כח המשיכה

פרח קטן1

New member
כח המשיכה

מהם הדברים שאתם אוהבים אצל בני הזוג שלכם מבחינה חיצונית
מה אתם אוהבים אצלם מבחינת האישיות ותכונות האופי
מתי קרה לכם שהבנתם שאלה האנשים שאתם רוצים איתם קשר רומנטי,או שהתאהבתם בהם..הקליק? היכן המקום בו בילתם בפגישה הראשונה ואיך היה

זכוכיות

New member
....................

מהם הדברים שאתם אוהבים אצל בני הזוג שלכם מבחינה חיצונית? הכל הכל, אבל אני בעיקר אוהבת את השיער שלו, הוא ארוך וחלק ומלא ומדהים
מה אתם אוהבים אצלם מבחינת האישיות ותכונות האופי? הוא מאוד מאוד מאוד חכם (האדם הכי חגם שאי פעם הכרתי), ומאוד מאוד מאוד לא שפוי
מתי קרה לכם שהבנתם שאלה האנשים שאתם רוצים איתם קשר רומנטי,או שהתאהבתם בהם..הקליק? קשה לי לענות על זה. כשהכרתי אותו היתה לו חברה, וגם אני לא הייתי מי יודע מה פנויה רגשית אבל הוא בכל זאת עשה לי משהו. אחרי ששנינו נפרדנו מבני הזוןג שלנו והקשר חודש, כבר ידעתי מראש שאני מעוניינת בו... ומתישהו אחרי חודש וחצי- חודשיים, קלטתי שמה שקורה כאן זה הרבה יותר מסתם רומן חולף, ושהרגשות שלי מאוד מאוד עזים. היכן המקום בו בילתם בפגישה הראשונה ואיך היה? לא היתה לנו "פגישה ראשונה". ראיתי אותו לראשונה במסעדה בבאר שבע, ישבתי שם עם החבר הכי טוב שלי וחבר נוסף הגיע איתו ועם החברה שלו. משם המשכנו כולנו לדירה שבה ושם נשארנו כולנו עד הבוקר, שתינו, קשקשנו... אבל אח"כ לא ראיתי אותו כ 10 חודשים

Svetik In Love

New member
עונה...

מבחינהה חיצונית... אני אוהבת אצלו הכל... יש לו מבנה גוף מאוד אתלטי (שחיין לשעבר). אבל כמובן כמובן שזה לא הדבר הכי חשוב.
מבחינת אופי אני אוהבת את הנדיבות שלו, את הטוב לב, את הרצון שלו לעזור ואת ההומור שלו... ואת האופטימיות... =))
אני פשוט התאהבתי בו. הרבה לפני שהיינו ביחד. ואז התחלנו לצאת וזה נהיה הדדי.
הפגישה הראשונה שלנו הייתה- האמת לא ממש פגישה. החלטנו ללמוד יחד למבחן בכיתה יא'... ומשם זה זרם בכזאת טבעיות שהחלטנו להיות חברים ואפילו קיבלתי נשיקה =))

pain is MY love

New member
אז ככה...

מהם הדברים שאתם אוהבים אצל בני הזוג שלכם מבחינה חיצונית? ברור שהכל
אבל בעיקר את החיוך שלו ואת העיניים הטובות שלו.. מה אתם אוהבים אצלם מבחינת האישיות ותכונות האופי? שהוא כנה, יש לו לב ז-ה-ב והוא תמיד יהפוך עולמות כדי לעזור למי שקרוב אליו מתי קרה לכם שהבנתם שאלה האנשים שאתם רוצים איתם קשר רומנטי,או שהתאהבתם בהם..הקליק? אני לא יכולה ממש לשים אצבע על מתי זה קרה כי לקח לי המון זמן להבין שזה מה שאני רוצה אבל אני חושבת שכבר אחרי הריב הראשון כשהבנתי מה אני עומדת לאבד הבנתי שאני מאוהבת.. היכן המקום בו בילתם בפגישה הראשונה ואיך היה? האמת שזה סיפור מצחיק. לא ממש הייתה לנו "פגישה ראשונה" הוא ראה אותו ביום הולדת של חבר שלו ואני לא ממש זכרתי אותו אז בהתחלה דיברנו רק באינטרנט ואחר כך בטלפון וגם לא ממש רציתי להיפגש כי לא הייתי פנויה ריגשית אבל כשכבר נפגשנו הוא בא לקחת אותי הביתה מהבסיס (מרחק של רחוב אחד) וכדי למשוך קצת את הזמן סתם עשינו סיבובים והוא עצר בקיוסק וקנה לי מסטיקים וצעצוע כזה של ביצה שמכניסים למים ויוצא ממנה דינוזאור
קיצר מאז צחקנו על זה שהדייט הראשון שלנו היה בעצם בקיוסק

