כיוון סנייר רציתי לשאול אותכם איך אתם מכונים את הסניר כדי שישמעו את הרשת גם בנגיעה קלה מאוד
B beniloew New member 6/4/07 #1 כיוון סנייר רציתי לשאול אותכם איך אתם מכונים את הסניר כדי שישמעו את הרשת גם בנגיעה קלה מאוד
M Mother Man New member 6/4/07 #2 4 ברגים שמסביב לרשת - חזק אותם ושחק עם הרשת עד שתגיע למה שאתה מחפש. כמו כן זה גם תלוי ברשת שלך, אבל אני חושב שחיזוק הלאגים הקרובים לרשת יפתרו את הבעיה.
4 ברגים שמסביב לרשת - חזק אותם ושחק עם הרשת עד שתגיע למה שאתה מחפש. כמו כן זה גם תלוי ברשת שלך, אבל אני חושב שחיזוק הלאגים הקרובים לרשת יפתרו את הבעיה.
M Mother Man New member 8/4/07 #4 אל תהיה קטנוני, כי זה תלוי גם בלחות ובחדר שהתוף נמצא ובעוצמה שהבחור מנגן עליו ובעצבים של אמא שלו לסבול את כל הסיפור וכו'...
אל תהיה קטנוני, כי זה תלוי גם בלחות ובחדר שהתוף נמצא ובעוצמה שהבחור מנגן עליו ובעצבים של אמא שלו לסבול את כל הסיפור וכו'...
D dudester New member 8/4/07 #5 הסנר די מהותי.. הסנר הבסיסי שקיבלתי עם המערכת הראשונה - פשוט לא היה רגיש במיוחד. לא יעזור בית דין. אז לחזק את הברגים יעבוד עד גבול מסוים. מפה ועד לחות? בוא לא נתרגז. לא הייתה פה שום כוונה לקטנוניות.
הסנר די מהותי.. הסנר הבסיסי שקיבלתי עם המערכת הראשונה - פשוט לא היה רגיש במיוחד. לא יעזור בית דין. אז לחזק את הברגים יעבוד עד גבול מסוים. מפה ועד לחות? בוא לא נתרגז. לא הייתה פה שום כוונה לקטנוניות.
M Mother Man New member 8/4/07 #8 האמת שלסחוט ממני תגובה ב8:30 בבוקר זה נובע מנחמדות ולא מעצבים, כי אחרת לא הייתי מגיב
נ ניקי ווייר New member 8/4/07 #9 נצל"ש, אם כבר מדברים פה על סנר יש לי בעיה שכל פעם שאני נותן מכה בבס או באחד מהטמטמים הרשת של הסנר רועדת. זה בגלל האקוסטיקה בחדר או שצריך לכוון משהו בסנר כי בהתחלה זה לא היה ככה.
נצל"ש, אם כבר מדברים פה על סנר יש לי בעיה שכל פעם שאני נותן מכה בבס או באחד מהטמטמים הרשת של הסנר רועדת. זה בגלל האקוסטיקה בחדר או שצריך לכוון משהו בסנר כי בהתחלה זה לא היה ככה.
M Mother Man New member 8/4/07 #10 זה קשור לתדרים שהתופים מכוונים לפיהם. אני אישית אוהב את הסאונד שנוצר עקב בייס דראם משולב עם רשת של סנר, נותן בראש!
זה קשור לתדרים שהתופים מכוונים לפיהם. אני אישית אוהב את הסאונד שנוצר עקב בייס דראם משולב עם רשת של סנר, נותן בראש!
D dudester New member 8/4/07 #11 ../images/Emo45.gif מתרגלים, זה מדליק. מה שאתה יכול לעשות כדי להקטין את הרעש זה להדק את הרשת, אבל הוא לא ייעלם.
../images/Emo45.gif מתרגלים, זה מדליק. מה שאתה יכול לעשות כדי להקטין את הרעש זה להדק את הרשת, אבל הוא לא ייעלם.
G Gutterball New member 8/4/07 #16 כן, תכל'ס [מהנסיון שלי] אגב, המצב חמור יותר כשמנגנים עם כלים אחרים כדוגמת גיטרה ובס, הרשת אז ממש רועדת [אצלי לפחות]
כן, תכל'ס [מהנסיון שלי] אגב, המצב חמור יותר כשמנגנים עם כלים אחרים כדוגמת גיטרה ובס, הרשת אז ממש רועדת [אצלי לפחות]
B brass monkey New member 8/4/07 #12 ../images/Emo45.gif מאת'ר מן צודק... נסה רגע לתת באס, פעם אחת עם הרשת, ופעם אחת בלי....ותראה את ההבדל..
../images/Emo45.gif מאת'ר מן צודק... נסה רגע לתת באס, פעם אחת עם הרשת, ופעם אחת בלי....ותראה את ההבדל..
נ ניקי ווייר New member 8/4/07 #14 לא ממש הבנתי את העניין של התדרים באס בלי הרשת יוצא חלק אבל עם הרשת מתווסף רעד
M Mother Man New member 8/4/07 #18 עניין התדרים כששני תופים מכוונים לפיץ' מסויים, אם באוברטון הם זהים, גלי הקול של התוף הראשון והשני ירעדו ביחד, וכשיש רשת על אחד מהם אז גם היא תרעד.
עניין התדרים כששני תופים מכוונים לפיץ' מסויים, אם באוברטון הם זהים, גלי הקול של התוף הראשון והשני ירעדו ביחד, וכשיש רשת על אחד מהם אז גם היא תרעד.