כיוון חדש להיפ הופ

TakTik

New member
כיוון חדש להיפ הופ

לאחרונה אנחנו שומעים גל חדש בהיפ הופ שמודגש בדיסקים כמו אלקטריק סרקלס של קומון,קוואלטי של טאליב קוואלי ופרנולג'י של הרוטס הסאונדים החדשים שהביאו הדיסקים האלה מושך את ההיפ הופ לשילוב סיגנונות עם רוק,פאנק וכו' לדעתי השינוי כיוון הזה מצויין ובעצם (אני מקווה) יהיה הפריצת הסיגנון של ההיפ הופ ממעגל המיינסטרים שהוא נכנס זה מעניין,כיף ומרענן... מה אתם חושבים?

omritoto

New member
אין ספק שזה סיגנון מלהיב ומרענן

אני ממש אוהב את הסיגנון הזה, והראפרים שהזכרת הם מהטובים ביותר שיש בתקופה האחרונה והדיסקים שלהם מדהים אחד אחד עם השקעה נדירה. אני ממש אהבתי את הסיגנון של השילוב המדהים בין ראפ לסיגנונות אחרים וגם שילובים של ביטים מיוחדים עם ליריקסים חכמים ועמוקים. מקווה שזה יהיה הגל הבא (ורק שלא יתמסחרו, שזה עיקרון בסיסי בקבוצה הזאתי)...

hermoni

New member
סירקס*

בהחלט נוצרה פה אלטרנטיבה ראויה לשמה להיפ הופ הרגיל שמושמע כרגע בכלל כדאי לחפש עוד חומר לקבוצה הזאת שקוראת לעצמה subaquirios.. מקווה שרשמתי את זה נכון:)

Syndrome

New member
Soulquarians

צוות מדהים, הם בד"כ מושכים אבל יותר לכיווני ג'אז/Fאנק/סול וכל מה ששחור וישן

בדיסק של...

קוואלי יש באמת הרבה שילובים טובים, מה שהופך אותו באמת לדיסק גדול ומושקע חבל-על-הזמן (אבל עדיין לא שווה קנייה... 90 ש"ח?? היו מתים... אז הורדתי... ותגידו מה שאתם רוצים, אז אני אחזור על זה - 90 שקל??!!
)

Helicon HipHop

New member
מה שווה לדעתך קניה ?

ג'ינס של דיזל ב- 300 שקל ? סרט של שפילברג ב- 33 ש"ח ? ארוחת מקדונלדס ב-31.90 ש"ח ? נעלי נייק ב- 500 שקל ? אם כל האנשים היו חושבים כמוך היית יכול להיות בטוח שטאליב קוואלי לא היה עושה את האלבום הזה סאבלימינל היה עובר לעבוד בחברת ביטוח וסנופ דוג היה מתפרנס ממכירת סמים ככה זה כש"מוסיקה לא משתלמת". זה העתיד שלכם. אנחנו לא צדקנים, אנחנו בסך הכל חושבים שיש פה מעגל . מין שרשרת המזון מוסיקלית שכזו. אם מנחם אותך לדעת, אז חברות התקליטים (לפחות בארץ ובשנתיים האחרונות גם בחו"ל) הם ממש לא חבורה של נצלנים שרק מחפשים איך לגזול מכם עוד כסף אלא אנשים כמוכם שאוהבים מוסיקה, זו הפרנסה שלהם והם בסך הכל רוצים להפיץ את הבשורה.

Helicon HipHop

New member
ועוד דבר

טאליב קוואלי כןו שווה 90 שקל אבל הוא עולה , מה לעשות, 79.90 תודות לקמפיין.

קודם כל..

על הדיסק שלו לא שווה לי לשלם 90 שקל כשיש לי גם אופציות אחרות שלא נופלות מהיכולת, הוא שווה הרבה יותר מ-90 שקל

אל תגזים!

קודם כל, לא באתי לקחת את זה לקיצוניות של "אל תקנו כלום כי זה יקר מדי" אבל מה ההגיון בזה שדיסק בודד עולה (בהתחלה כמובן, אח"כ זה יורד) 80-90 ש"ח, כשאלבום כפול עולה 100-110 ש"ח?! ישראלי אני תמיד קונה מקורי, כי זה משהו שצריך לפתח לדעתי, וחוצמזה, בהשוואה לדיסקים אחרים זה גם ממש לא יקר. אבל כשהחלטתי "טוב, אני הולכת עכשיו לקנות איזשהו דיסק" וההתלבטויות שלי היו בין טופאק, ג'יי-זי או טאליב קוואלי, קניתי את האלבום הכפול של ג'יי זי ב-110, שזה באמת לא יקר, ולא את הדיסק של קוואלי ב-90 ש"ח. בכל מקרה, זה לא חוכמה לבוא ישר בצורה של "אם כל האנשים היו חושבים כמוך..." ולהמשיך ב"אנחנו לא צדקנים" ו"אנחנו לא נצלנים". לא אמרתי את זה! אם הייתי חושבת ש"מוזיקה לא משתלמת" אז אפשר באותה מידה להגיד שכל דבר בחיים לא משתלם (ואם הייתי חושבת שמוזיקה לא משתלמת גם לא הייתי כותבת עכשיו את כל ההודעה הזאת)!

D gitaL

New member
כבר ראינו דברים דומים עם פרד דרסט

ולינקין פארק - בערך

omritoto

New member
לא!!!!

אני מבין שלא שמעת את קומון עדיין. זה בכלל לא רוק, הוא משלב מלא סיגנונות...

TakTik

New member
ממש ממש לא

וכנראה לא שמעתה באמת שום דבר מהדיסקים... יש שם גם רוק....בין הרבה סיגנונות שונים וחוץ מזה רוק זה לא בהכרך מטאל...=/

D gitaL

New member
לא אמרתי שזה מטאל

התכוונתי לזה שהם משלבים ראפ וסוגי מוזיקה אחרים ונכון... לא שמעתי קומון

TakTik

New member
אז יש לי המלצה לחיים

אל תדבר על דברים שאתה לא מכיר..... רואים שלא שמעתה אז חבל שאתה מבזבז כח ורושם שטויות. OK?

D gitaL

New member
מה רשמתי שהוא שטויות????

אמרת שילובים של ראפ עם סוגים אחריםשל מוזיקה! מה שטויות במה שרשמתי? ולא דיברתי על קומון (הדבר שאני לא יודע) אז מה הבעיה?????

TakTik

New member
אם ככה אז ההיתה צריך לקרוא את

ההודעה המקורית יותר טוב רשמתי שהשילוב עם הסגנונות הספציפים האלא והצורת שילוב זה החידוש לא רשמתי שראפ בשילוב עם עוד סיגנונות זה משהו חדש...

למעלה