כיוון הילוכים

marceloros

Member
מנהל
כיוון הילוכים

יש לבן שלי אופניים 10 הילוכים ואני מנסה ללמוד לטפל בעצמי, סתם כי אין זמן לרוץ לחנות כל פעם. ההילוך הקדמי (זה שבפדלים) עובד ואני לא נוגע. האחורי לא זז והתחלתי לשחק בו, השאלה מה סדר הכיוון שלו: - יש את הכבל שמגיע מהכידון וניתן לכוון את האורך שלו בעזרת שחרור אום או חיזוקו. - יש 2 ברגים על המכלול עצמו, כשהאופיים הפוכים הימני לא ממש עושה משהו, השמאלי מזיז את המכלול מעל השיניים והשרשרת עוברת הילוך. אני מבין שהמשחק הוא בין כיוון החוט של ההילוכים ולבין הבורג הנ"ל - השאלה מה הסדר. - לכוון את טבעת ההילוך לאיזה קצה כדי לכוון את החוט? יש קצה H וקצה L, גם מה מתאים לטבעת הקטנה והגדולה ביותר? - איך לכוון את הבורג? תודה למשיבים !

P a p i r

New member
קרעת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וכן, זה הסיפור

marceloros

Member
מנהל
זו המטרה

לא סתם קוראים לי "מרסלו הכל קורה לו", נעים מאוד. אחרי עוד איזה ניסיון, כבר יותר פשוט להרכיב המתקן על האוטו ולנסוע 3 דקות לחנות. (אי אפשר באופניים כי זה כביש מהיר ומסוכן)

noamwax

New member
כמי שכתב את הכתבה הזאת במקרה....

אם קראת את הפיסקה הראשונה הבנת שהעסק לא פשוט. למרות זאת, כתבתי אותה כי זה נראה לי כיף להתעסק לבד בדברים הללו, במיוחד למי שמבצע ערימות של תיקוני שטח בטיולים. אחרי שלא מצאתי משהו נורמאלי בעברית כתבתי את הכתבה הזאת בתקווה שהיא תשמש בסיס. לגעתי, אם אתה עוקב אחריה צעד צעד, ויש לך ידע בסיסי במכאניקה ומעט עיין תצליח לכוון בלי בעייה. כמובן שזה תלוי בכך שהשיפטרים עובדים כמו שצריך ואין תקלות קריטיות אחרות במערכת. הרבה מחברי מחזיקים אותה מודפסת בתיק למקרה שיתקעו בשטח בהצלחה נועם (noname)

2free4u

New member
בנוסף למאמר המצויין שהציעו לך כאן, תוכל

לצפות בסרטים רבים ב-U TUBE בעניין. בהצלחה

dburac

New member
כתבה שלי עזרה.

כיוון הילוכים בגדול זה לא סיפור מורכב. לעשות את זה נכון וטוב דורש סבלנות. תמיד אתה יכול לעשות אם אתה מתייאש תמיד אפשר ללכת לטכנאי אופניים.

marceloros

Member
מנהל
אכן

במקרה הספציפי הטבעת על הכידון קצת שבורה (רואים את הכבל בפנים) אז אני חושד שאולי זו בעיה ומעדיף לתקן את זה אצל מישהו מוסמך.

למעלה