קצת יצא מפרופרציות
אני עונה לך, אבל גם לאלה שכתבו לפניך. אדומים\לא אדומים - לא יודע. החלטה שלך. לי אין בעיה עם מנחם לס אדום ירוק או צהוב. אני רוצה להבהיר, שאני לא רואה במנחם לס אויב, ואם הבנת אותי לא נכון מהשיחה בינינו, חבל. אני בודאי לא אעזוב את הפורום בגללו. מפאת כבודו של האיש, אני אבהיר, שיש לי המון כבוד אליו, ולידע שלו. כאמור, גם אני גדלתי על הספרים שלו. ידוע לי כבר מזמן שהאיש כותב בהופס. אני בוחר לא לקרוא אותו. זכותי. כמו שזכותי לא לקרוא את סבר פלוצקר. זה עדיין לא אומר שאני מזלזל באף אחד מהשניים, וברור לי שכל אחד מהם הוא מומחה בעל שם בתחומו הוא. מנחם, אם הובן שאני מזלזל בך, אני מתנצל מעומק ליבי. כילד הרחבת את עולמי. שרון, לא שברתי והלכתי. אני כרגע בתערוכה בטוקיו, והרגעים המעטים שיש לי מול אינטרנט אני בדרך כלל שיכור מדי בשביל לחשוב על דברים לעומק. כשכתבתי חברה שיהיה בהצלחה, התכוונתי חברה שיהיה בהצלחה. עכשיו כשאני קצת יותר פיכח אני מבין שלרובכם זה נשמע כמו הבנתי, לכו תZדYנו אתם והפורום שלכם, אבל כאמור התכוונתי שיהיה בצלחה. שרון ושגיא. אני ממש לא אנטי הופס. אבל מילים לא מספיקים לכם. אני כרגע כותב משהו לקראת הדראפט. על מנת להוכיח לכם שאין לי דבר נגדכם או נגד הופס, אני אתן לכם זכות ראשונים לפרסם. הכתבה תשלח אליכם בימים הקרובים, ותחליטו אם אתם מעוניינים לפרסם אותה בהופס, או לווא. מבחינתי הנושא סגור.