כיוון שינה...

ZDanielZ

New member
כיוון שינה...

שלום לכל יושבי הפורום הנכבדים. לאחרונה עברתי לדירה שכורה חדשה, ומיטתי מכוונת כך שראשי פונה מערבה, ורגליי מזרחה (ואל מול דלת הכניסה של החדר). עלה על דעתי שבכל השנים שאחרונות ישנתי במיטות המונחות על ציר צפון דרום, ויש לציין כי אני ישן מצוין באופן כללי. בימים האחרונים (מאז שעברתי לדירה), לא רק שאיני ישן טוב כפי שנהגתי לעשות, אלא אני מגלה כי אני משנה את תנוחתי במהלך הלילה כך שראשי פונה צפונה, ורגליי דרומה. התשובה אולי מובנת מאליה, אך האם כדאי לי לסובב את מיטתי בחדר כך שתהיה על ציר צפון דרום? תודה!

ימים, אינם קנה מידה...

צריכים לעבור לפחות 45 ימים כדי שנוכל להתיחס למה שאמרת כמשהו שיש לטפל בו. יתכן שכיוון השינה יפריע לך כמה ימים ואח"כ תסתגל איליו, ויתכן שלא... בכל מקרה, יש להמתין ולראות לפני שמשנים שוב מכיוון שכבר יצרת שינוי. הסתגלות והתרגלות, לפעמים לוקחים קצת זמן ושינה לא רגועה בבית חדש אינה משהו לא טיבעי. שים לב למה שמתרחש לאורך זמן של עד חודשיים ואז יהיה יותר על מה להסתכל ולאבחן. אגב, אם ממילא את משנה את כיוון השינה שלך אז אתה אמור לישון טוב, לא?

ZDanielZ

New member
אני ישן לא רע..

רק שלפעמים, אם אני מסתובב, כפות הרגליים שלי מרחפות קצת באוויר כי אני יותר גבוה מרוחב המיטה שלי. בכל מקרה, אני אתן לזה עוד זמן... תודה רבה!

למעלה