אם מישהו היה יודע לאן הולך הדולרכיוון הדולר
מישהו יודע לנתח את מצב הדולר וכיוונו מול השקל ? אשמח לתגובות ממבינים ולא רק כאלה שמדברים מפוזיציה. תודה !
4.4 ו4.1 עד סוף 2006 או תחילת 2007אם מישהו היה יודע לאן הולך הדולר
הוא לא היה מסתובב בפורום בתפוז אלא עושה חיים בקאריביים
אתה יכול להרחיב בבקשה ??4.4 ו4.1 עד סוף 2006 או תחילת 2007
אלה לא נתונים שלי ...אתה יכול להרחיב בבקשה ??
סיבות נימוקים וכו'. תודה מראש
הסינים לא יכולים להפסיק לקנות דולראלה לא נתונים שלי ...
אך בנקים גדולים ובתי השקעות מכובדים צופים לירידת ערך המטבע האמריקאי בעולם,כנראה בגלל הפסקת עליית הריבית בשוק האמריקאי והעלאת הריבית באירופה ואסיה. כמו כן הסינים קונים המון אירו וזונחים את הדולר. וגם בשוק הישראלי שלנו צפוייה צמיחה משמעותית והשקעות גדולות מאוד של המשקיעים הזרים (בדולרים)בבורסת ת"א דבר המביא לירידת ערך הדולר בארץ.
סין, עפ"י כתבה של סבר פלוצקרהסינים לא יכולים להפסיק לקנות דולר
אין קסמים ביבוא וייצוא, זה סכום אפססין, עפ"י כתבה של סבר פלוצקר
**ארה"ב קונה מסין ב-200 מליארד דולר יותר ממה שהיא מוכרת לה.** ---------------------- אולי חלק מהתמורה מושקע ביורו ?
אז היא ממשיכה לקנות אג"ח אמריקאי?אין קסמים ביבוא וייצוא, זה סכום אפס
אם סין מוכרת לארה"ב 19 צעצועים בשנה ו-2 טלוויזיות, היא חייבת לקנות משהו ששווה ערך ל-19 צעצועים ו-2 טלוויזיות. אחרת היא פשוט מנדבת ומחלקת חינם, ואף אחד לא יכול להאשים את סין באהבה יתרה לארה"ב. מאחר ולסינים אין כרגע צורך (או יכולת) לקנות משהו ששווה ערך לצעצועים ולטלוויזיות, אז היא קונה דולרים (או אגרות חוב) במקום. הדבר יכול לגרום לפיחות במטבע (אני אומר "יכול" כדי לפשט את העניין, אפשר להמשיך ולהרחיב על זה שעות). כאשר סין תפתח שווקים למוצרים אמריקאים (למשל בשר ונשק עומדים על הפרק) הסחר יתאזן והגרעון יקטן.
בינתיים? כן, אג"ח ודולריםאז היא ממשיכה לקנות אג"ח אמריקאי?
כשאומרים שבארץ תלויים בכסף הזרבינתיים? כן, אג"ח ודולרים
סין ויפן מחזיקות ברוב החוב האמריקאי
תראה ענבי131אלה לא נתונים שלי ...
אך בנקים גדולים ובתי השקעות מכובדים צופים לירידת ערך המטבע האמריקאי בעולם,כנראה בגלל הפסקת עליית הריבית בשוק האמריקאי והעלאת הריבית באירופה ואסיה. כמו כן הסינים קונים המון אירו וזונחים את הדולר. וגם בשוק הישראלי שלנו צפוייה צמיחה משמעותית והשקעות גדולות מאוד של המשקיעים הזרים (בדולרים)בבורסת ת"א דבר המביא לירידת ערך הדולר בארץ.
תראה ,תשמע קרלטוןתראה ענבי131
אם הגופים הגדולים צופים את ירידת הערך הרי שהם לא היו סתם יושבים ומכריזים על כך, הם היו מוכרים את הדולר כנגד מטבעות אחרים כדי שיוכלו להרוויח מהירידה, נכון? זה אומר שהערך הנוכחי כבר משקף בדיוק גם את הפעילות שלהם, את שיווי המשקל בשוק בין הקונים למוכרים, או את ממוצע הדיעות לגבי הערך "הנכון" של הדולר. אם הדולר ימשיך לרדת הרי שהסנטימנט השלילי לגביו גדל, לא נשאר זהה למה שאתה קורה או שומע (בלי בכלל להיכנס לאם הם נותנים לך את כל האינפורמציה שברשותם או לא; כמובן שלא)
תראה... תשמע. תראה... תשמע. תראה...תראה ,תשמע קרלטון
זה שהדולר בתקופה לא טובה זאת עובדה. נכון שיש את כוחות השוק ושחקנים גדולים וגדולים מאוד מאוד שיכולים לתת כוון מסויים לכאן או לכאן. בכל מקרה עלייה של שער הדולר בארץ לא תתבצע לפני שהוא יחזור לשער של 4.4 (תוך חודש וחצי) ולאחר מכן אף 4.1 ...
אם היה עוד כסף להשקעה...תראה... תשמע. תראה... תשמע. תראה...
תשמע: אם אתה כל כך בטוח למה שלא תקנה פוטים על הדולר ותעשה מיליונים?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.