כח רצון

Mrs.Dvash

New member
כח רצון

אין לי כוח רצון חזק בכלל. להמון דברים - קלים ככבדים, קטנים כגדולים, פשוט חומק ממני כוח הרצון. בכלל מי שמכיר אותי טוב יודע שאני הבן-אדם הכי פחות עקבי שיש ככה שיכול לעלות לי רעיון בראש, ואהייה כולי מלאת התלהבות וחדורת נחישות לבצע אותו ושנייה אח``כ יעלה לי רעיון שני וכל תשומת ליבי תהייה מופנית אך ורק אליו... לא טוב, לא טוב בכלל, והיו כמה פעמים שנפלתי בגלל זה [מעידות קטנות למזלי ולא מכות כואבות מדיי]. כמו שרובכם יודעים דובשה כבר בת 22. ולמרות שאני האחרונה שתגיד לאנשים שצריך כבר ללמוד, ולמצוא עבודה מסודרת ולהתקדם בחיים כי את\ה כבר בן\ת 22 ובלה בלה בלה... נרשמתי ללימודים ואני עובדת בעבודה מסודרת [שאני מחזיקה בה מעמד שיא מבחינתי] ואני חושבת שהגיע הזמן לסדר קצת, רק קצת את החיים שלי. אני יודעת שיהייה לי קשה, מטבעי אני נוטה להיות פסימית [מה שלא עוזר בכלל], אבל עם כל הקושי לימודים ועבודה והתחלת חיים בכיוון שונה זה משהו שצריך להעשות מתישהו. או כמו שנהג המונית שלקחתי אתמול אמר לי ``נגמרו החגיגות! תלמדי,תלמדי,תלמדי - זה הכי חשוב`` [ראוי לציין שהוא היה מקסיםםםם, פשוט נהנתי בנסיעה הזו]. ולמה אני מבלבלת לכם ת`שכל עם פרטי הסטוריית נפשי... כי אני רוצה לעשות דיאטה! כן כן , פשוט ככה כולה דיאטה. למה לדברים הקלים אין לי כוח ולקשים כן? מישהו יכול להסביר לי איפה ההגיון בכך שאחרי שלוש\ארבע שנות עישון הצלחתי להפסיק לעשן לשנה [והיד עוד נטוייה] ולעשות דיאטה פשוטה אני לא מצליחה!!! איפה ההגיון בזה? גברים,נשים וטף! אנא עזרו לדובשה להצליח בדיאטה! הצעות יתקבלו בברכה.

למעלה