ShMo0LiKiPoDa
New member
כיוון מראות
אתמול בלילה היה לי מקרה שהייתי צריכה להשתלב בתנועה, הכביש היה ריק למדי.. הסתכלתי במראות ולא ראיתי אף אחד בא, התחלתי להאיץ ובשניה האחרונה קלטתי שאוטובוס חולף לידי\מולי (הנתיב השתלבות הוא קצת בזוית).. כמובן שבלמתי, אמנם כמעט ונכנסתי בו. אני עוד בטראומה מהעניין ולא ממש מבינה מה באמת קרה שם, ואיך הוא צץ משום מקום
.. אבל מה שבטוח זה אומר שלא הסתכלתי טוב. ושיש לי הרבה מזל
אני מכוונת את המראות ככה- את המראה המרכזית כך שרואים את כל החלון האחורי. מראות צדדיות אני מכוונת לפי מה שאני רואה במראה המרכזית- אני בוחרת עצם כלשהו שנראה מהצד הימני של המראה ומכוונת את המראה הימנית כך שהעצם הזה הוא העצם הכי שמאלי שנראה במראה הצדדית הימנית, כנ"ל מראה שמאלית. האמת שכשלמדתי נהיגה בכלל כיוונתי אחרת את המראות, כך שרואים את הידית של האוטו בצד הפנימי של המראות, אבל אחרי שקראתי פה המון תגובות לגבי זה שזו לא הדרך הנכונה לכוון אותן ואחרי שהצליחו לשכנע אותי לכוון בצורה אחרת ולראות שככה יהיה לי יותר נוח, זה מה שעשיתי. אבל עובדה שלא ראיתי אוטובוס- זה לא קצת גדול מבשביל להיות בשטח המת? הוא אמנם נסע מהר, אבל לא ראיתי שום מכונית באופק מהמראה. ממש מוזר. בקיצר, איך אתם מכוונים את המראות? האם יש דרך לצמצם את השטח המת עד אפסות? תודה רבה למגיבים, שיהיה סופ"ש נעים וסעו בזהירות.
אתמול בלילה היה לי מקרה שהייתי צריכה להשתלב בתנועה, הכביש היה ריק למדי.. הסתכלתי במראות ולא ראיתי אף אחד בא, התחלתי להאיץ ובשניה האחרונה קלטתי שאוטובוס חולף לידי\מולי (הנתיב השתלבות הוא קצת בזוית).. כמובן שבלמתי, אמנם כמעט ונכנסתי בו. אני עוד בטראומה מהעניין ולא ממש מבינה מה באמת קרה שם, ואיך הוא צץ משום מקום