CountingCrows
New member
כיוון לעסק
שלום לכן\ם.
זו פעם ראשונה שאני כותב כאן. ואשמח לעזרה.. אני אפרוס ואז אפרט..
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- אס החרבות
- גלגל המזל
- שמונה המטבעות
אפשרות 2
- קיסרית
- עשר הגביעים
- נער המטבעות
מסר / עיצה - העולם
בגדול, אני לפני פתיחת עסק. למה בגדול, כי אין לי את היכולת בכלכלית, אבל מבחינתי אין אופציה אחרת אלא לפתוח עסק (וזה ייקרה בדרך זו או אחרת).
השאלה שלי לקלפים הייתה איזה סוג של עסק לפתוח. אופציה א זה קייטרינג כשר ואופציה ב זה מאפים. (אני לא גר בארץ ככה שלכשר יש משקל אחר. ובמקצוע אני קונדיטור שזה בא עם קצת יותר חשק)
הפירוש שלי.
נראה ששני האופציות אפשריות ..
אופציה א יותר בסגנון של אחרי שאעבור את המשוכה הראשונה הכל יתקתק כמו שעון. עם עבודה קשה אך מתגמלת.
ואופציה ב יותר בסגנון של לך אחרי החלום ואם תדע להתנהל נכון תצליח
המסר קצת העיף אותי .. העולם בתור מסר בא להגיד תהיה שלם עם ההחלטה שלך? תהיה חיובי? לך על מה שעושה לך טוב?
אשמח לעזרה\תיקונים על הפריסה.
שלום לכן\ם.
זו פעם ראשונה שאני כותב כאן. ואשמח לעזרה.. אני אפרוס ואז אפרט..
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- אס החרבות
- גלגל המזל
- שמונה המטבעות
אפשרות 2
- קיסרית
- עשר הגביעים
- נער המטבעות
מסר / עיצה - העולם
בגדול, אני לפני פתיחת עסק. למה בגדול, כי אין לי את היכולת בכלכלית, אבל מבחינתי אין אופציה אחרת אלא לפתוח עסק (וזה ייקרה בדרך זו או אחרת).
השאלה שלי לקלפים הייתה איזה סוג של עסק לפתוח. אופציה א זה קייטרינג כשר ואופציה ב זה מאפים. (אני לא גר בארץ ככה שלכשר יש משקל אחר. ובמקצוע אני קונדיטור שזה בא עם קצת יותר חשק)
הפירוש שלי.
נראה ששני האופציות אפשריות ..
אופציה א יותר בסגנון של אחרי שאעבור את המשוכה הראשונה הכל יתקתק כמו שעון. עם עבודה קשה אך מתגמלת.
ואופציה ב יותר בסגנון של לך אחרי החלום ואם תדע להתנהל נכון תצליח
המסר קצת העיף אותי .. העולם בתור מסר בא להגיד תהיה שלם עם ההחלטה שלך? תהיה חיובי? לך על מה שעושה לך טוב?
אשמח לעזרה\תיקונים על הפריסה.