כיבוי בחלונות XP

רונית ל

New member
כיבוי בחלונות XP

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת ובשניהם מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP. לאחר פקודת POWER OFF, מחשב אחד מודיע: it is now safe to turn off the computer ואילו המחשב השני נכבה ללא כל הודעה מיותרת. מה עושים כדי למנוע את ההודעה המטרידה הזו. בתודה מראש רונית

BluePrint

New member
מחליפים ל-ATX

המחשב שלא נכבה הוא ישן יותר, נכון ? בטח יש לו כפתור הדלקה\כיבוי של שני מצבים. אם כך, יש לו אספקת מתח מסוג AT והוא לא מסוגל לקבל פקודת כיבוי בתוכנה. (אם זה מנחם מישהו, לי יש מחשב חדש כמעט לגמרי ש-XP לא מוכן לכבות בכלל: Shutdown עושה Restart במקום לכבות)

libal

New member
ב WIN2000

נכנסים לCONTROL PANEL , ל POWER OPTIONS , ובלשונית APM מסמנים ENABLE .

IBZ

New member
-->

אם יש לך מחשב מסוג AT ולא ATX אין על מה לדבר,אם לא נסי את הדברים הבאים: 1-לחיצה ימנית על המחשב שלי,מאפיינים,ADVANCE,STARTUP AND RECOVERY.SETTING,SYSTEM FAILURE,בטלי את הסימון -SYSTEM REBOOT 2-תוכנת EASY CD CREATOR ידועה כגורמת לבעיות מסוג כזה,גם ב WIN 2K,הפתרון מצוי באתר החברה,יש להם עדכון שפותר את הבעייה. 3-כמו שאמרו כבר בדקי את מצב הAPM ,אם הוא מסומן נסי להוריד את הסימון ולכבות את המחשב פעמיים ולבדוק את הכול תקין,אם לא מסומן נסי לסמן ולבדוק שוב. 4-מקלדות ועכברים אלחוטיים גורמים במצבים מסוימים לבעיות כיבוי,נסי להחליפם אם את משתמשת בהם ולבדוק אם שונה מצב הכיבוי.

yos_cohen

New member
גם לי אותה הבעיה

ברשותי P3 800 MH ויש לי שני מערכות הפעלה WIN ME WIN XP הME מתכבה ע"י כבוי, אולם הXP לא מתכבה אלא מתקבלת הודעה it is now safe to turn off the computer . אודה לכם על תשובה

למעלה