כיוון רשתות

dw drum

New member
כיוון רשתות

אני צריך לתופף על הסנר בהרמת הדגל בטקס של יום העצמאות עכשיו אני רוצה לדעת איך לכוון את הסנר ככה שכל מכה שאני אתן ישמע מכה כפולה כזאת . והתיפוף שעושים בהרמת הדגל כמו שאתם בטח מכירים..תיפוף מהיר ואני רוצה לדעת איך לכוון את הסנר ככה שהמכה תהיה פחות מאמץ בשבילי והסנר ישמע פיצוץ מה לעשות כדי להגיע למקסימום שאני יכול להפיק מהסנר שלי? תעזרו לי בבקשה

loltok

New member
כנס

באז רול (התיפוף הזה שאתה מדבר עליו) אמור לצאת לך בכל מקרה אם למדת קצת את הטכניקה, אני הייתי מציע לך לכוון את הסנר קצת גבוה ושהרשת תהיה די רפויה אבל לא ממש (אתה כבר תשמע), ותנסה לא להכות באמצע של הסנר אלא יותר בצצדים.

Gutterball

New member
אפרופו באז רול...

למישהו יש כמה טיפים לתת על אימון על הרול הזה? אפשר להתאמן על זה גם על הפד [אני יודע שזה ממש לא אותו דבר אבל, האם כן יהיה שיפור ברול?]? אנ'לא מצליח לשפר את הרול הזה...

GhostDrummer

New member
אבא אמא זו התשובה.

תעבוד על 2-2. אחרי זה במקום לעשות 2-2 תתחיל להקפיץ את המקל. בשלב יותר מאוחר תעבוד על לשמור את ההקפצות עם המקל רציפים, בלי חורים באמצע.

Gutterball

New member
אבא-אמא=push-pull או דאבל סטרוק רגיל?

[כשאני אומר פוש-פול אני מתכוון ל-2-2 אבל עם הקטע של הסגירה-פתיחה של האצבעות] והאם זה כן פורה להתאמן עם זה על הפד?

GhostDrummer

New member
פושפול אם אתה רוצה את זה נקי

מאוד. אבל אני מדבר על 2-2 בתור התחלה לבאז רול. אתה צריך לעשות את זה רגיל. ואז לאט לאט להכניס את הקטע של הקפצות במקום ה2-2. זה כן טוב להתאמן על פד. עוד יותר טוב על הפדים של רמו.

Gutterball

New member
הפדים דמויי הסנר של רמו?

תגיד, כמה זה רועש באמת?יותר מפד רגיל יעני. וסבבה, תודה על העצות. אני אנסה ואתאמן.

GhostDrummer

New member
ביחס למערכת לא רועש בכלל.

ביחס לפד רילפיל הוא ממש רועש. אבל זה ממש לא נורא. אני חושב שזה הפד היחידי שבאמת הוא כמו תוף. רילפיל זה שטויות אבל כל דבר יעזור לך אם טרמולו ויסודות. כשהייתי בסיבוב קונצרטים בשווייץ, אז באוטובוסים ובאניות (אין בשווייץ ים, אבל יש אגם ענק שהיינו צריכים לחצות בשביל להגיע לאיזושהי עיר) הייתי מוריד את הנעל ומתאמן על הסוליה.

dudester

New member
לא צריך להוריד,יושבים רגל על רגל כמו נקבות../images/Emo13.gif

למעלה