועה, והרבה שחרור אנרגיה. וכמובן, אחת השיטות הכי זורמות שאני מכיר (אייקידוקא לא מזמן התוודה בפני שהוא לפעמים חושב שבארניס לא יותר flow מאשר באייקידו :)) - ארניס, אמנות לחימה פיליפינית בה אני גם מתאמן.

הייתי הולך על איגרוף תאילנדי

או קיקבוקס. תמצא שם אימון דינמי מאוד, שחרור של כח מתפרץ בשפע, הרבה עבודה על שקים, ואפילו קרבות. אם תרשום היכן אתה גר, נוכל לכוון אותך למועדון מסויים.

שלום21

New member
כיוון

אני גר בתל אביב,ואשמח לשמוע על קיקבוקס ואיגרוף תאילנדי.תודה.

למעלה