elena20

New member
וואי אני מכירה את הביצה הזו, סבתא שלי קנתה

אותה לאחיינית שלי, ויצאה שכל המשפחה ישבה סביב זה, זה ממש מגניב

pain is MY love

New member
חחחח חבל על הזמן

בסוף זה נהיה מגעיל כי נהיה לו מרקם של משהו מוזר אבל זה נותן לך שעות של הנאה
מה גם שאחרי איזה חודש קניתי לו אותה ביצה רק יותר גדולה אבל הוא שם אותה בכלי קטן מדיי אז הדינוזואר נבל לו חחח

עונה

מהם הדברים שאתם אוהבים אצל בני הזוג שלכם מבחינה חיצונית? אני אוהבת מאוד את האף שלו, יש לו אף ארוך כזה ואני מתה עליו. מה אתם אוהבים אצלם מבחינת האישיות ותכונות האופי? אני אוהבת אצלו את זה שאחרי שיחה איתו אני מרגישה כאילו לקחתי כדור נגד כאב ראש, הוא רגוע שלו, בדיוק ההפך ממני, הוא יודע לאזן אותי. מבחינת תכונות האופי, אני אוהבת את הסבלנות שלו, את הצניעות שלוץ מתי קרה לכם שהבנתם שאלה האנשים שאתם רוצים איתם קשר רומנטי,או שהתאהבתם בהם..הקליק? אני חושבת שפגישה הראשונה שלנו, שלא היה מקום במסעדה אז יצאנו החוצה לחכות קצת, והיה מאוד מאוד קר והסתכלנו על הכוכבים וקיבלתי עליהם גם הסבר מפורט וכל מה שרציתי זה להרגיש את השפתיים שלו על השפתיים שלי. היכן המקום בו בילתם בפגישה הראשונה ואיך היה? במסעדה והיה נהדר!

פרח קטן1

New member
עונה../images/Emo13.gif

מהם הדברים שאתם אוהבים אצל בני הזוג מבחינה חיצונית? -את החיוך המתוק שלו,את המבט החודר והטוב,את האף הקטן והסולד שלו ואת מיבנה הגוף האתלטי וגם את הקול היפה שלו. מה אתם אוהבים אצלם מבחינת האישיות והאופי? -טוב הלב שלו,הנימוס והאדיבות,הביטחון העצמי והכריזמה שמדהימה שהוא נכנס מהר מאוד ללב של אנשים בכל מקום שהוא נמצא. מתי קרה לכם שהבנתם שאלה האנשים שאתם רוצים איתם קשר רומנטי,אן שהתאהבתם בהם..הקליק? תחילה שראיתיו אז חשבתי שהוא חמודי ולא ממש יצא לנו לדבר וחשבתי שבטח לא ייצא לי לראותו יותר מדיי,אבל אז כשהוא יצר איתי קשר לאחר כמה ימים,נשבתי מהשיחה הראשונה והבנתי איזה בחור יש מולי ואני רק מבינה בכל פעם מחדש שהוא משהו באמת מיוחד וקסום
היכן המקום בו בילתם בפגישה הראשונה ואיך היה? הלכנו לבית קפה רומנטי על המזח ואחרי זה טילנו ועמדנו מול הגלים..רומנטי

MIIKLE

New member
תשובה

1. הפנים החמודות והעדינות שלה והשיער השחור הארוך והחלק שלה אחחח...אין על בנות מרוקאיות הן הכי סקסיות (אני אומר את זה בתור אשכנזי ) 2. הרכות והפגיעות שלה והצורך המתמיד שלה להתפנק ולהתמרח. 3. כשצעדנו לאורך חוף הים והיא אמרה שקר לה מיד כמו ג'נטלמן הורדתי את המעיל שלי וכיסיתי אותה היה לי קצת קר אח"כ אבל החיוך שלה חמם אותי מספיק כדי שלא יהיה לי קר 4.בבית קפה בטיילת ליד חוף הים היה מעולה ישר ראיתי שביישנית כמוה זקוקה לגבר חזק שיגן עליה ומהרתי להתנדב עד היום אני ממלא את תפקידי נאמנה.

למעלה