כיבוש הקוטב הדרומי

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
כיבוש הקוטב הדרומי

מוקדש למנהל הפורום . בזמנו שאלת אך שתקתי והנה אלה קטנה בפורום אופניים : אלו אופניים לרכוש סקוט או אולי מרידה עוררה בי אסוציאציה וגרמה לי להיזכר בכיבוש הקוטב : אז האם זה יהיה סקוט או אולי פירי : רוברט א פירי או סקוט מי יהיה הראשון לכבוש את הקוטב ? שאלה שההרתקנים מוכנים למסור את נפשם כדי להגיע לכבוש לנצח : והנה מאבק האיתנים של שני הרפתקנים מגלי עולם : המסע אל כיבוש הקוטב הדרומי סקוט נגד פירי כאן בשבילך סלע . נתי

sela v

New member
../images/Emo51.gif נתי

אני מכיר את הסיפור של כיבוש הקוטב, ועדיין מנסה לראות אם יש עוד כמה משוגעים בארץ שמעניין אותם מעבר למסלולים הקבועים של הישראלים.

יש בהחלט מצב...

אני חושב בכיוון הזה...אנסה לבדוק בכל מקום שמתקרב לשם (דרום אמריקה או ניו זילנד) אם יש אופציות... היו בטוחים שאם תיקרה בדרכי אחת - אני אנצל אותה להגיע לשם... שלכם באהבה עמית

sela v

New member
חקלאי פיקח

אנטרקטיקה היא לא חוף בתאילנד. זה לא שאפשר לכבוש אותה ככה סתם במקרה. צריך תכנון מוקדם, ארוך ורציני, אלא אם כל מה שאתה רוצה זה הפלגה שמגיעה לחופי היבשת.

האמממ... :)

הכוונה היא להצטרף לצוות מחקר קיים... ההצטרפות יכולה להוזיל את הטיול לשם במאות ואולי אלפי דולרים, חבר טוב שלי עשה את זה בטיארה דל פואגו במקרה, זה עלה לו 1500 דולר למשך שבועיים... זה יכול להיות גם לתקופה יותר ארוכה, אבל זה כבר נקבע לאחר מכן, בזמן שאתה שם... אם אנטאר' הייתה חוף בתאילנד, לא היינו עושים את השיחה הזו... :) אני בכל מקרה מנסה להגיע לניו זילנד ולהוציא איזה אישור קבע שם (מנסה זו המילה בה אני משתמש כעת...) אם אצליח, זה ייתן לי קרש קפיצה יותר ריאלי ליבשת הכי תחתונה... :)

sela v

New member
יש לך עוד פרטים

על צוות המחקר שאותו חבר שלך הצטרף אליו?

:)

תהיה בטוח שזו הייתה אחת השאלות הראשונות שלי... זה היה לפני כמה שנים והוא לא כל כך זוכר, אולם ממה שהבנתי - אחת לכמה שבועות צוותי מחקר מפרסמים באזורים הדרומים מודעות דרושים לכאלו "טיולים" - צריך פשוט לשאול במקומות הללו ולראות מה קורה...

למעלה