כיביתי את הרדיו

כיביתי את הרדיו

היום במהלך נסיעתי לערוך קניות באיזור מגוריי הדלקתי את הרדיו באוטו שהיה מכוון על רשת ב' הכתבת אסתי פרז ראיינה את אביה של רותי פוגל הי"ד ושאלה אותו על רגשות הכעס שהם ודאי חשים,משיב לה יהודה בן ישי: "אין אצלנו כ"כ מקום לכעס אנחנו מאמינים מאוד גדולים.."ואני חשבתי על תעצומות הנפש והאמונה החזקה שלהם בקב"ה. ואז הוא ממשיך "אנחנו מאמינים מאוד גדולים במדינה שלנו.." הייתי בהלם כשקולו ממשיך ברקע "ואנחנו גם מאוד מאמינים.."נרגעתי אמרתי לעצמי הנה בא הקב"ה,הוא ממשיך "מאמינים מאוד גדולים בצבא שלנו שהוא חזק מאוד" אמנם אין דנים אדם בשעת כעסו אבל הרגשתי חובה בכדי למנוע קטרוג על הנפטרים הרגשתי חובה לעשות משהוא,כיביתי את הרדיו.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כלי התקשורת הפלסתינים פירסמו כי עובד תאילנדי רצח את משפחת פוגל ב-איתמר . חלק מן ההסתה . שלשום הודיע החמאס - כי עבריין יהודי רצח את משפת פוגל

כואב לשמוע

בס"ד כמה שאתה סגור בתוך בועה מצד אחד יפה שאתה דובק באמת שלך אבל מצד שני משפחה נהרסה ! משפחה אחת שהשפיעה על עוד משפחות ועל כל עם ישראל ! ועל כל ארץ ישראל ! אתה כנראה ממש לא מכיר את הציונים אם אתה מנסה להסית למלחמת אחים ?!.. מה החמאס לא מספיק ?.. או שמא אתה מנטורי קרתא ?!.. קיצר עצוב כיאלו לא מספיק שהעולם שלנו עובר כל כך הרבה גם אנחנו עוברים הרבה וזה לא מספיק אז אנחנו מוסיפים אש למדורה חכם מאד מצדכם !! וכמובן שאני לא איזה צדיקה גדולה וכל מה שאני אומרת מכון אלי .. וכואב לי על עצמי ועל כל עם ישראל ... רק שתדע לך שמהצד הציוני בחיים לא הייתה שומע דבר כזה ! וכי מה אתה רוצה שיגיד ?שהם כופרים במדינה ? והרי הרב קוק אמר שזה התחלתה דגאולה ונכון שהוא היה יכול להגיד את הדברים בצורה אחרת אבל כנראה שיש סיבה ומי אנחנו שבכלל נוכיח אותו !!! האם בכלל אפשר להוכיח אדם שבתו מתה ? ונכדו ? וגם כל הדור שהיה יכול להיות לו ?!.. במקום לראות את היפה שהוא ממשיך להאמין ! למרות הכל הוא אומרברדיו אני מאמין !!!!! אני מאמין שהכל לטובה כולל המדינה והצבא ושמא גם זה שהיא מתה ?!.. ואני מפחדת להכניס את הראש שלי לשם ולכן אני אפסיק כאן ואומר ה' ינקום דמם ! הלואי והגאולה כבר תגיע ...

odery

New member
שמעת על מכון מאיר?

חפש שם הרצאות של הרב יהודה בן ישי. ואז תבין מה זו תורה ומה זו אהבת עם ישראל וארץ ישראל. כי להבין מה זה שהבת שלך והנכדים שלך נשחטים אני מקווה שלא תבין אפפם.

למעלה