כיוון שהיה לי משעמם...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרתי שיהיו שינויים...

כשלב ראשון הוסרו כל האדומים מהפורום. לא מדובר בענישה או משהו בסגנון הזה, פשוט נראה לי שהאדומים אינם מצדיקים את היותם אדומים ובכלל זה גם מנחם לס שאותו אני מאוד מכבד וכמו רבים אחרים גם אני "גדלתי" על הכתבות שלו בעבר אבל כיוון שנתקבלה החלטה קולקטיבית היא תופסת גם לגביו. כמובן שבעתיד אם יהיה מי שיצדיק את ההאדמה שלו הוא יקבל אותה אבל כרגע זה שמור רק לכאלה שמגיעים להתארח דוגמאת ירון טלפז ואייל גרוסברד. חשוב לי לציין שחבל לי שאנשים רואים במנחם לס אוייב ולא מנסים לשאוב קצת ידע מהאיש שמה לעשות, יודע קצת יותר מאיתנו לפחות על כל מה שקשור להיסטוריה של ה-NBA וכנראה שגם בנושאים אחרים רק שהם פחות מעניינים אותנו
אם בגלל הנוכחות שלו אנשים מעדיפים ללכת, קטונתי מלשכנע אותם לעשות אחרת למרות שחבל לי על כל אחד שמחליט לעזוב מבלי לנסות ולפתור בעיה, במידה והוא חושב שיש כזאת. זה השינוי הראשון שנעשה בפורום אבל בהמשך יהיו עוד שינויים כאלה ואחרים. אני מקווה שתמשיכו להינות מהפורום ומהקהילה החברותית שהצלחנו ליצור פה עד עכשיו כי חבל להרוס את הכיף בגלל שטויות.

SSPB

New member
אז מה אם הוא אדום? למי זה מפריע?

לדעתי מנחם לס מעלה את רמת הפורום מאוד וצריך להעריך את זה שהוא פה. אם מפריע שהוא גולש לענייני סוסים והוקי אפשר להגיד לו שידבר בעיקר על כדורסל וזהו! אני לא מבין איזה בעיות אחרות יש פה בכלל?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא נפתח את הנושא הזה שוב

כפי שציינתי האדום הוסר לכל הגולשים האדומים ולא רק לו.

Malcolm X

New member
זה גם לא משנה לו באיזה צבע הכינוי שלו

הבן אדם בא עם רצון השתתפות נטו. אז יש כמה מושגים שצריך לדעת...הדוגמה הרלוונטית....להשתמש בOFF כשזה לא קשור לכדורסל. אני חושב שההתנפלות עליו הייתה מיותרת וכל הפרשה הזאת חרגה מכל פרופורציה. יאאלה. חאלס. חוזרים לכדורסל

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה כדורסל? באנו לפה לריב ../images/Emo13.gif

יאללה כדורסל!! הלילה לילה לילה שמחה גדולה הלילה!!

קצת יצא מפרופרציות

אני עונה לך, אבל גם לאלה שכתבו לפניך. אדומים\לא אדומים - לא יודע. החלטה שלך. לי אין בעיה עם מנחם לס אדום ירוק או צהוב. אני רוצה להבהיר, שאני לא רואה במנחם לס אויב, ואם הבנת אותי לא נכון מהשיחה בינינו, חבל. אני בודאי לא אעזוב את הפורום בגללו. מפאת כבודו של האיש, אני אבהיר, שיש לי המון כבוד אליו, ולידע שלו. כאמור, גם אני גדלתי על הספרים שלו. ידוע לי כבר מזמן שהאיש כותב בהופס. אני בוחר לא לקרוא אותו. זכותי. כמו שזכותי לא לקרוא את סבר פלוצקר. זה עדיין לא אומר שאני מזלזל באף אחד מהשניים, וברור לי שכל אחד מהם הוא מומחה בעל שם בתחומו הוא. מנחם, אם הובן שאני מזלזל בך, אני מתנצל מעומק ליבי. כילד הרחבת את עולמי. שרון, לא שברתי והלכתי. אני כרגע בתערוכה בטוקיו, והרגעים המעטים שיש לי מול אינטרנט אני בדרך כלל שיכור מדי בשביל לחשוב על דברים לעומק. כשכתבתי חברה שיהיה בהצלחה, התכוונתי חברה שיהיה בהצלחה. עכשיו כשאני קצת יותר פיכח אני מבין שלרובכם זה נשמע כמו הבנתי, לכו תZדYנו אתם והפורום שלכם, אבל כאמור התכוונתי שיהיה בצלחה. שרון ושגיא. אני ממש לא אנטי הופס. אבל מילים לא מספיקים לכם. אני כרגע כותב משהו לקראת הדראפט. על מנת להוכיח לכם שאין לי דבר נגדכם או נגד הופס, אני אתן לכם זכות ראשונים לפרסם. הכתבה תשלח אליכם בימים הקרובים, ותחליטו אם אתם מעוניינים לפרסם אותה בהופס, או לווא. מבחינתי הנושא סגור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף רבותי!! פלייאוף!!!

נכון שהאווריה לא הכי נעימה לאחרונה אבל מה אני יכול להגיד, אני נהנה מהבלאגן. בפלייאוף האמוציות יוצאות החוצה, אפילו אם זה פורום. קצת מכסחים אחד את השני, קצת מתווכחים וקצת יורדים אחד על השני כי הקבוצה המעפנה שלכם מפסידה בגמר
כל עוד זה נעשה בגבולות הטעם הטוב ולא עובר לפסים אישיים אני לא רואה בזה שום פסול. אבל יחד עם זאת, במקום שבו לדעתי נעשתה פגיעה באדם אחר ההודעה תימחק, אני משתדל לא לחסום משתמשים אבל אם יהיה צורך בכך גם את זה אני אעשה ללא היסוס. לא אכפת לי שמתווכחים ו"צועקים" אחד על השני אבל בחייאת...תנו כבוד לבן אדם שמולכם וגם אם יש לכם משהו להגיד תעשו את זה בשפה ראויה. אם בכל זאת אתם חושבים שמישהו פגע בכם או משהו בסגנון לא תמיד אתם חייבים להחזיר באותו מטבע, בשביל זה אני פה...תפנו אלי במסרים ואני אשתדל לטפל בנושא בשקט ובלי בלאגן, העיקר שנישאר חברים
אני מאוד גאה בקהילה הקטנה והחברים הזאת שיש לנו פה ולא רוצה לראות אותה דועכת בגלל מלחמות אגו בין הגולשים. חוץ מזה... אני אוהב את כולכם, סתם שתדעו
(אני מרגיש כמו לארי בראון...)

למעלה