כח כח כח

רונה55

New member
כח כח כח

כולםאומרים לי את צריכה הרבה כח לקחת ולעזור לעצמי כי אם אני לא אעזור לעצמי אף אחד לא יעזור לי. אז מה קורה כשפתאום ניגמר הכח כשהכל נראה מסביב שחור משחור ואין חשק לכלום??????אההה מה קורה אז?????????? אני מבינה את זה שאים אין אני לי מי לי אבל בכל זאת אני רוצה לא להיות בדיכאון לא להיות עצובה להישמע בחורה רעננה חייכנית אנרגטית כמו שתמיד הייתי רוב ימי חיי.אבל משום מה ומסיבות מסויימות התחלתי לעלות ולעלות לאכול מתוק ללא הגבלה ללא הפסקה ללא התחשבות בכלל בי ובמה שקורה לי וכך עליתי עוד 30 ק"ג והגעתי למשקל של 123.5 ק"ג שאם הייתם יודעים עלי עוד הייתם בהלם.... (הכוננה לעיסוקי)?... זהו שתדעו ניגמר לי הכח ממש ככה לא לכעוס עלי שאני לא רוצה לעזור לעצמי זה ממש לא נכון.אם חלילה משהו היה במצבי אז הוא היא מבין/ה את דבריי. אם למישהו מכם יש כח להלוות לי אשמח לקבל בזרועות פתוחות. שיהיה לכם שבוע טוב רונה העצובה

בולשיט!!!

אני מצוטטת את עצמך... "...אם למישהו מכם יש כח להלוות לי אשמח לקבל בזרועות פתוחות..." יש לי חדשות בשבילך חמודה.....הזרועות שלך בכלל לא פתוחות! את לא רוצה שום עזרה! את לא מנסה! את עצובה ותשארי תמיד עצובה כיוון שזה מה שאת רוצה...וזה בדוק יקירתי! וחבל! חבל לי עליךךךךךך חבל לי על החיים שלךךךךךךךךך וחבל לי על אלה שקוראים כעת וכואב להם הלב בדיוק כמו שכואב לי!!!!!! פשוט לא מבינה אותך......את רק פאקה פאקה....מדברת שאת רוצה אך לא עושה כלום....ומזה גם לא יצא לך כלום. מצטערת שאני מעט חריפה בזה....אבל זרקו לך כפפות ואת בכלל לא מרימה אותן...אפילו לא מנסה. מצטערת...שיהיה לך שבוע נפלא עד כמה שיכול להיות לך.... תנסי...כדאי לך החיים יפים ולדעתי אין לך מושג אפילו עד כמה! מקסימושששששששששששש

למעלה