כיוון אורות

jeans74

New member
כיוון אורות

מישהו יכול בבקשה לסרוק לי או לכתוב לי מה המידות הנכונות לכיוון אורות ע"פ הספר של היינס? אני צריך את זה די דחוף בשביל טסט. תודה וחג שמח.

jeans74

New member
אז אני יעדכן אותך

הם לא מכוונים אורות יותר, הם מפנים אותך לחשמלאי שלוקח לך כסף על זה.... לפחות ככה במכון הדרום. למישהו יש את הסירטוט הזה? אני ממש חייב אותו.

nakash2

New member
מה זה?????? מי מכר לך את הלוקש הזה?

עוד לא נתקלתי במכון טסטים אחד שלא מכוון לך את האורות ואני מעביר די הרבה טסטים

k0biX1303

New member
ואם תשלם???זה לא כזה ביג דיל ...

עדיף לשלם ושיעשו עבודה בטוחה מאשר תסנוור אנשים בכביש. ומה קשור ספר של היינס לכיוון אורות? במשך הזמן הרפלקטור משתנה וזיות הפנס. רצוי לעשות אצל מישהו שמבין ויודע.

jeans74

New member
וואלה מה כבר ביקשתי?!?

1. קוביס, אם היינו אומרים יאללה תשלם על כל דבר אז בו לא נקרא לזה תחביב (לפחות אני קורה לזה ככה). 2. לפני מספר חודשים מישהו פה אמר שהסירטוט מופיע בספר של היינס או אחד הדומים. בגלל זה אני מבקש. 3. חושך, קיר, מברג- רעיון מעולה אבל לאיזה גובה ולאיזה מרחק אחד מהשני- ממש עזרת לי, תודה. ברור לי שמדובר בעבודה מפגרת אבל בגלל שנכשלתי פעמיים טסט על החרא הזה (מה לעשות שאני לא לוקח מח'רים) אני רוצה לכוון כמו שצריך ושילכו להזדיין. תודה וחג שמח.

k0biX1303

New member
יש הבדל בין לשלם על כל דבר

ובין אביזרי בטיחות.. אפילו אני שתופס מעצמי דיי מבין... נותן לאחרים שזה המקצוע שלהם לכוון לי ולעזור לי אם זה בבלמים או אורות וכד. תחביב זה סבבה בטיחות זה לחוד.

amitexc

New member
יש משהו ברכב שהוא לא אבזר בטיחות?

אפילו כיסא שלא מורכב נכון עלול לגרום לתאונת דרכים...

k0biX1303

New member
אני מיד אומר שיש הבדל

בין לסכן את עצמך לבין לסכן אחרים. יצא לך לסוע בלילה בכביש החוף כשמישהו מסנוור אותך מלפנים ואתה מקבל מכת חושך כזו? או שמשהו עם אורות לא מכוונים נוסע אחריך? לזה אני מתכוון... אתה רוצה להרוג את עצמך ..בכיף ..אל תסכן אחרים.

amitexc

New member
לצערי כן יצא לי לנסוע

מול רכב עם אורות גבוהים,והנה אני פה. גם כיסא שנשבר באמצע נסיעה עלול להוביל לתאונה שבה יהיו פצועים נוספים,תאונה חזיתית למשל.

למעלה