מתנצל אם אני חופר, אבל החיפוש לא עובד לי מחפש המלצה למוסך שיודע לכוון את המנוע של ה- DL1000 עם המחשב הייתי פעמים במוסך שלי ולא הצליחו רצוי מהצפון אבל עם צריך אני אסע למרכז
מסתבר שקופסאת המחשב היא קופסאת נגדים ולא יותר לי יש את הקופסא המקורית של ניקו רייסינג או כמו שהיא יותר ידועה YOSH BOX אבל לצערך אני לא עומד להגיע לארץ בקרוב. כעיקרון מה שאתה צריך זה ערך של 1 עד 2 אחוז בIDLE זה בדרך כלל פותר את בעיית התערובת הענייה בסל"ד נמוך ב ו 1000 עם אתה מעוניין לבנות את "המחשב" לבד אני יכול לחפור בשבילך.
אם הבעיה שהמנוע עובד טוב תקופה ואחר לא אז יש לך בעיה של סינכרון גופי מצערת, הפיתרון הוא ללכת לאדם שמבין שיעשה כיוון גופי מצערת ואז הוא צריך לשים קצת דבק על ברגי הכיוון שלא הסתובבו חזרה מרעידות מנוע הV. אם הבעיה הייתה תמיד ואתה מרגיש שהמנוע לא אוהב לעבוד מתחת ל3000 סל"ד גם בהילוך ראשון אתה צריך כיוון חד פעמי של מערכת ההזרקה בעזרת הקופסה המדוברת או להשקיע בפוואר קומנדר. עוד בעיה ידועה שגורמת למנוע לעבוד לא "עגול" זה לוע היניקה האחורית נוטה להחליק החוצה ולגרום לכניסת אוויר.
שלום היתה לי בעיה של כיוון בד.ל. 1000 שנת 2004. אף אחד לא היצליח עד שהיגעתי לעודד ממוסך" סוזוקה." לא להאמין.ממש מומחה ובן אדם הגון טל:8724501 ליד לב המיפרץ בהצלחה. צביקה 0524290413
1. בדוק שגוף המצערת מחובר טוב למניפולד וגם שקופסת האויר (איפה שהפילטר אויר נמצא) מחוברת טוב. הכוונה שלא השתחרר צינור כי אחרת המנוע מתכבה בטורים נמוכים וגם יש בק-פיירים. קבל תמונה ממחישה שבהפקתה היה שותף פרופסור נודע מדרזדן 2. כוון את סרק ל 1200 ולא פחות מ 1100 (אצלי אני אוהב המנוע על 1000 או 950 אבל זה לא מומלץ) 3. תבדוק סינכרון של גופ המצערת (זה מתבצע עם שעוני וואקום) 4. תבדוק שהחיישן של מצב המצערת מכוון. לזה צריך מכשיר מיוחד. אם תצטרך ציוד למשימות הללו, דבר איתי. אפילו את המכשיר בסעיף 4 יש לי.
אם החיבורים של המניפולד לגוף המצערת או תיבת האויר לא מספיק חזקים? עד כה חשבתי ש BACKFIRES זה עקב בעייה באגזוז או שסתומי פליטה. למה מערכת שקשורה ל INTAKE קשורה לזה?