תגיד לי...
למה אתה מכניס לי מילים לפה? מאיפה הבאת את "הפלסטיני הטיפש" הזה. פרובקציות חסרות תועלת, בדיוק כמו כמה וכמה פעולות של קיצוניים משני צידי המתרס. זה לא פעם ראשונה שפךסטינאים "משנים קצת את המציאות" לצורכיהם. לדוגמא, כבר קרה פעם שהפלסטינאים דיווחו על פלסטינאים שמתו בזיקנה או ממחלות שונות כעל מתים בפעולות צה"ל כדי להגדיל את מספר ההרוגים שלהם בתקשורת העולמית. התכוונתי שבזה שהפלסטינאי הנורה אומר שהוא "עצבן את המפקד" זה לא אומר שהוא באמת אומר אמת, לא פעם ולא פעם קרה ששיפצו קצת את האמת לצרכיהם, הרי אם הוא היה אומר לתקשורת "התחלתי להתפרע במחסום" או "איימתי על החיילים וניסיתי לתקוף אחד מהם" היה נשמע הרבה פחות טוב מ"עצבנתי את המפקד אז הוא ירה בי". תאמין או לא, אבל יש כמה וכמה פירושים של "עצבנתי את המפקד" שבהחלט היה יכול להיות שהיו ראויים לירי כדור גומי לעבר הרגלים. פעם אחרונה שבדקתי גם לך אין אפשרות לדעת, אולי בכלל הכל מבויים, אולי גם הנחיתה על הירח מבויימת, יכול להיות? בהחלט יכול להיות, אני כרגע מסתמך על כמה מקורות מידע, על מה אתה מסתמכך כשאתה אומר שזה כדור חי? לידעתך, כדור גומי (גם אם הוא רק מצופה בגומי) זה לא כדור חי, ההבדלים ענקיים, וכן גם מטרת השימוש. בהחלט יש הבדל בין לומר נורה (שמן הסתם נותן לך לחשוב שמדובר בכדור חי) לבין נורה בכדור גומי (שידוע לך שמשמש להפגנות). אם היית במקום החיילים האלה אז אולי היית מבין מה ההבדל ומה אולי גרם להם לעשות את זה, אבל כנראה שאתה לא תבין כי אתה חשוב מדי מכדי להיות במקום החיילים, אתה יודע רק לשפוט.